Įkraunama...
Įkraunama...

Tėvo pagalba gimus naujagimiui

Manau, kad kiekviena prieš turėdama vaiką turi įvertinti situaciją. Bet akivaizdu, kad ne visos tai supranta... Sėkmės su tėčiais ir vaikais mirksiukas.gif
Atsakyti
Man vyras labai padejo.Nemiegojo nusisukes i siena ir pagalve uzsidenges galva,kaip kiti,o kelesi nekti kartu su manimi.Ir supo ir lopsines dainavo. wub.gif
Atsakyti
Maniskis irgi nuostabus wub.gif

Ir gimdyme dalyvavo ir mazyle puikiausiai rupinasi. Savaite po gimdymo man prasidejo sesija, teko i paskaitas lakstyt. Ir puikiausiai tetukas susitvarke thumbup.gif ,ir pienuka pasisildes pamaitino ir pampersus pakeisdavo. O maudynes be tetuko ir nevyksta ir pasivaiksciot dazniausiai su tetuku einam. Ir net nakti kelesi man mazyle paduot pamaitint ir pampersa pakeicia smile.gif
O ir buity man padeda ax.gif
Zodziu labai rupestingas ir mylintis. Ir mes abi labai ji mylim wub.gif
Sekmes visom mamytem ir teveliam.
Atsakyti
Na mano vyras kiek gali tiek padeda žinau, kadnet ir gryžęs pavargęs po darbo, pabus su mažuoju be jokių atsikalbinėjimų. Visada patikrins sauskelnes ir pakeis jei reikia, išleidžia ir mane pasiganyt be problemų, taip kad džiaugiuos turėdama tokį rūpestingą vyrą smile.gif
Atsakyti
Musu tetis irgi super wub.gif Daug dirba, bet grizes is darbo be problemu pabuna su maziuku jei man reikia i kirpykla, pardotuve ar dar kur nors. Penktadieni ir sestadieni keliasi nakti ir leidzia man issimiegoti, kitom naktim nelabai padeda, nes jam i darba, tenka daug vazineti, tai ir pati nenoriu, kad keltusi. Bet jei maziukas neramus tetis buna pazadintas ir be problemu mama pavaduoja biggrin.gif
Atsakyti
manau kad kekvienas mylintis tevas ir vyras tikrai padea kiek gali 4u.gif
juk visa diena su maziuku yra sunkesne nei darbe tai tikrai isvargina delto ir reikia mamyte pavaduoti bigsmile.gif
beto jai vaika kartu darom tai kartu ir auginam g.gif
Atsakyti
QUOTE(tete @ 2006 10 06, 02:48)
juk visa diena su maziuku yra sunkesne nei darbe tai tikrai isvargina delto ir reikia mamyte pavaduoti  bigsmile.gif
beto jai vaika kartu darom tai kartu ir auginam  g.gif

labai teisingai pasakyta thumbup.gif
Atsakyti
manau kad kekvienas mylintis tevas ir vyras tikrai padea kiek gali  4u.gif
juk visa diena su maziuku yra sunkesne nei darbe tai tikrai isvargina delto ir reikia mamyte pavaduoti  bigsmile.gif

Ka bedarytumei ,ka besakytumei tiesiog esi tobulybe,vieni pliusai.
Cukrus pasaldintas,jis byra is visur.
Atsakyti
Tiesa sakant mūsų tėtis pirmasias dienas darė beveik viską , truputį nekaip jaučiausi tai ir kelnytes keitė ir naktį kėliasi kai vaikutis nenorėjo valgyti, o šiaip zyziukas buvo. Pirmosios kelios maudynės irgi buvo su tėčiu, kitaip tariant mūsų tėtis thumbup.gif
Atsakyti
manau kad kekvienas mylintis tevas ir vyras tikrai padea kiek gali  4u.gif

drinks_cheers.gif Šaunuolis, taip ir toliau. Mūsų tėtis taip pat labai rūpinasi ir esamu ir būsimu mažiuku, o mamai labai svarbu, kad tėtis būtų ne tik stebėtojas, bet ir dalyvis. Ir dalyvis ne tik sėkliuką paleidžiant, bet ir visuose gyvenimo procesuose, auginant mažiuką. Tai labai stiprina ir šeimą ir emocinę aplinką namuose.

Atsakyti
Tai sakot, dar "tokie nuostabūs vyrai"egzistuoja?
O aš maniau, kad jie su dinozaurais išnyko..... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigitara @ 2006 10 13, 17:34)
Tai sakot, dar "tokie nuostabūs vyrai"egzistuoja?
O aš maniau, kad jie su dinozaurais išnyko..... doh.gif

Egzistuoja egzistuoja biggrin.gif Na ne visi vyrai blogi ir nesirūpinantys smile.gif
Atsakyti