Įkraunama...
Įkraunama...

Tėvo pagalba gimus naujagimiui

QUOTE(Tetis @ 2006 06 06, 09:57)
Labai keistas klausimas - kaip gali padėti tėtis po gimdymo blink.gif  Man nesuvokiamas dalykas - ką reikia daryti, kad nepadėtum blink.gif  Mamytė juk ką tik pagimdžiusi, jėgų nėra, jausmų kartelė aukščiausiame taške, tai verkia žiurėdama į "čipsą", tai juokiasi... Pagalvokite, ar galima dabar ją palikti vieną blink.gif  Jokiu būdų!!!!! Taip, aš turiu galimybę suderinti savo darbo grafika taip, kad galėčiau kuo ilgiau būti namie, tai ir indai, valgis namų ruoša...vienu žodžiu namų ūkis, yra dabartinė mano darbo vieta:) Ir kas durniausia, man TAI PATINKA:)
Vieną dalyką aš žinau puikiai: kol mamytė neatsigaus fiziškai ir susistabilizuos morališkai, aš būsiu visada šalia wub.gif
Va taip va cool.gif

Šaunuolis, tokius tėčius turbūt reikėtų rašyti į Raudonąją knygą. Gal tu galėtum įsteigti kokią organizaciją, ir mokyti būsimus tėvelius, kaip reikia elgtis parsivežus namo ką tik iškeptą mamytę.

Na ir aš negaliu labai dejuoti, maniškis irgi šiek tiek padėjo: ir valgyti padarydavo, namus aptvarkydavo, bet tik porą savaičių, kol atostogavo, paskui reikėjo pačiai suktis. Na dar išmaudydavo klecką, tai per tą laiką nors kiek atsipūsti būdavo galima.
Atsakyti
kad man toki vyra kas duotu..maniskis nieko npadejo,vaiksciojo bambedamas..viskas negerai buvo,viska turejau pati daryti,net nusiprausti negaledavau nueit,nes nemokedavo su vaiku pabuti,stugaut pradedavo,nesulaukiau jokio palaikymo pirmus menesius schmoll.gif schmoll.gif net galvojau kam man toks vyras g.gif bet begant laikui viskas susitvarke..dabar jis tikrai geras tetis,stengiasi skirti demesio man ir suneliui,kai tik turi laisvo laiko ax.gif
Atsakyti
Sakyciau, kad tokiu teciu yra daugiau:) Maniskis ir gimde kartu, ir buvo visas dienas ligonineje, ir dvi savaites atostogaudamas kelesi nakti maziukei sauskelniu keisti (man tik pamaitint reikedavo). ir sakyciau vaikas ji isgyde bigsmile.gif Dabar grista laiku i namus, nes pasiilgsta abieju mirksiukas.gif Pas drauges, i miesta einu, kai maziukei sukako meneselis dalyvavau mergvakaryje iki pariciu:) Ir maniskis susitvarke, nemate tame problemos blush2.gif Myliu ji uz viska:) Uz tai kad taip rupinasi seima ir uz tai, kad yra super tetis savo dukrytei lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos:)
Mano vyras yra thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif tėtis,gimdė kartu su manim,visas dienas prabuvo su manim ligoninėj,net nakvodavo kas nakt (privati palata buvo),kai grįžom namo naktį keldavosi keitė pampersą,mano sūnui 4 mėn. ir 2 sav. iki šiol keliasi naktį,daro mišinuką, maitinam pakaitomis,nes jau savaitė pradėjo keltis naktį sūnus:)))Išleidžia mane visur kur tik noriu,kai grįžta po darbo lekiu kur noriu būnu kiek noriu thumbup.gif jis supranta kad man reik pailsėt nuo kasdienybės blush2.gif
Mano vyras yra pats nuostabiausias,myliu jį wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Eeelita @ 2006 08 01, 22:37)
Sveikos:)
Mano vyras yra  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  tėtis,gimdė kartu su manim,visas dienas prabuvo su manim ligoninėj,net nakvodavo kas nakt (privati palata buvo),kai grįžom namo naktį keldavosi keitė pampersą,mano sūnui 4 mėn. ir 2 sav. iki šiol keliasi naktį,daro mišinuką, maitinam pakaitomis,nes jau savaitė pradėjo keltis naktį sūnus:)))Išleidžia mane visur kur tik noriu,kai grįžta po darbo lekiu kur noriu būnu kiek noriu thumbup.gif jis supranta kad man reik pailsėt nuo kasdienybės blush2.gif
Mano vyras yra pats nuostabiausias,myliu jį  wub.gif

Musu leliukai gime ta pacia diena:) Ir teciai panasiai jais rupinasi;) Saunu:)
Atsakyti
Nu negaliu ir aš skųstis savo tetuku .user posted image Kai gimė pirmagimė -tai prižiūrėjo labai mažai , nes ir ten taip tų prižiūrėtojų užteko (gyvenome po vestuviū pas tėvus, todėl mama padėjo auginti , o beto dirbo per 2 darbus). Tačiau gimus antran leliukui jis ir maudyti padėdavo ir jogurtą per šiaudelį išmokino 4mėn klecką gerti ir su šaukšteliu valgyti . O kai paaugo tai mažylę veždavos į garažą , kad padavinėtų įrankius, kai reikėdavo truputį ką nors paremontuoti.
Atsakyti
Musu irgi tetis fainulka.Gimdeme taip pat karu.Visa nakti pralakste pas vaikus ziureti ar ne musu verkia smile.gif .Ir ligonineje su mumis visas dienas prabuvo ir nakvojo ir kelesi suneli man nese kad pamaitinciau. thumbup.gif thumbup.gif
Tevelis pats reikalingiausias zmogus, ne vien pagimdzius, bet visuomet!
Gaila kad ne visi vyrai tokie...
Atsakyti
QUOTE(vitalija... @ 2006 08 12, 08:17)
Musu irgi tetis fainulka.Gimdeme taip pat karu.Visa nakti pralakste pas vaikus ziureti ar ne musu verkia smile.gif .Ir ligonineje su mumis visas dienas prabuvo ir nakvojo ir kelesi suneli man nese kad pamaitinciau. thumbup.gif  thumbup.gif
Tevelis pats reikalingiausias zmogus, ne vien pagimdzius, bet visuomet!
Gaila kad ne visi vyrai tokie...

maniškis nesikėlė nė vienos nakties, pačią pirmą naktį išėjo įkitą kambarį. Rytais irgi neleisdavo man pamiegot, nes jam darbas - jis turi būti pasiilsėjęs. Vaikui jau 9 mėn o pavalgydinti jo nemoka, nes nenori išmokti. Tiesą sako tie, kurie teigia, kad vaiko gimimas poras arba suartina arba atitolina.Deja mus jis atitolino.... verysad.gif
Atsakyti
O AS ZIURIU DUKRYTE VIENA. IR NSKTI KELIUOS IR PAMPERSUS KEICIU IR MAUDAU IR T.T. IR VISKA PATI.JIS SUGEBA TIK LOVOJ GULEDAMAS LAIKRASTI PASKAITYT IR VEZIMA PASTUMDYT, NET NEPASIDOMEJES, GAL JI VALGYT NORI, O NE MIEGO. ACIU DIEVUI, KAD MAZYTE RAMI, O TAI ISPROTECISU VISAI.
Atsakyti
Nelabai noriu peikti savo vyra,juk jis mano, o ne svetimas ax.gif bet pagalbos sulaukdavau mazai. Buciau dziaugusis,jeigu jis butu bent kartais pasisiules pats isplauti grindis ar sutvarkes buta. Turejo du menesius laisvus, bet geri norai lieka neigivendinamais norais,jeigu truksta atsakingumo.
Kartais galima ir kudikio drabuzelius isskalbti, kambarius aptvarkyti,grindis isplaut,kad dulkiu nebutu. Na ir maisto gamyba, as pati mitau sumustiniais,nes istisus tris menesius tik zindziau blink.gif savo dukriuka.
O paskui pas mama isvaziavau (gyvenu Svedijoje). Pagalvojau,kad reiketu pailseti nuo vyro,nes emiau apie skirybas galvoti. g.gif
Dabar,jau dukryte nebe mazyte 6men. ir laiko turiu ir vyro nebebaru smile.gif
na,naktimis as keliausi.vyras mano miega,kaip sventuolis,negirdi nieko. schmoll.gif
O,buvo taip karta..Maudausi vakare,rami,dukryte miega (tada ji vos dveju savaiciu buvo).Vyras ka tik irgi atsigule,bus kam paziuret jei kartais maziuke prabustu. Girdziu verkia,bet nesijaudinu juk tetis salia,paims pasupuos.Bet verkimas ne tilsta o tik stipreja.Vis dar neskubu,kudikiai gali verkti ir ciuciuojami juk. Speju kremu issitepti o,ji vis dar verkia ir oho ho kaip unsure.gif Nubegu i kambari,gaila ziuret i mazyte, issitempusi kaip styga o, mano vyras..tada norejau trenkt jam kuo nors sunkiu doh.gif pucia sau i usa ir nieko negirdi. Priejau,pagriebiau jam uz kojos ir kad emiau kratyti,nieko nepadejo schmoll.gif Ryte pasakoja,koki keista sapna sapnavo,tipo velnias uzsiunde suni ant jo ir tas jam koja kandziojo doh.gif
Dabar girdi.
Tikiuosi,kad mano vyras vienintelis toks egzempliorius lotuliukas.gif
Atsakyti
Paskaiciusi susidariau yspudi,kad pareigingu vyru ir laimingu moteru yra daugiau.
Pavydziu toms kurios turi tokius nuostabius vyrus. Ir visi teciai kurie lankosi cia,tikri saunuoliai.
As po visu namu ruosos darbu ir dukreles kruvos drabuzeliu skalbimo rankomis(masinos neturim),noredavau tik vienintelio,kristi i lova ir istiesti kojas,(ju nebejausdavau). O,kai mano vyras atsikeles nuo kompjuterio(prasedejes kokias sesias val.is eiles),paklausdavo ar si vakara nusimato,dar kas nors blush2.gif As tik nusijuokdavau lotuliukas.gif ir eidavau gult viena.
Gal dar nevelu mums abiem tapti vyru ir zmona vel?
Pati save kaltint tik galiu,juk zinojau uz ko isteku,bet tokios nuostabio dukreles tikrai nebuciau susilaukusi su kitu.
Ir uz tai as ji vis dar tebemyliu. thumbup.gif
Atsakyti
Sveikas svecias2005.
Pagalbos reikia ir nemazai. Leliukas juk ka tik atkeliavo ir niekas nemokino kaip su juo elgtis. Visi naujai iskepti teveliai dazniausiai pasimeta del vienokios ar kitokios priezasties. Pirmiausia jei kudikis zindomas,tai butu labai grazu jei mamyte visada po ranka turetu gerti (troskina klaikiai) ir ko nors pavalgyti.
Savo kudiki zindziau dvi val! doh.gif valanda is vienos,valanda is kitos kruties.Buvo 5minutes valgo, o 15 miega. schmoll.gif
Vyra isbuciuotu bet kuri,jei tik jis pagamintu maisto kelioms dienoms i prieki. Net ir sriubas galima uzsaldyti.
Tureti kudiki labai sunkus darbas, apimantis 24val per para. Visi pervargsta,o ka besneketi apie mamyte,kuri vaiksto tris dienas su neplauta galva,nes tam nera galimybes mirksiukas.gif (cia as apie save lotuliukas.gif )
Geriausia,paklausk savo zmonos.Darbu namuose i valias ir jeigu pasiseks ir busi tikra parama,tai isvengsi nereikalingu konfliktu. g.gif
Maniskis neisvenge,nepasiseke jam g.gif
Linkiu tapti geru teciu wub.gif
Atsakyti