norėjau paklaustii ar įmanoma padaryti kad avira skanuotu automatiškai pvz kas diena ar pan , nes aš ja turiu rankiniu budu pajungt plius kai pajungiu tai skanuoja po 4-6 valandas kaip aš pasiilgstu kasperskio...
QUOTE(Lera @ 2008 08 21, 14:07)
norėjau paklaustii ar įmanoma padaryti kad avira skanuotu automatiškai pvz kas diena ar pan , nes aš ja turiu rankiniu budu pajungt plius kai pajungiu tai skanuoja po 4-6 valandas kaip aš pasiilgstu kasperskio...
nu ten su tavo kompu kažkas negerai tikrai, man Avira nei pusvalandžio neskanuoja Tik nemoku irgi padaryt, kad pati skanuotu
QUOTE(rutulyte @ 2008 08 21, 14:45)
nu ten su tavo kompu kažkas negerai tikrai, man Avira nei pusvalandžio neskanuoja Tik nemoku irgi padaryt, kad pati skanuotu
kažkas negerai , šiandien jau Zipeer buvo prisijungęs prie manęs bet priežasties konkrečios irgi nerado
gal jei skanuosiu kas diena trumpiau skanuos? nes skanuoju tik tada kai jau oranžinis ženkliukas ties System complete skan
QUOTE(Lera @ 2008 08 21, 15:07)
kažkas negerai , šiandien jau Zipeer buvo prisijungęs prie manęs bet priežasties konkrečios irgi nerado
gal jei skanuosiu kas diena trumpiau skanuos? nes skanuoju tik tada kai jau oranžinis ženkliukas ties System complete skan
ir jis nieko nerado
o tai reik skanuot tik jei ženkliukas koks tai oranžinis, aš net nežiuriu į jį. O kur jis yra?
QUOTE(rutulyte @ 2008 08 22, 08:53)
gal galima būtų smulkiau
1.
2.
Papildyta:
QUOTE(Lera @ 2008 08 22, 11:13)
labai išsamu
Taigi juk klausei: "ar įmanoma padaryti ?", neprašei paaiškinimo.
QUOTE(Palemonas @ 2008 08 22, 11:29)
Taigi juk klausei: "ar įmanoma padaryti ?", neprašei paaiškinimo.
nu tai jei klausiu reiškia nežinau ir prašau paaiškint
beja kodėl pas mane šitiek valandų skenuoja?
QUOTE(Lera @ 2008 08 22, 14:04)
Tai jeigu esi nustačiusi gilų skenavimą, tai ir varo, o be to tai dar ir nuo turimų failų kiekio proceso trukmė labai priklauso.
QUOTE(Palemonas @ 2008 08 22, 15:29)
Tai jeigu esi nustačiusi gilų skenavimą, tai ir varo, o be to tai dar ir nuo turimų failų kiekio proceso trukmė labai priklauso.
o kaip nustatyt ne gilų? dabar jau 5 valandas skenuoja (su kompu tuo metu neįmanoam dirbt ) o praskanavo tik 41 proc
praskanavo pagaliau po 50 proc labai greit pabaige , rado kažkokius 5 brūdus bet kaip pažiūrėt kas ten yra kaip naikint ir pan ?
QUOTE(Lera @ 2008 08 22, 19:43)
Nueik į karantiną ir matysi kas ten gero yra.