Įkraunama...
Įkraunama...

Antivirusinės programos ir virusai

QUOTE(saulutes mama @ 2008 08 06, 10:31)
aisku, grysiu namo tvarka darysiu, kompe. Jo updeitinasi tai kas dien ji, bet va man idomu ar viska ji istrina ka randa negero, nes as bandziau kazkokia internete demo onlaine praskanuoti rodo kad kazkos mizernas Trojanukas sedi, skanuoju Avira nieko nerodo  g.gif

Avira skanuoja tik virusus, trojanu neranda. Nuo trojanu isidek A-squared free, dar isidek spybot nuo visokiu snipinejimo programeliu. Jei dar isidetum ad-aware, butu isvis idealu, tik ji moama, tektu paieskoti "isgydytos" programos wink.gif
Atsakyti
gal zinot kokia gera antivirusine programele kad tiktu windows vista? kur butu galima parsisiust?
Atsakyti
QUOTE(*kitty @ 2008 08 06, 16:18)
gal zinot kokia gera antivirusine programele kad tiktu windows vista? kur butu galima parsisiust?

As isidejus Avira Antivir ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linabalt @ 2008 08 06, 16:38)
As isidejus Avira Antivir  ax.gif

o is kur galima parsisiust?
pas mane yra Norton, bet abejoju ar gerai iesko tu virusu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*kitty @ 2008 08 06, 16:42)
o is kur galima parsisiust?
pas mane yra Norton, bet abejoju ar gerai iesko tu virusu  blush2.gif

ivesk google paieska "Avira Antivir" ir rasi wink.gif O Nortona issinstaliuok - nieko gero is jo.
Atsakyti
Sveiki, gal kas galit padėt 4u.gif
Turiu kompe tokią problemėlę - kai paspaudžiu dešinį pelės klavišiuką ir pasirenku išmestoj lentelėj kokį veiksmą, nesvarbu kurį, atšaukt, naikint ar kitą, tai paskui ant ekrano ir lieka juostelė su tuo užrašu ir jos neina niekaip panaikint, tik perkrovus kompiuterį. Šiaip tolesniam darbui netrukdo, bet ji neišnyksta. doh.gif Kiek suprantu ir kiti taip sako, kad čia virusas blink.gif Bet AVAST jo neranda ir nepanaikina unsure.gif Tai ką patartumėt daryti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linabalt @ 2008 08 06, 16:50)
ivesk google paieska "Avira Antivir" ir rasi wink.gif O Nortona issinstaliuok - nieko gero is jo.

jau parsisiunciau, ir iskart padariau kad viska nuskanuotu. tik kai rado ten kelias problemas, tai nemoku kaip jas istaisyt...
Atsakyti
BitDefender apsaugok mus! wink.gif problemų kol kas neturėjau, ypač su BitDefender Internet Security 2008 versija.

Kiek suprantu, Lietuvoje oficialus BitDefender platintojas yra Aideta.

Nuorodos:

www.bitdefender.com ir turbut www.aideta.lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tetukass @ 2008 08 08, 14:25)
BitDefender apsaugok mus! wink.gif problemų kol kas neturėjau, ypač su BitDefender Internet Security 2008 versija.

Kiek suprantu, Lietuvoje oficialus BitDefender platintojas yra Aideta.

Nuorodos:

www.bitdefender.com ir turbut www.aideta.lt  smile.gif

yra ir nemokama legali Bitdefender 10 versija, ir kam tie oficialus atstovai.
kam ta reklama cia blink.gif
Atsakyti
QUOTE(kristis @ 2008 08 08, 15:14)
yra ir nemokama legali Bitdefender 10 versija, ir kam tie oficialus atstovai.
kam ta reklama cia  blink.gif

Tai jau tikrai, grynas reklaminis šūkis biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveiki,gal kas galit man ideti nuoroda atsisiuntimo "Avira Antivir" antivirusines? Nes kiek per google ieskau,tai man niekaip neiseina jos parsisiusti..is anksto labai dekoju.

Ir dar.. sese atsiunte kazkoki antivirus 2009,zinoma,kad normaliai ji veiktu reikia to kodo ir t.t. o istrinti jos negaliu..per control panel man jos nerodo,o per c diska/program files neissitrina,gal kas pagelbetu kaip man ja istrinti,nes atsibodo tie metymai visokiu lenteliu..Labai aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(renachiuke @ 2008 08 09, 20:01)
Sveiki,gal kas galit man ideti nuoroda atsisiuntimo "Avira Antivir" antivirusines? Nes kiek per google ieskau,tai man niekaip neiseina jos parsisiusti..is anksto labai dekoju.
Ir dar.. sese atsiunte kazkoki antivirus 2009,zinoma,kad normaliai ji veiktu reikia to kodo ir t.t. o istrinti jos negaliu..per control panel man jos nerodo,o per c diska/program files neissitrina,gal kas pagelbetu kaip man ja istrinti,nes atsibodo tie metymai visokiu lenteliu..Labai aciu  4u.gif

Aantivirus 2009 yra trojanu downloaderis, o ne antivirusine. Googlas apie ji randa stai ka:
http://www.google.lt...lient=firefox-a

pasiskaitinek ir issirink metoda pasalinimui 4u.gif

Avira Antivir rasi lygiai taip pat - irasyk i google ir rasi wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linabalt: 09 rugpjūčio 2008 - 19:14