Įkraunama...
Įkraunama...

Antivirusinės programos ir virusai

O kur ta karantina rast?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepa50: 23 rugpjūčio 2008 - 15:20
QUOTE(liepa50 @ 2008 08 23, 16:20)
O kur ta karantina rast?

prisidedu prie klausymo , ir paklausiu dar karteli ar normalu kad šitiek valandų skanuoja? ar galima kad trumpiau ir kaip?
Atsakyti
ir dar kodėl kartais apačioj kur yra aviros ženkliukas rodo kad tas skėtis neišskleistas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa50 @ 2008 08 23, 16:20)
O kur ta karantina rast?

Spaudi administration, o ten jau pamatysi.

QUOTE(Lera @ 2008 08 23, 18:14)
... ar normalu kad šitiek valandų skanuoja? ar galima kad trumpiau ir kaip?

Spaudi dešinę pelę ant skėčiuko-> Configure antivir-> uždedi tašką ant Use smart extensions.

QUOTE(Lera @ 2008 08 23, 19:02)
ir dar kodėl kartais apačioj kur yra aviros ženkliukas rodo kad tas skėtis neišskleistas?  g.gif

Neįjungta antivirusinė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palemonas: 23 rugpjūčio 2008 - 22:26
ką daryt su rastai brudais karantine?

kaip suprast nepaleista? nes viena karta jis išskleistas kita ne nors nieko nedarau g.gif

beja taškas ten ir stovi bet vistiek skanuoja po keleta valandų doh.gif: kaip buvo paprasta ir gera su kasperskiu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lera: 23 rugpjūčio 2008 - 22:43
QUOTE(Lera @ 2008 08 23, 23:38)
ką daryt su rastai  brudais karantine?
Nieko, tegul jie ten sėdi.

kaip suprast nepaleista? nes viena karta jis išskleistas kita ne nors nieko nedarau  g.gif
Spausk dešinę pelę ant skėčio ir pažiūrėk ar uždėta varna ties AntiVir Guard enable.

beja taškas ten ir stovi bet vistiek skanuoja po keleta valandų doh.gif:  kaip buvo paprasta ir gera su kasperskiu..
Po keletą valandų yra visai nedaug, pas mane kompuose po 8-12 val. šukuoja, bet tai darau 1k./mėn.
Atsakyti
nu man tai nenormaliai tiek valandu schmoll.gif juk kartais tik valandai galiu prisest o čia avira šukuoja kompą stabdo nu žodžių nesąmonė kažkokia...
ir nesuprantu viskas pas mane gerai bet sketukas vistiek nuleistas apačioj ženkliuke, kur bėda? g.gif
P.S dariau ką sakėi visos varneles ir taškai sudėti tinkamai.
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 08 24, 21:39)
nu man tai nenormaliai tiek valandu  schmoll.gif  juk kartais tik valandai galiu prisest o čia avira šukuoja kompą stabdo nu žodžių nesąmonė kažkokia...
ir nesuprantu viskas pas mane gerai bet sketukas vistiek nuleistas apačioj ženkliuke, kur bėda?  g.gif

Atnaujinimai parsiusti?
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 08 24, 21:39)
nu man tai nenormaliai tiek valandu  schmoll.gif  juk kartais tik valandai galiu prisest o čia avira šukuoja kompą stabdo nu žodžių nesąmonė kažkokia...
ir nesuprantu viskas pas mane gerai bet sketukas vistiek nuleistas apačioj ženkliuke, kur bėda?  g.gif

Nenoriu būti pranašu, bet labai jau panašu, kad turi kažkokį gyventoją kuris sugeba atjunginėti tavo antivirusą ir t.t.(sakiau, kad neatidarinėtum nuorodų, siųlomų "Už miegamojo durų". biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linabalt @ 2008 08 25, 02:10)
Atnaujinimai parsiusti?

jop smile.gif
QUOTE(Palemonas @ 2008 08 25, 09:40)
Nenoriu būti pranašu, bet labai jau panašu, kad turi kažkokį gyventoją kuris sugeba atjunginėti tavo antivirusą ir t.t.(sakiau, kad neatidarinėtum nuorodų, siųlomų "Už miegamojo durų".  biggrin.gif

jo tu nuorodų labiausiai ir bijau neatidarinėju niekada ten biggrin.gif

beja vakar žiūriu viskas gerai varnele ties AntiVir Guard enable. uždėta aš ja nuėmiau , ir vėl uždėjau tada sketukas ir atsidarė doh.gif

sakai brūdas kažkoks sedi? nu tai koks čia jofana antivirusas kad leidžia virusams okupuoti mano kompą? blink.gif

Atsakyti
Parašykite kokią antivirusinę turite-gerai moku spręsti problemas. Gali būti kad esta pasigavę "Noutolinio valdymo" virusą. Jis veikia taip:
1. Prisijungia prie mūsų kompiuterio, mato ką mes dribam ir kartais su hack programomis žiūri slaptažodžius (net ir banko duomenis)
2. Galima perimti mūsų kompiuterio konrolę.

Būdai kaip išnaikinti:
1. Išjunkie modemą, skenuokite su antivirus,antispyware ir panašiai. Skenuokit viską ir ištrinkite virusus jeigu rado.
2. Jei nepraeina eikite į Star->Accessories->System tools->System Restore->"Restore my computer to an earlier time"->Next->Po to pasirinite dieną (kiek galima ankstesnę, galimos dienos pažymėtos paryškintai)->Next. Po to kompiuteris restartuosis automatiškai. Po "restauravimo" kompiuteris gali įsikrauti kiek lėčiau (tai normalu). Visiškai įsikrovus kompiuteriui išmes lentelelę "System restore Completed" tada spaudžiame close arba Finish.

QUOTE(Lera @ 2008 08 25, 12:54)
jop smile.gif

jo tu nuorodų labiausiai ir bijau neatidarinėju niekada ten  biggrin.gif

beja vakar žiūriu viskas gerai varnele ties AntiVir Guard enable. uždėta aš ja nuėmiau , ir vėl uždėjau tada sketukas ir atsidarė  doh.gif

sakai brūdas kažkoks sedi? nu tai koks čia jofana antivirusas kad leidžia virusams okupuoti mano kompą?  blink.gif

Atsakyti
Tai va, pagavau trojaną. unsure.gif Turiu NOD32 gal kas galit padėt tą nenaudėlį ištrinti? verysad.gif verysad.gif
Atsakyti