QUOTE(Hedra:) @ 2012 09 19, 16:42)
man vyras nei truputi nepadejo
kiekvienas zmogelis su skirtingu pasauliu.kazkur 1990 ar 1991 m. atrodo buvau antras ar trecias Kaune padejes gimdyti savo zmonai antraji sunu.Cia prie Zaliakalnio funikulieriaus berods Mazylio gimdykla.Pirmojo sunaus pasitikti ,ateinancio i pasauli,nors ir kaip norejau 1983 metais del tarybiniu nesamoniu gydytojai niekaip nesutiko.Padejau .Ir truputi pilvuka paspausti is siaip jai geriau buvo ir gydytojai atidziau ziurejo man pries gimdyma ir per ji salia bunant.Labioausiai kazkodel galvojama,kad apalpti vyrai gali tokiu metu ar pamate krauja ar gimdyma.Po to gali nemyleti,tipo pasibjaureti.Manau ,jei myli tik kuna-tai gali buti.Bet jei ne tik kunas yra mylimas ir brangus,tai ... jau apie 30 metu kartu.Vaikai uzauginti.Padejau ir kakucius valyti ,kartu arba paeiliui ir vystiklus keitem.Skalbem.Tai ne pampersai siandieniniai.
Taip ,kad visokiu vyru yra.Genai,auklejimas...Manau daugiau yra standartiniu.Tai yra kuriems svarbiausia sex,bei kiti tik savo malonumai.Ir vedasi del to pacio sex,ypac pabande isvaizduodami,kad tai meile.Todel dazniausiai kartu gyvenama neilgai arba kaip sveciai gyvena,bendrauja..
Man idomu,vienisu mamu kurios augina vaika ar vaikus-tie vaikai nemate tevo auklejimo /kartais nekokio/ po to sukuria dazniau tvirtesne ar atvirksciai,seima. As beje is vienisos mamos seimos ,kuri dirbo,augino mane ir seseri viena nuo 6 iki suaugusio amziaus.