Įkraunama...
Įkraunama...

Antivirusinės programos ir virusai

Va pora. Ir ten apačioj atsirado tas apvalus raudonas rutuliukas su kryžiuku. unsure.gif

user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Doncewa: 07 rugsėjo 2008 - 17:22
QUOTE(Palemonas @ 2008 09 07, 10:56)
Tai yra Nortono produktas, o tai reiškia didelis Š, beje NOD'as irgi šiaip sau.

cry.gif tai s.....! o koki rekomenduotum?
Atsakyti
QUOTE(Doncewa @ 2008 09 07, 18:13)
Va pora. Ir ten apačioj atsirado tas apvalus raudonas rutuliukas su kryžiuku.  unsure.gif

user posted image user posted image user posted image

Su a-squared Free nebandei valyti ? Šiaip tai tokias lenteles pradeda mėtyti, kai parsisiunti tariamai "geras" antišnipinėjimo programas, kurios suranda šimtus kenkėjų ir rekomenduoja įsigyti dar "geresnę' versiją tik už 49,99 EU.

QUOTE(emiliuxas @ 2008 09 08, 04:28)
cry.gif  tai s.....! o koki rekomenduotum?

Labai paprastą, nemokamą, bet gerą - AviraAntivir.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palemonas: 08 rugsėjo 2008 - 10:09
Pas mane NOD32 ir Spybot. g.gif Jokių kitokių neturiu lyg. Pabandysiu su squared pravalyt. Žiūrėsiu kas gausis. Ačiū, už informaciją. mirksiukas.gif
Atsakyti
sveiki noriu paklausti ar pas mane aviroj viskas gerai ? man tas sauktukas nelabai patinka ,jis cia ir visada turi buti ar ne?nes kai paspaudziu Scan system now pradeda skanuoti ir jieskot virusu g.gif
user posted image
Aciukas kas gales atsakyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristalinee @ 2008 09 08, 14:10)
sveiki noriu paklausti ar pas mane aviroj viskas gerai ? man tas sauktukas nelabai patinka ,jis cia ir visada turi buti ar ne?nes kai paspaudziu Scan system now pradeda skanuoti ir jieskot virusu  g.gif
user posted image
Aciukas kas gales atsakyti  4u.gif

Taip, čia viskas gerai, o šauktukas yra dėl to, kad laikas yra patikrinti kompiuteryje esančius failus, tam atlikti reikalingas sistemos skenavimas.
Atsakyti
aciu aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
turėjau Smart Eset antivirusinę, niekam jos nerekomenduoju, kai kompas pradėjo lūžinėt, parsiunčiau kaspersky, jis man daug trojanu surado ir dar visokių virusų, o su Smartu kai skenavau jis nieko neaptikdavo,

p.s ar kam nors pasirodydavo antivirus 2009? nes kai kasperskys išvalė kompą, tas antivirusas dingo, tai gal čia buvo koks virusas?
Atsakyti
QUOTE(olajju @ 2008 09 08, 22:47)
...

p.s ar kam nors pasirodydavo antivirus 2009? ...

Taip, čia yra kenkėjiška programa (angl. "malware" – "MALicious softWARE") dažniausiai slaptai įsirašo į aukos kompiuterio atmintį ir pradeda vykdyti savo kenksmingus veiksmus (tokius kaip tam tikrų svarbių failų šalinimas, operacinės sistemos nustatymų keitimas, "flood" tipo atakų vykdymas, ir t.t.).
Atsakyti
Sveiki, kreipiuosi į nusimanančius smile.gif
Kaip manote ar verta įsigyti Kaspersky Internet security? Aprašyme be pagrindinių funkcijų radau ir šią:

Tėvų kontrolė. Priklausomai nuo to, kas šiuo metu naudojasi kompiuteriu – vaikas, paauglys ar suaugęs žmogus, specialus įrankis padeda apriboti buvimo internete laiką ir blokuoti tam tikrų puslapių prieigą (pagal sąrašą arba temines kategorijas).

Skamba neblogai.. Gal kas naudojate?

Beje, sūnus baisiausiai protestuoja! Sako, jokio kasperskio mano kompe nebus gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(*Smilga* @ 2008 09 09, 11:22)
Sveiki, kreipiuosi į nusimanančius smile.gif
Kaip manote ar verta įsigyti Kaspersky Internet security? Aprašyme be pagrindinių funkcijų radau ir šią:

Tėvų kontrolė. Priklausomai nuo to, kas šiuo metu naudojasi kompiuteriu – vaikas, paauglys ar suaugęs žmogus, specialus įrankis padeda apriboti buvimo internete laiką ir blokuoti tam tikrų puslapių prieigą (pagal sąrašą arba temines kategorijas).

Skamba neblogai.. Gal kas naudojate?

Beje, sūnus baisiausiai protestuoja! Sako, jokio kasperskio mano kompe nebus gun_bandana.gif

Tai tikrai geras antivirusas, tačiau vien dėl PC naudojimo tvarkos sugrieštinimo vaikui, mokėti pinigus nėra protinga. Juk nuvaryti nuo kompo vaiką yra begalė priemonių.
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2008 09 09, 10:26)
Tai tikrai geras antivirusas, tačiau vien dėl PC naudojimo tvarkos sugrieštinimo vaikui, mokėti pinigus nėra protinga. Juk nuvaryti nuo kompo vaiką yra begalė priemonių.

Mane labiau domina netinkamų puslapių blokavimas. Juk prie kompo paauglys..
O nuvaryti vaiką nuo kompo tai aš galiu smile.gif Bet juk dirbu. Jei už uždedu slaptažodį - negauna kompo visai, jei ne - sėdi visą dieną. Būtų gerai, jei galėčiau nustatyti, kad kompu gali naudotis kelias val. Įdomu, kaip ta funkcija veikia. Ar nusistato, konkrečios valandos ( pvz nuo 14.00 iki 17.00 ), ar tiesiog buvimo nete trukmė?
Atsakyti