Įkraunama...
Įkraunama...

Antivirusinės programos ir virusai

QUOTE(Palemonas @ 2008 07 06, 15:20)
Su kuo valei ?

Be programos, tiesiog peer paiešką susiradau visokius kasperskio likučius, ir išvaliau, tirbūt reikės atsisiųsti tą revo unistalerį blush2.gif

QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2008 07 06, 22:03)
o kiek kainuoja legalus kasperskis?

apie 50 baksų 2009 metų versija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2008 07 06, 22:03)
o kiek kainuoja legalus kasperskis?

Apie 120 Lt, žiūrint kokios versijo nori.
Atsakyti
sveiko mamos ir teveliai drinks_cheers.gif
turiu labai didele beda, susiduriau us labai rimta problema o tiksliau kgb sekimo sistema sad.gif
PC ne mano , todel perinstaliuoti negalesiu, o taikytis su kgb irgi, mane labai zeidzia kad kiti mato ka as darau su PC, bandziau daryti per spydoctor, randa man kgb bet neatrandu kaip ji istrinti, gal kas galetu man pagelbeti ir linka numesti kokios nors nesunkios programos kurios deka galeciau istrinti sia nesamone,
is anksto aciu uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
gal kas turit kaspersky kodukus g.gif nes maniskes baigesi laikas galiojimo doh.gif
Atsakyti
Mielos mamytės,

Visai neseniai aptikau naują iš pažiūros negirdėtą antivirusinę programą BitDefender Antivirus 2008.
Patiko aprašymai ir produkto pateikimas, taigi parsisiunčiau nemokamą versiją - keista, bet turbūt vienintelė antivirusinė programa, kuri netrugdė nei darbui nei laisvalaikiui su nešiojamuoju kompiuteriu. Pirmą kart gyvenime nusipirkau mokamą antivirusąsmile.gif Rekomenduoju!

O vakar netgi BitDefender blogą internete aptikau:)
www.blogas.lt/bitdefender/ - jame net BitDefender video suradau:)
Atsakyti
sveiki, nu zodziu uzsilenke mano Nodas tai parsisiunciau avast. Ale gavosi kad demo versija 56 dienom, ir rakto kazkokio praso? ku daryt? gal kas tu raktu turi?
Atsakyti
QUOTE(saulutes mama @ 2008 07 16, 14:32)
sveiki, nu zodziu uzsilenke mano Nodas tai parsisiunciau avast. Ale gavosi kad demo versija 56 dienom, ir rakto kazkokio praso? ku daryt? gal kas tu raktu turi?

Parsisiūsk Avira Antivir - žymiai geriau už tą avastą.
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2008 07 16, 15:46)
Parsisiūsk Avira Antivir - žymiai geriau už tą avastą.

Gerai parsisiunciau ta sketuka, o jis pats updeitinsis, ar kiekviena karta man reikes paspausti ir kiek laiko ji galios? pas mane Personal
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulutes mama: 16 liepos 2008 - 20:21
QUOTE(saulutes mama @ 2008 07 16, 21:19)
Gerai parsisiunciau ta sketuka, o jis pats updeitinsis, ar kiekviena karta man reikes paspausti ir kiek laiko ji galios? pas mane Personal

dabar visos antivirusines turi automatini update
Atsakyti
aciu, ir ku as be jusu daryciau oro_buckis.gif kas kiek laiko ji updeitinasi? man rodo dar kad vakar tik updeitinta........ blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulutes mama: 17 liepos 2008 - 07:56
QUOTE(saulutes mama @ 2008 07 17, 08:55)
aciu, ir ku as be jusu daryciau  oro_buckis.gif kas kiek laiko ji updeitinasi? man rodo dar kad vakar tik updeitinta........ blush2.gif

Šiaip kiekvieną dieną antivirusinė programa turi atsinaujinti.
Atsakyti
Man neatsinaujina, turejau siandien pati updeitint, o kaip man padaryti kad ji pati tai padarytu?
Papildyta:
http://s208.photobuc...nt=untitled.jpg va kaip atrodo pagrindinis langas ir nerandu kad kur butu kad ji pati updeitintusi............ verysad.gif
Atsakyti