Įkraunama...
Įkraunama...

Tėvo pagalba gimus naujagimiui

QUOTE(pykstu @ 2009 10 26, 14:29)
Keista tema - "pagalba".Tetis vaika turi auginti, o ne padeti ji auginti...Tai ne tik mamos pareiga.

drinks_cheers.gif abu su antra puse auginam vaikus,nėra kažkio pasiskirstymo.
Atsakyti
Del zmonos gimdymo komplikaciju gavosi taip, kad vienas auginau kudikeli iki puses metu. Likimas leme taip, kad likau vienui vienas su dviem vaikais. Ir nieko, nenumiriau. Ir zmonos gydymu rupinausi, ir didesniji vaika i darzeli vesdavau, ir su leliuku i darba nuvaziuodavau. Mobilizuojiesi zmogus ir varai. Pakakdavo keturiu valandu miego. O sunkiausia buvo maudyti vienam maziu, nes gimdymo metu "gydytojai" rankyte sulauze ir ji itvare buvo.
Atsakyti
Man pavyzdžiui tečio pagalbos nė nereikia... jis kartkartėm pasisiūlo padeti, bet vienintelis darbas kurį jam patikiu tai yra pampersėlių keitimas.
Atsakyti
QUOTE(Matomas @ 2010 04 18, 11:42)
Del zmonos gimdymo komplikaciju gavosi taip, kad vienas auginau kudikeli iki puses metu. Likimas leme taip, kad likau vienui vienas su dviem vaikais. Ir nieko, nenumiriau. Ir zmonos gydymu rupinausi, ir didesniji vaika i darzeli vesdavau, ir su leliuku i darba nuvaziuodavau. Mobilizuojiesi zmogus ir varai. Pakakdavo keturiu valandu miego. O sunkiausia buvo maudyti vienam maziu, nes gimdymo metu "gydytojai" rankyte sulauze ir ji itvare buvo.

oho 4u.gif saunuolis, net negaliu patiketi, tikrai labai sveikinu, kad esate toks rupestingas ir mylintis vyras, nes manau nerealiai sunku turejo buti vien tai kad zmona gydosi, kad du vaikuciai namuose, darbas ir t.t., na labai stiprus esate 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(introdusa @ 2005 05 15, 10:16)
Na savo vyrui taip pat esu labai dėkinga už pagalbą, be kurios matyt iš proto būčiau išsikrausčiusi, nes mano mažė truputį yra rėksnė ir kapriziukas nuo pirmosios jos gyvenimo akimirkos. Gimus dukrai, vyras taip pat savaitei pasiėmė atostogų ir padėjo man ją maudyti, keisti sauskelnes, migdyti. Na, o vėliau, periimdavo vakarais, grįžęs iš darbo, tad galėdavau pailsėti valandėlę.
Dabar mano zuikiui pusė metų ir pagrindinė problema - anklodės nusispardymas ir dėl to dažnas pabudimas. Na tai naktimis tenka dažnai keltis ir užklodinėti, na ir tai daro dažniau vyras  ax.gif  ax.gif  ax.gif
Bet vat į lauką su vežimu vienas (be manęs) tai niekada neidavo unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif

Pas mus tokia pati situacija..vyras lb padeda..kartoja,kad mus myli..nuperka visko,pamaitina is buteliuko,maudome dviese,tada taip namu ruosos darbus padeda atlikti. Aisku buvo tokiu akimirku,kada is jo nesulaukdavau pagalbos,bet tada greit pasnekam ta tema..
Atsakyti
QUOTE(Matomas @ 2010 04 18, 12:42)

Kai gyvenimas privercia - viskas imanoma...Saunuolis tetis smile.gif besalygiskai...
Atsakyti
Be galo patenkinta saviskio pagalba biggrin.gif Viska daro, ko prireikia ir neprasomas. Mato, kad reikia ir daro. Buna, kad ir nakti atsikelia nuraminti mazyles, jei isgirsta, kad ta nenusiramina ant mano ranku, o man jau kantrybe baigiasi... nors jam keltis anksti i darba reikia. Neissimiega ta ryta, bet kai grizta namo, as stengiuosi, kad mazyle butu kuo ramesne, kad jis galetu prigulti ir pailseti smile.gif
Atsakyti
Nematau problemos ir as pasirupinti savo leliumi. Po darbo kartais norisi pailseti, ta supranta ir zmona, buna kad ir pasinaudoju tuo. Bet visada ir jai padedu.
Atsakyti
perskaičiau pavadinimą ir pagalvojau kuo čia tas senelis gali padėt gimus anūkėliui biggrin.gif o čia pasirodo apie vaiko tėvą... na kadangi vaikai mūsų abejų tai auginam abu... nors gal galima tai pavadint ir pagalba, bet tada gaunas, kad jis padeda man, aš jam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zygax @ 2010 04 25, 21:01)
Man pavyzdžiui tečio pagalbos nė nereikia... jis kartkartėm pasisiūlo padeti, bet vienintelis darbas kurį jam patikiu tai yra pampersėlių keitimas.

nieko gero tame nera. as uz tai, kad tevas bendrautu ir uzsiimtu vaiku nuo gimimo, kad turetu artimesni rysi. daug jau psichologu aprasyta, kad to neledzia vyrui, ano irgi, tu nemokesi,tu ne taip padarei ir t.t. ir atmusa visa nora kazka daryti. vyras ipranta, kad viska daro zmona, o kai vaikai paauga, zmona nori pagalbos, vyras jau ir nelabai nori padeti, juk visad zmona viska dare, o dabar is jo kazko nori. aisku ne visi vyrai tokie, bet taip daznai buna, todel as uz abieju tevu vaiko prieziura. beto man vyro pagalba budavo reikalinga, nes su kudikiu i kirpykla nenueisi, su draugem irgi noredavosi ramiai pasedeti. nusitraukdavau pieno ir palikdavau, ir pamaitindavo, ir pazaisdavo ir perrengdavo. aisku, jei uzsikonservuoja mama namie ir niekur neina, tai gali tada ir ant saves viska uzsikrauti.
Atsakyti
gimus mano vaikuciui, tevas isvaziavo namo ilsetis, kadangi kol as gimdziau jis labai pavargo sededamas issidrebes odiniam kresle, o as kankinausi skausmuose. Ta pati vakara issimiegojes isvaziavo pas draugus gerti. Teisinosi kad svencia vaiko gimima... Nesvarbu kad as vos pavaiksciojau, ir man labai labai reikejo, kad VT butu kartu. Bet.........
Atsakyti
Man vyras padeda ,bet kad vaikiukas nelabai nori kad tetis ji migdytu kai palieku vienus gryzus randu verkianti nors tikrai uzsiima vos tik as pajimu nurimsta smile.gif
Atsakyti