Įkraunama...
Įkraunama...

Tėvo pagalba gimus naujagimiui

QUOTE(Paradigma @ 2006 11 09, 18:24)
Man pirmosiomis dienomis vyro pagalba buvo  thumbup.gif  Kažkaip mano vyrui ir aiškinti ilgai nereikėjo, kad jo pagalba būtina.
Jis:
-prabuvo su mumis ligoninėje visas dienas, kai gimėme, padėdavo man prižiūrėti mažylį, o kartu ir pats mokėsi...
-darė valgyti, kol leliukas buvo labai mažas, o dabar darome pamainomis...
-tenkindavo visus mūsų poreikius ir užgaidas...
-naktį keldavosi kartu, o kartais keldavomės pamainomis...
-išleisdavo mane prasiblaškyti, kol leliukas buvo mažas, kad truputį pakeisčiau aplinką...
-puikiausiai keitė ir keičia sauskelnes ir užsiima su leliuku...
-maudo lleliuką be mano pagalbos...
- ir daro daug daug įvairiausių dalykų... ax.gif

norėjo net tėvystės atostogų išeiti, bet aš neatsisakiau tokio malonumo kaip motinystės atostogos  rolleyes.gif

ne vyras - o auksas!:D
Papildyta:
QUOTE(sirenita @ 2006 12 26, 12:58)
pirma savaite kol dar gulejaom klinikos enes vaikui buvo infekcija,mano vyras viska dare ir beveik tik jis...nes mano gimdymas buvo gan sunkus ir as buvau labai silpna...jis isnuomavo komercine palata kad galetu but ir nakti kartu su mumis ...kadangi vaikas musu buvo isvestas i intensyviaja palata kai jai pablogejo...tai jis statydavosi zadintuva ir vesdavo mane kas 3 valandas ja maitint... :super o kai mums jau dave musu angelele jis su ja miegodavo nesiodavo ja ir taip toliau...nes man buvo labai sunku...sunkiai vaiksciojau...taivat esu begalo dekinga savo vyrui jis nuostabus!!!!!!!!!! :super  :super  :super  :super  :super  :super  :super  :4u:

net sugraudina tokios grazios istorijos...:)
Atsakyti
QUOTE(Grifas @ 2007 01 23, 17:49)
Mano pagalba žmonai gaunasi per malonumą. Aš grįžtu iš darbo ir iš karto paimu vaiką. Visas vakaras mano. Ir pamaitinti ir pampersą pakeist ir nuprausti ir užmigdyti. Žodžiu išmokau daryti viską. Man tai malonumas. Patinka matyti ją krykščiančią ir laimingą. Praktiškai visą vakarą žmona daro ką nori. Aš kartais jai nematant ir namus sugebu sutvarkyti su lialka ant ranku. O va tada tai gaunu fear.gif . Tada pradeda dejuoti, kad jaučiasi nereikalinga ir t.t.  O man patinka nors ir nusikalu juodai. tongue.gif  biggrin.gif

Šaunuolis user posted image
Atsakyti
Po gimdymo buvau pasiėmęs atostogų, kad padėt žmonai. Kodėl visa našta turi gult ant jos pečių? Be to ir aš su vaikeliu galėjau labiau "susipažint".
Atsakyti
QUOTE(premis @ 2007 02 05, 14:17)
Po gimdymo buvau pasiėmęs atostogų, kad padėt žmonai. Kodėl visa našta turi gult ant jos pečių? Be to ir aš su vaikeliu galėjau labiau "susipažint".

sveikinu ir mama, ir vaikeli su tokiu teciu 4u.gif
paprastas ir teisingas poziuris drinks_cheers.gif
Atsakyti
Maniskis turejo siokia tokia patirti, nes kuomet gime jaunelis brolis, jam buvo 17m. Tai bent naujagymi paimti ant ranku nebijojo lotuliukas.gif
Komercine palata kaip kazkas minejo, mum finansai "nusipirkti" neleido, tai tetis ateidavo diena, be to atsotogu jis gavo tik po keliu sav, tai ateidavo pas mus po darbo ax.gif
Tik parsivezus namo, bandem keltis naktimis prie vaiko pamainomis, bet mano vyro organizmas nuo nemigos taip sustresavo blink.gif , kad pakilo temperatura ir vaiksciojo komos busenoje. Na as irgi buvau komoj, bet be temp tongue.gif
Tada i pagalba atejo mociutes, kurios naktim supdavo musu nemiegaliu, net i kita kambari isnesdavo, kad mes, tevai pamiegotume.
Veliau tecio uzduotis budavo naktimis paziureti mazyli, kol as paruosiu misinuka. As tiesiog ibrukdavau maziu jam po kaldra, o tas viena ranka apkabines, pro miegus,paciuciuodavo biggrin.gif
Sunui sauskelnes pakeite pirma karta ligonineje jis, nes as gulejau po cezario operacijos.
Gaila, bet pirmais metais, jis labai daug dirbo, tai visi rupesteliai gule ant mano peciu. Tiesa vakare vaika maudem visada kartu wub.gif
Be to vakare, bet valanda uzsiimdavo su vaiku, o as galedavau ka nori veikt, kad ir knyga paskaityt. Su vezimu vienas i lauka jis neidavo kazkodel g.gif Bet vaikui paaugus eina i kiema vieni- zaidzia futbola, krepsini ar su dviraciu...
Dabar kai sunui 3m, jiedu sutaria gerai. Tiesa vaikis vis del to mamytes sunelis, gal del to, kad jautrus? rolleyes.gif Tai pagalvojus apie antra atzala, vyrui teks daugiau rupintis vyresneli, o as mazyliu. Arba keisimes pagal situacija.
Atsakyti
Maniskis irgi labai myli vaikus o kai pagaliau susilaukem tai stengiasi kuo daugiau laiko su juo praleisti net kartais man sauskelniu neleidzia pakeisti sako cia vyru reikalai ir as dabar dazniau su draugemis susitinku nei jis su draugais lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kai gime vaikas, paemiau atostogu kad padeti. Taip pat kiekviena diena maudau vaika, padedu zmonai kiek galiu. Man tai malonumas tongue.gif
Atsakyti
kaip saunu girdet kad vyrai taip padeda ir rupinasi savo zmona bei vaikiukais,,,,kazi kaip maniskis elgsis kai leliukas atsiras smile.gif g.gif
Atsakyti
tikrai retai tokiu vyru buna, maniskis tai kartais padedavo paziureti, bet seip visa laika as viena rupinuosi
Atsakyti
O maniskis ne labai verziasi padeti verysad.gif nebent pati ko paprasau. jam nepatinka "bendravimas i vienus vartus" smile.gif .O va kai vyresnele paaugo, tai ir uzsiimti su ja daugiau pradejo.
Atsakyti
Saunu kad yra tiek daug geru ir rupestingu teciu thumbup.gif
Atsakyti
Tikrai netikiu, kad sulauksiu realios pagalbos iš savo vyro po gimdymo schmoll.gif Pampersus tai savaitgaliais pakeis, išmaudyt retkarčiais padės, bet tai ir viskas. Netikiu, kad sėdės su buteliuku rankose ar kelsis naktimis prie verkiančio mažylio schmoll.gif Jis pats iš darbo grįžta tokioj "fazėj", kad gali su kuolu per galvą daužyt, bet viskas, ką vakare jis dar supranta, yra dušas ir vakarienė. Gimus vaikui, manau, kad tos jo darbo valandos dar pailgės. Bet aš nieko kito ir nesitikiu. Jei pati nepajėgsiu susitvarkyt, tai samdysiu pagalbininkę. Pagaliau vyras dirba po 10-12 val ne tam, kad pati viena vaiku ir namais rūpinčiausi, ir dar valgyt neprašyčiau lotuliukas.gif
Atsakyti