o aš turiu laisvą minutę
mano vyrai miega abu
tai galiu pasimėgauti tokia ramybės akimirka
niekada nesulaukiau iš vyro jokio pasakymo - nekeisiu, nedarysiu, eik - zyzia... vyras dalyvavo gimdyme. savo noru. nuo pat pradžių iki pat pabaigos. kartu pražiūrėjo į mūsų aukselį pusę nakties gimdykloje, pirmasis paėmė į rankas, padėjo man į lovą, kad pamaitinčiau. kartu stebėjo pirmuosius papulio paėmimo burnytėn bandymus. pirmasis pakeitė pampersą, nors niekada nebuvo to anksčiau daręs, niekada nebuvo matęs - tiesiog paklausė, kuria puse uždėti ir kaip. ir jam visai nebuvo gėda ar nemalonu. lakstė, kad nupirktų vaistukų, kad sutvarkytų dokumentus, kad užregistruotų pas gydytoją... naktimis keliasi kartu maitinti vien tam, kad palaikytų už rankytės, kol mažius valgo, keičia pampius, kai aš pati jau lūžinėju ir akys lipte limpa. vakarais pabūna, kad aš numigčiau ilgiau. dieną panešioja, kad atsirūgtų. maudo, žaidžia, myluoja, džiaugiasi...
juk norėjom abu - tai ir auginam abu. AUGINAM - tiesiogine to žodžio prasme.
o tie vyrai, kurie pasididžiuoja tik svetimų žmonių akyse - čia yra MANO - o namuose sėdi daugiausia su pulteliu rankose, kol mama sulaksto ir aplink vaiką, ir pietus padaro, ir namus aptvarko, neskaitau tokių tikrais vyrais. daryti visada smagiau nei auginti....