Įkraunama...
Įkraunama...

Tėvo pagalba gimus naujagimiui

QUOTE(Beveik_Tobulas @ 2009 06 24, 16:49)
cia ta tvarka tai nuo kiekvieno vaikystes priklauso kaip mate savo namuose tvarka. kodel vyrai negali taip viena po kito kambario sutvarkyt ?? nu ir kas kad dirba? moterys visa gyvenima dirba, tik nieks to nemato ir neguodzia kad jos pavarge ar joms reikia demesio.. as va neseniai persikrausciau i butuka vienas gyvent, ir kiekviena kampa valausi nes maciau kaip tai daroma pas mane namie, savaitgali iki 03:00-04:00 val ryto tvarkiausi sveiciausi virtuve kiekviena kampeli, ir tai dziugina kai zinai kad aplink tave svara smile.gif o jei dar kokia viesnia ateis tai isvis turi viskas blizgedi turi matyti kad pas tvarkinga vyra uzsuko smile.gif
o ta rutiniska seima kur vyras turi moteri kuri aplink zuja ir pjauna skalbia o pats vyras net nesuvokia ka reiskia zodis tvarka ar maisto gaminimas, tai jau galetu palaipsniui iseiti is musu gyvenimo taip kaip isejo moteru ar rasistine diskriminacija..  doh.gif

viska vyrai gali,bet kaskaip negerai jausciausi,jei sededama namie su vaiku nesugebeciau susitvarkyt namu ir valgyt padaryt,nors laabai nemegstu daryti,vyras po darbu gyzes dar eitu tvarkytis ir valgyti daryti doh.gif

sakau,taip nes vaikas jau paauges,kai buvo leliukas,net i wc nebudavo laiko
nueiti smile.gif tada vyras padejo kiek galejo,ir dirbo ir namus tvarke,ir valgyti mums padarydavo wub.gif

Atsakyti
QUOTE(BEVEIK TOBULA @ 2009 06 30, 13:51)
viska vyrai gali,bet kaskaip negerai jausciausi,jei sededama namie su vaiku nesugebeciau susitvarkyt namu ir valgyt padaryt,nors laabai nemegstu daryti,vyras po darbu gyzes dar eitu tvarkytis ir valgyti daryti doh.gif

sakau,taip nes vaikas jau paauges,kai buvo leliukas,net i wc nebudavo laiko
nueiti smile.gif tada vyras padejo kiek galejo,ir dirbo ir namus tvarke,ir valgyti mums padarydavo wub.gif

nu va tai dabar reikia pamegti valgyt daryti arba lai nuolatos vyras tai daro smile.gif smile.gif
Atsakyti
As sulakiau labai dideles pagalbos is vyro gimus vaikeliui,net nesitikejau ,kad jis gali buti toks puikus tevas, 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(svecias2005 @ 2005 05 15, 00:43)
Norėčiau sužinoti, kuo labiausiai gali padėti tėvas naujagimį pagimdžiusiai mamai?

Man nieko nepadejo, pati auginau, naktimis keliausi, o kaip paaugo tada vaikas pasidare labai reikalingas.
Atsakyti
QUOTE(erikute72 @ 2009 07 21, 10:44)
Man nieko nepadejo, pati auginau, naktimis keliausi, o kaip paaugo tada vaikas pasidare labai reikalingas.

Man vyras irgi labai padejo.Pirmas menesis buvo kosmaras,maniau ,kad niekada nesibaigs.Kadangi po gimdymo negalejau net is lovos islipt,tai namie vyras seimininkavo,ir valgyt vire,ir namus tvarke ,ir vaikiuka priziurejo,vakare kai uzmigdavau budedavo prie vaikiuko,kad pamaitintu ,kad tik atsibudes manes neprikeltu.Nezinau,kaip buciau be jo issivertus.kai sugijau ir jau galejau pati viska daryti,leisdavau jam pailseti.Manau cia nuo zmogaus priklauso.Ir dabar mane isleidzia ir pas draugiu pasisveciuot.Ir namuose uzsiima su vaikiuku. 4u.gif
Atsakyti
Parsivežus namo naujagimį tėtis labiausiai padeda: 1) jei grįžtant iš ligoninės būna sutvarkęs namus, 2) tą daro, kol naujagimis išeina iš nuolatinio priežiūros ritmo valgo-miega-šika-valgo-24h/d.

O po to - skonio ir susitarimo reikalas.
Atsakyti
mano vyras dabar gryzes is darbo paklausia ar ka pdeti virtuvej, nors visa diena namie sedziu tik su pilvuku blush2.gif ji ko nesuspeju tai per tv ziurejima arba SM sedejima doh.gif manau, kad jis man pades, nors kategoriskai tvirtinti negaliu... juk dabar galeciau gauti pylos, o jis uzjauciamai i mano pilvuka paziuri ir klausia, ar manes mazylis nenuvargino ir nenusparde... ax.gif
Atsakyti
Maniškis pasirodė nelabai supratingas gimus vaikeliui unsure.gif
Bet užtat dabar jis pasiėmęs vaiko priežiūros atodtogas, tad labai sėkmingai priverstas tvarkytis kai būnu darbe.
Gerai, kad vaikutis ramutukas... tai jam sekasi.
Iš pradžių net pampio negalėjo pakeist, o dabar keičia kaip didelis biggrin.gif Labai labai norėjo sūnelio, tai jį ir turi. Bet aš labai mėgstu priminti, kad gal jis įsivaizduoja, kad vaikai gimsta mažiausiai šešių metų? laugh.gif
Tai vat- labai sveika kai vyras palieka namie su vaikeliu ir net ne porai valandų, o periodiškai.
Kažin kaip būtų kai gimtų dar vienas vaikelis. Manau, jog situacija jau būtų kitokia. Nors labai negaliu pykti, pluša, stengiasi, kad tik nieko mums netrūktų... bet ne tae esmė, svarbiausia- supratingumas, mano galva smile.gif
Atsakyti
QUOTE(erikute72 @ 2009 07 21, 11:44)

it mano ,net sakydavo kad su leliuku neturi ka veikt...rekalingas vaikas pasidare tik tada, kai kalbet pradejo... schmoll.gif
Atsakyti
Truputį nusivyliau savo vyru iš pradžių, atrodė, kad jis išsigando ir viską numetė man, bet paskui susitupėjo. Abiem buvo nelengva suvokti, kad esam ne dviese:) Tėvo pagalba svarbi ir būtina, tiek mamai, tiek vaikučiams. Vyras turi daryt VISKĄ ir mokytis iš mamos.
Atsakyti
QUOTE(daFunkMum @ 2009 10 11, 09:58)
Truputį nusivyliau savo vyru iš pradžių, atrodė, kad jis išsigando ir viską numetė man, bet paskui susitupėjo. Abiem buvo nelengva suvokti, kad esam ne dviese:) Tėvo pagalba svarbi ir būtina, tiek mamai, tiek vaikučiams. Vyras turi daryt VISKĄ ir mokytis iš mamos.

o gal jis siek tiek, bijo smile.gif veliau susitvarkys viskas
Atsakyti
QUOTE(daFunkMum @ 2009 10 11, 11:58)
Vyras turi daryt VISKĄ ir mokytis iš mamos.

lygiai taip pat ir mama turi visko mokytis iš tėčio - tai vadinama harmonija mirksiukas.gif
Atsakyti