Įkraunama...
Įkraunama...

Antivirusinės programos ir virusai

niu zodziu ismeta tokias lenteles, kai paspaudziu ant bet ko- ju vis daugeja, bandziau per restart ir F8 tada su safe mode kazka tokio, nepadejo, skanavau su dauguma spyware, adware, irgi nk blink.gif prasau, gal kas galit pagelbekit g.gif is anksto dekui thumbup.gif verysad.gif

Pirma nuotrauka

antra nuotrauka
Atsakyti
Pasidalinkime patirtimi kaip kovoti su Trojanais 4u.gif
Mane ši problema kankina jau ne pirma savaite doh.gif į diena mažiausia 2 trojenai isibrauna i mano kompiuterį doh.gif Nors antivirusine ( PC cillin internet security 2007) juos sugaudo ir uždaro į karantitą, bet jie lenda kiekviena diena doh.gif
Bukit geri psidalinkit patirtimi ir kovos budais prieš šiuos kenkejus drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveiki, skaičiau as tas temeles apie antivirusines ir man iskilo klausimu, bet ziuriu visos temos tik pasiskaitymui bera.Tad gal cia kas man padetu isikapstyti.?nes pas rodo kompe daug virusu bet nezinau nuo ko pradeti ir su kuo.
Atsakyti
gal kas galit padeti atsisiusti gera nemokamai antivirusine programa?
Atsakyti
Sena tema čia 4u.gif

Turiu klausimą, ar esate susidūrę su virusu, pavadintu Vista Antivirus 2008 ? (imituoja antivirusinę programą) Gal žinot kaip kovot? Siunčiausi porą programėlių, bet kolkas pastangos nesėkmingos doh.gif
Atsakyti
Tęsiam temą...
Atsakyti
Sveiki, gal kas galėtų padėti, jau praradau viltį, kad apseisiu be kompiuteristo verysad.gif
Parsisiunčiau Kasperskio bandomąją versiją, kai baigėsi galiojimas, nepirkau jos. Praėjus dviem savaitėms visgi nusipirkau, bet kompas nebeleidžia jos instaliuoti dėl klaidos, nerašo kokios. Išbandžiau visokių būdų ir bandžiau paleisti Safe mode režimu, bet galutinis rezultatas vis toks pat. Itstaliacija nutraukta dėl klaidos. blink.gif Patarkit, gal kas buvo susidūręs 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mole @ 2008 07 05, 11:03)
Sveiki, gal kas galėtų padėti, jau praradau viltį, kad apseisiu be kompiuteristo verysad.gif
Parsisiunčiau Kasperskio bandomąją versiją, kai baigėsi galiojimas, nepirkau jos. Praėjus dviem savaitėms visgi nusipirkau, bet kompas nebeleidžia jos instaliuoti dėl klaidos, nerašo kokios. Išbandžiau visokių būdų ir bandžiau paleisti Safe mode režimu, bet galutinis rezultatas vis toks pat. Itstaliacija nutraukta dėl klaidos. blink.gif  Patarkit, gal kas buvo susidūręs 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Gerai išvalyk senojo kasperio likučius, aš asmeniškai naudoju Revo Uninstaler'į, labai gera programa visokioms šiukšlėms ir liekanoms valyti.
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2008 07 05, 12:14)
Gerai išvalyk senojo kasperio likučius, aš asmeniškai naudoju Revo Uninstaler'į, labai gera programa visokioms šiukšlėms ir liekanoms valyti.

Ačiū, atrodo visus galus išvaliau ir perkroviau, vis tiek nepeadeda, gal koks baisūnas įlindęs g.gif
Atsakyti
QUOTE(mole @ 2008 07 05, 16:23)
Ačiū, atrodo visus galus išvaliau ir perkroviau, vis tiek nepeadeda, gal koks baisūnas įlindęs g.gif

Su kuo valei ?
Atsakyti
o kiek kainuoja legalus kasperskis?
Atsakyti
sveiki, pirkau fotikui naują kortą, ji buvo supakuota ir t.t.
pafotkinau, nukroviau foto tėvų kompe, nieko neįrašinėjau, vel toliau pafotkinau, bandau pas svae nukrovinėti, o kasperskis klykia, kad ten kažkoks "inavder" bla bla bla, bėda, kad pasibaigė bandomasis laikotarpis kasperskiui, tai dabar galvoju, ar gali būti virusas, jeigu pas tėvus tik nukrovinėjau, ar fotikui tai kaip nors kenks, nuotraukų, žinoma, nebenukrovinėjau unsure.gif
Atsakyti