Įkraunama...
Įkraunama...

Tėvo pagalba gimus naujagimiui

Aš nesakau, kad maniškis nesirūpina, (t.y. jis dirba, gerai uždirba, aprūpina šeimą finansiškai, bet tos pagalbos, kokios aš tikiuosi-pažiūrėt vaikus, juos nupraust, pamaitint ir panašiai-tikrai nesulaukiu.O ir pavargau laukt...deja).
Atsakyti
QUOTE(svecias2005 @ 2005 05 15, 00:43)
Norėčiau sužinoti, kuo labiausiai gali padėti tėvas naujagimį pagimdžiusiai mamai?
Kuo jums padėjo jūsų vyras ir kokios pagalbos labiausiai trūko?
Ačiū.

Man pirmosiomis dienomis vyro pagalba buvo thumbup.gif Kažkaip mano vyrui ir aiškinti ilgai nereikėjo, kad jo pagalba būtina.
Jis:
-prabuvo su mumis ligoninėje visas dienas, kai gimėme, padėdavo man prižiūrėti mažylį, o kartu ir pats mokėsi...
-darė valgyti, kol leliukas buvo labai mažas, o dabar darome pamainomis...
-tenkindavo visus mūsų poreikius ir užgaidas...
-naktį keldavosi kartu, o kartais keldavomės pamainomis...
-išleisdavo mane prasiblaškyti, kol leliukas buvo mažas, kad truputį pakeisčiau aplinką...
-puikiausiai keitė ir keičia sauskelnes ir užsiima su leliuku...
-maudo lleliuką be mano pagalbos...
- ir daro daug daug įvairiausių dalykų... ax.gif

norėjo net tėvystės atostogų išeiti, bet aš neatsisakiau tokio malonumo kaip motinystės atostogos rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paradigma: 09 lapkričio 2006 - 16:25
pirma savaite kol dar gulejaom klinikos enes vaikui buvo infekcija,mano vyras viska dare ir beveik tik jis...nes mano gimdymas buvo gan sunkus ir as buvau labai silpna...jis isnuomavo komercine palata kad galetu but ir nakti kartu su mumis ...kadangi vaikas musu buvo isvestas i intensyviaja palata kai jai pablogejo...tai jis statydavosi zadintuva ir vesdavo mane kas 3 valandas ja maitint... thumbup.gif o kai mums jau dave musu angelele jis su ja miegodavo nesiodavo ja ir taip toliau...nes man buvo labai sunku...sunkiai vaiksciojau...taivat esu begalo dekinga savo vyrui jis nuostabus!!!!!!!!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Sigitara
"Aš nesakau, kad maniškis nesirūpina, (t.y. jis dirba, gerai uždirba, aprūpina šeimą finansiškai, bet tos pagalbos, kokios aš tikiuosi-pažiūrėt vaikus, juos nupraust, pamaitint ir panašiai-tikrai nesulaukiu.O ir pavargau laukt...deja)."

Ir as pavargau laukti verysad.gif Nors vyresne dukra tai veziojasi visur su savim ir ji visur su juo kaip uodega lotuliukas.gif .Bet kol mazi vaikai iki metu ,dvieju as juos ziuriu tik viena,o tokiu metu labiausiai pagalbos ir norisi.Ypac kai su mazaja 3 men buvo sunku ji istisai prarekdavo vakarais ,o padet nebuvo kam ,o dar namu ruosa ir daug visokiu kitu darbu ,tiesiog viena nespedavau visko doh.gif stogas vaziavo nerealiai doh.gif Dabar aisku jau lengviau ,bet visdelto yra vyru PARSU tongue.gif

Atsakyti
cia sigitara ir dar kita mama matau labai dejuoja kad vyrai maziau padeda nei kitu vyrai , visu pirma supraskite ir savo vyrus jei jie dirba ir uzdirba pinigus grista velai tai jie irgi buna isvarge manau dekime = zenkliuka mama-rupinasi vaiku didelis darbas , tetis-rupinasi seima didelis darbas , supraskite ir juos jei jus dirbtumete ir jie vien vaikus priziuretu kai gristumete is darbo labai noretumete pulti vaika dar nenciti ? g.gif

dziaukites turedamos tokius vyrus kurie islaiko visa seima ir jums nereikia dirbti o tik su maziuku sedeti nors nesakau kad tai lengva tongue.gif
Atsakyti
zinai TadasR as nesakau ,kad pinigu nereikia ,bet visa diena kniskis namus tvarkyk ,vaikus priziurek ,valgyt padaryk ir dar jus palinksmint ,kai jus to uzsimanot blush2.gif as abejoju ar vyras sugebetu viska padaryti ,labai mazai tokiu vyru pazystu kurie tai padaro ir tai ne viska.Galima suskaiciuot ant pirstu. O kaip tu manai mes pries tai nedirbom g.gif islaikiau ir as viena visa seima ,bet vyras kazkodel visko nepadarydavo.Taip kad nereikia cia varyt ,kad mums reikia dziaugtis ,kad mus islaiko.
Atsakyti
Deja is savo vyro pagalbosvaikui gimus visiskai nesulaukiau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alsima: 11 sausio 2007 - 15:37
QUOTE(Alsima @ 2007 01 11, 17:29)
Deja is savo vyro pagalbosvaikui gimus visiskai nesulaukiau...

verysad.gif
Atsakyti
Mano vyras yra labai geras nuo pat pradziu, mes su juo jau astuoni metai. vaikas gime tai jis man padejo labai: ir pampersus keite ir valgydino, mygde ir naktimis kelesi, kai to reikejo.As jam labai dekinga kad jis taip rupinasi mumis. As galejau ir mokslus baigti ir dirbti. namuose tikrai neuzsisedejau ir nesijauciau islaikoma. Jis puikus tetis ir vyras thumbup.gif wub.gif clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(gabryte:)) @ 2007 01 17, 17:38)
Mano vyras yra labai geras nuo pat pradziu, mes su juo jau astuoni metai. vaikas gime tai jis man padejo labai: ir pampersus keite ir valgydino, mygde ir naktimis kelesi, kai to reikejo.As jam labai dekinga kad jis taip rupinasi mumis. As galejau ir mokslus baigti ir dirbti. namuose tikrai neuzsisedejau ir nesijauciau islaikoma. Jis puikus tetis ir vyras    thumbup.gif  wub.gif  clap_1.gif

va cia tai vyras thumbup.gif
Atsakyti
tėtukas padėjo nuo pat pirmos akimirkos ir padeda iki šiol wub.gif
pirmą dieną pats keitė pampersus, maudė seselės vadovaujamas, tik man atnešdavo pamaitint 4u.gif deja būt naktim negalėjo, nes dar ir namučius ir šuniukus reikėjo prižiūrėt wub.gif
namie... naktį kėlėsi ir tebesikelia ir maitina jis (nebuvo pienuko verysad.gif );
maudo tik tėtukas - čia jų laikas, mama tik rankšluostį ir drabužiukus turi paruošt wub.gif
bent kartą į savaitę porai valandų išvažiuoja pasivažinėt dviese, kad galėčiau pagulėt vonioje wub.gif
Atsakyti
Mano pagalba žmonai gaunasi per malonumą. Aš grįžtu iš darbo ir iš karto paimu vaiką. Visas vakaras mano. Ir pamaitinti ir pampersą pakeist ir nuprausti ir užmigdyti. Žodžiu išmokau daryti viską. Man tai malonumas. Patinka matyti ją krykščiančią ir laimingą. Praktiškai visą vakarą žmona daro ką nori. Aš kartais jai nematant ir namus sugebu sutvarkyti su lialka ant ranku. O va tada tai gaunu fear.gif . Tada pradeda dejuoti, kad jaučiasi nereikalinga ir t.t. O man patinka nors ir nusikalu juodai. tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti