QUOTE(Tetis @ 2006 06 06, 09:57)
Labai keistas klausimas - kaip gali padėti tėtis po gimdymo Man nesuvokiamas dalykas - ką reikia daryti, kad nepadėtum Mamytė juk ką tik pagimdžiusi, jėgų nėra, jausmų kartelė aukščiausiame taške, tai verkia žiurėdama į "čipsą", tai juokiasi... Pagalvokite, ar galima dabar ją palikti vieną Jokiu būdų!!!!! Taip, aš turiu galimybę suderinti savo darbo grafika taip, kad galėčiau kuo ilgiau būti namie, tai ir indai, valgis namų ruoša...vienu žodžiu namų ūkis, yra dabartinė mano darbo vieta:) Ir kas durniausia, man TAI PATINKA:)
Vieną dalyką aš žinau puikiai: kol mamytė neatsigaus fiziškai ir susistabilizuos morališkai, aš būsiu visada šalia
Va taip va
Vieną dalyką aš žinau puikiai: kol mamytė neatsigaus fiziškai ir susistabilizuos morališkai, aš būsiu visada šalia
Va taip va
Šaunuolis, tokius tėčius turbūt reikėtų rašyti į Raudonąją knygą. Gal tu galėtum įsteigti kokią organizaciją, ir mokyti būsimus tėvelius, kaip reikia elgtis parsivežus namo ką tik iškeptą mamytę.
Na ir aš negaliu labai dejuoti, maniškis irgi šiek tiek padėjo: ir valgyti padarydavo, namus aptvarkydavo, bet tik porą savaičių, kol atostogavo, paskui reikėjo pačiai suktis. Na dar išmaudydavo klecką, tai per tą laiką nors kiek atsipūsti būdavo galima.