Įkraunama...
Įkraunama...

Tėvo pagalba gimus naujagimiui

QUOTE(Yo-yo @ 2006 03 08, 16:30)
Manau dar tėtis galėtų imtis inciatyvos, kad namie atsirastų daugiau pagalbinės vaikiškos tecnikos namie. Pavyzdžiui supynės, šokliukas, vaiknešėlis ir daug kt., kas palengvintų mamos buvimą su vaiku.
Gailiuosi, kad daug ko nenusipirkau augindama pirmąjį vaikelį. Dabar vėl neperku, nes galvoju kiek čia tereikės tų supynių ar kitų dalykų.

As tai viska padarau pats, netgi atlenkiama vystymo stala, kuris buna nulenktas, ant ratuku atitraukiamas nuo sienos, tada atlenkiama papildoma dalis kuri automatiskai uzsifiksuoja, ir vieno mygtuko paspaudimu nusileidzia. smile.gif, apie lopsius ir patobulinta lovyte, kurioje mano zmona uzaugo, jau net nesneku.
Atsakyti
Tėti2005, mano būsimasis tėtis labai susidomėjo, kokį tu tą vystymo stalą sukonstravai biggrin.gif ir kaip tą lovytę patobulinai.
Jei ne paslaptis, būtų labai malonu, kad pasidalintum patirtim. Mes kol kas lialiaus neturim, bet jau planuojam, todėl viskas, kas su juo susiję, labai domina. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brunete @ 2006 03 12, 17:35)
Tėti2005, mano būsimasis tėtis labai susidomėjo, kokį tu tą vystymo stalą sukonstravai  biggrin.gif  ir kaip tą lovytę patobulinai.
Jei ne paslaptis, būtų labai malonu, kad pasidalintum patirtim. Mes kol kas lialiaus neturim, bet jau planuojam, todėl viskas, kas su juo susiję, labai domina.  biggrin.gif

Duokit meila atsiusiu komodos autocad brezini.
Lovytes patobulinimas buvo galimybe reguliuoti dugno auksti. Tiesiog nuejau i senius ir suradau tam tinkamas priemones, mano konkreciai lovytei.
Dar padariau lopsi, na tiksliau supimo mechanizma. Pirkau lentynos kampa, parduodami seniuose iki 10 lt, kuris laiko 40 kg, prisukau prie sienos. Permeciau du tvirtinimo dirzus per atsikisusia dali, ir prisegiau prie lopsio kuris eina kartu su vezimeliu. Idejau 2 butelius po 5 litrus vandens, siubuoja girgzda bet is principo laiko. Kas savaite tikrinu konstrukcija, ar neatluzo kas nors. Isisupam beveik iki lubu smile.gif.
Atsakyti
Mūsų adresiukas nanete@walla.com

Labai labai ačiū biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brunete @ 2006 03 12, 23:12)
Mūsų adresiukas nanete@walla.com

Labai labai ačiū  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Prasom, jei tik nauda bus.
Is principo tai dar reikes jums furnitura susipirkti. Komodai furnitura apie 50 litu kainavo. Pati komoda apie 180 lt. Su laminavimu.
Atsakyti
QUOTE(Tetis2005 @ 2006 03 12, 21:43)
Duokit meila atsiusiu komodos autocad brezini.
Lovytes patobulinimas buvo galimybe reguliuoti dugno auksti. Tiesiog nuejau i senius ir suradau tam tinkamas priemones, mano konkreciai lovytei.
Dar padariau lopsi, na tiksliau supimo mechanizma. Pirkau lentynos kampa, parduodami seniuose iki 10 lt, kuris laiko 40 kg, prisukau prie sienos. Permeciau du tvirtinimo dirzus per atsikisusia dali, ir prisegiau prie lopsio kuris eina kartu su vezimeliu. Idejau 2 butelius po 5 litrus vandens, siubuoja girgzda bet is principo laiko. Kas savaite tikrinu konstrukcija, ar neatluzo kas nors. Isisupam beveik iki lubu smile.gif.

Sveikas,
Jei gali atsiusk ir man mindaugasma@gmail.com
Busiu labai dekingas. mirksiukas.gif
Atsakyti
Tetis2005 auksines rankas turi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(žana @ 2006 04 01, 16:59)
Tetis2005 auksines rankas turi thumbup.gif

Normalios odines rankos. Tik su galva vaikstau ant peciu ir tiek.
Atsakyti
doh.gif tai galva auksine!
Atsakyti
QUOTE(žana @ 2006 04 01, 18:16)
doh.gif tai galva auksine!

Gal uzteks liaupsinti tik viena Tetis2005 ,galetumete ir kitus tetukus pagirt. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Viesulas @ 2006 04 01, 18:51)
Gal uzteks liaupsinti tik viena Tetis2005 ,galetumete ir kitus tetukus pagirt. ax.gif

Tetis2005 tiesiog moka gera PR suskelti. smile.gif
Atsakyti
saunuoliai jus teciai!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
dabar galvoju-kaip savo mergaiciu teveli pagirt galeciau... g.gif gal kad labai mus myli, bet per savo darbus nieko daugiau mums padet negali??? g.gif
bet mums gerai! thumbup.gif
Atsakyti