QUOTE(Paradigma @ 2006 11 09, 18:24)
Man pirmosiomis dienomis vyro pagalba buvo Kažkaip mano vyrui ir aiškinti ilgai nereikėjo, kad jo pagalba būtina.
Jis:
-prabuvo su mumis ligoninėje visas dienas, kai gimėme, padėdavo man prižiūrėti mažylį, o kartu ir pats mokėsi...
-darė valgyti, kol leliukas buvo labai mažas, o dabar darome pamainomis...
-tenkindavo visus mūsų poreikius ir užgaidas...
-naktį keldavosi kartu, o kartais keldavomės pamainomis...
-išleisdavo mane prasiblaškyti, kol leliukas buvo mažas, kad truputį pakeisčiau aplinką...
-puikiausiai keitė ir keičia sauskelnes ir užsiima su leliuku...
-maudo lleliuką be mano pagalbos...
- ir daro daug daug įvairiausių dalykų...
norėjo net tėvystės atostogų išeiti, bet aš neatsisakiau tokio malonumo kaip motinystės atostogos
Jis:
-prabuvo su mumis ligoninėje visas dienas, kai gimėme, padėdavo man prižiūrėti mažylį, o kartu ir pats mokėsi...
-darė valgyti, kol leliukas buvo labai mažas, o dabar darome pamainomis...
-tenkindavo visus mūsų poreikius ir užgaidas...
-naktį keldavosi kartu, o kartais keldavomės pamainomis...
-išleisdavo mane prasiblaškyti, kol leliukas buvo mažas, kad truputį pakeisčiau aplinką...
-puikiausiai keitė ir keičia sauskelnes ir užsiima su leliuku...
-maudo lleliuką be mano pagalbos...
- ir daro daug daug įvairiausių dalykų...
norėjo net tėvystės atostogų išeiti, bet aš neatsisakiau tokio malonumo kaip motinystės atostogos
ne vyras - o auksas!:D
Papildyta:
QUOTE(sirenita @ 2006 12 26, 12:58)
pirma savaite kol dar gulejaom klinikos enes vaikui buvo infekcija,mano vyras viska dare ir beveik tik jis...nes mano gimdymas buvo gan sunkus ir as buvau labai silpna...jis isnuomavo komercine palata kad galetu but ir nakti kartu su mumis ...kadangi vaikas musu buvo isvestas i intensyviaja palata kai jai pablogejo...tai jis statydavosi zadintuva ir vesdavo mane kas 3 valandas ja maitint... :super o kai mums jau dave musu angelele jis su ja miegodavo nesiodavo ja ir taip toliau...nes man buvo labai sunku...sunkiai vaiksciojau...taivat esu begalo dekinga savo vyrui jis nuostabus!!!!!!!!!! :super :super :super :super :super :super :super :4u:
net sugraudina tokios grazios istorijos...:)