Man vyras labai padejo.Nemiegojo nusisukes i siena ir pagalve uzsidenges galva,kaip kiti,o kelesi nekti kartu su manimi.Ir supo ir lopsines dainavo.
Maniskis irgi nuostabus
Ir gimdyme dalyvavo ir mazyle puikiausiai rupinasi. Savaite po gimdymo man prasidejo sesija, teko i paskaitas lakstyt. Ir puikiausiai tetukas susitvarke ,ir pienuka pasisildes pamaitino ir pampersus pakeisdavo. O maudynes be tetuko ir nevyksta ir pasivaiksciot dazniausiai su tetuku einam. Ir net nakti kelesi man mazyle paduot pamaitint ir pampersa pakeicia
O ir buity man padeda
Zodziu labai rupestingas ir mylintis. Ir mes abi labai ji mylim
Sekmes visom mamytem ir teveliam.
Ir gimdyme dalyvavo ir mazyle puikiausiai rupinasi. Savaite po gimdymo man prasidejo sesija, teko i paskaitas lakstyt. Ir puikiausiai tetukas susitvarke ,ir pienuka pasisildes pamaitino ir pampersus pakeisdavo. O maudynes be tetuko ir nevyksta ir pasivaiksciot dazniausiai su tetuku einam. Ir net nakti kelesi man mazyle paduot pamaitint ir pampersa pakeicia
O ir buity man padeda
Zodziu labai rupestingas ir mylintis. Ir mes abi labai ji mylim
Sekmes visom mamytem ir teveliam.
Na mano vyras kiek gali tiek padeda žinau, kadnet ir gryžęs pavargęs po darbo, pabus su mažuoju be jokių atsikalbinėjimų. Visada patikrins sauskelnes ir pakeis jei reikia, išleidžia ir mane pasiganyt be problemų, taip kad džiaugiuos turėdama tokį rūpestingą vyrą
Musu tetis irgi super Daug dirba, bet grizes is darbo be problemu pabuna su maziuku jei man reikia i kirpykla, pardotuve ar dar kur nors. Penktadieni ir sestadieni keliasi nakti ir leidzia man issimiegoti, kitom naktim nelabai padeda, nes jam i darba, tenka daug vazineti, tai ir pati nenoriu, kad keltusi. Bet jei maziukas neramus tetis buna pazadintas ir be problemu mama pavaduoja
manau kad kekvienas mylintis tevas ir vyras tikrai padea kiek gali
juk visa diena su maziuku yra sunkesne nei darbe tai tikrai isvargina delto ir reikia mamyte pavaduoti
beto jai vaika kartu darom tai kartu ir auginam
juk visa diena su maziuku yra sunkesne nei darbe tai tikrai isvargina delto ir reikia mamyte pavaduoti
QUOTE(tete @ 2006 10 06, 02:48)
labai teisingai pasakyta
Ka bedarytumei ,ka besakytumei tiesiog esi tobulybe,vieni pliusai.
Cukrus pasaldintas,jis byra is visur.
Šaunuolis, taip ir toliau. Mūsų tėtis taip pat labai rūpinasi ir esamu ir būsimu mažiuku, o mamai labai svarbu, kad tėtis būtų ne tik stebėtojas, bet ir dalyvis. Ir dalyvis ne tik sėkliuką paleidžiant, bet ir visuose gyvenimo procesuose, auginant mažiuką. Tai labai stiprina ir šeimą ir emocinę aplinką namuose.
Tai sakot, dar "tokie nuostabūs vyrai"egzistuoja?
O aš maniau, kad jie su dinozaurais išnyko.....
QUOTE(Sigitara @ 2006 10 13, 17:34)
Tai sakot, dar "tokie nuostabūs vyrai"egzistuoja?
Egzistuoja egzistuoja Na ne visi vyrai blogi ir nesirūpinantys