Įkraunama...
Įkraunama...

Tėvo pagalba gimus naujagimiui

QUOTE(Gera-mama @ 2009 02 11, 16:44)
Paskaičius kaikuriuos pasisakymus pyktis ima, pvz. vyras sakė, kad pampersų nekeis doh.gif Kažin kaip atrodytų, jei taip moteris sakytų, žinai, aš mūsų vaikui pampersų nekeisiu. Kažkoks absurdas bash.gif Mūsų vaikas, mes ir auginam, o ne kažkuris, kažkuriam padedam. Žinoma yra darbų, kuriuos mama padaro geriau, ir tokių, kuriuos tėčiui padatyt lengviau pvz. išnešti vežimėlį į lauką, tačiau aš tai darydavau ir pati, kai tėčio šalia nebuvo, kaip ir jis šauniai rūpindavosi mažyle, kai reikėjo.

drinks_cheers.gif Va... auksiniai žodžiai... thumbup.gif Abu vaiką darėm, abu auginam, abu vienodai už jį atsakingi esam.... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupkiz @ 2009 03 12, 13:16)
drinks_cheers.gif Va... auksiniai žodžiai...  thumbup.gif Abu vaiką darėm, abu auginam, abu vienodai už jį atsakingi esam....  cool.gif

Pritariu 4u.gif 4u.gif .
Pamenu mes su vyru per bemieges 2.gif vaiko naktis keisdavomes 2val. as nesioju,2val. jis thumb_yello.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dijanele: 12 kovo 2009 - 21:49
QUOTE(Pupkiz @ 2009 03 12, 13:16)
drinks_cheers.gif Va... auksiniai žodžiai...  thumbup.gif Abu vaiką darėm, abu auginam, abu vienodai už jį atsakingi esam....  cool.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Kitaip savo šeimoje net neisivaizduoju kad galėtų būti..... wub.gif
Atsakyti
Sveikas!
Na mano vyras dalyvavo gymdime nuo A iki Z. Man daug lengviau buvo tai kad jis buvo salia.Man dare cezari tai aisku cia nieko negalejo padet,bet po gymdimo turejo praeit pora geru valandu kad galeciau atsistot,Per visa ta laika buvo ligoninej,padedavo su mergaite wub.gif Net norejo nakciai pasilikt bet vos ikalbejau kad gryztu namo.
O namie ir dabar padeda,kartais keliasi nakty pas dukra,kiekviena vakara zaidzia su ja, taip pat padeda buityje,negaliu skustis nes yra demesingas man ir vaikui.
o labiausiai jan patyko kad jis pirmas paieme musu mazulka ir atnese man wub.gif
Atsakyti
..o man nieko nepadejo..nors ir prasiau..gryzdavo namo "oi meeile, tu turbut lb pavargai, ar ne?" ir pats smurkst i lova ir parpia...na taip lyg pasijuokdavo...ant ranku mazyle vos 5 min paimdavo ir vis skubindavo mane "greiciau greiciau, ji kazko nori, ji kazko zyzia; ji pas tave prasosi"...kai jau ji uzkniso mano pagalbos prasymai, tai isvis leptelejo- "tu gi mama-tu ir privalai rupintis" arba "as papo neturiu, kad kelciaus nakti"..nors dazniausiai mergaite reikedavo tik pasupuoti, o ne kruti duoti...arba "o kaip kitos mamos viska speja?tai tu netikusi kazkokia!"..tei vat....
Atsakyti
Kai pas mus porytė, tai nėra kur vyrui dėtis, aišku padeda, iš kitos pusės tai daro labai noriai ir su geru nusiteikimu... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(MamyteSaulyte @ 2009 04 15, 11:11)
..o man nieko nepadejo..nors ir prasiau..gryzdavo namo "oi meeile, tu turbut lb pavargai, ar ne?" ir pats smurkst i lova ir parpia...na taip lyg pasijuokdavo...ant ranku mazyle vos 5 min paimdavo ir vis skubindavo mane "greiciau greiciau, ji kazko nori, ji kazko zyzia; ji pas tave prasosi"...kai jau ji uzkniso mano pagalbos prasymai, tai isvis leptelejo- "tu gi mama-tu ir privalai rupintis" arba "as papo neturiu, kad kelciaus nakti"..nors dazniausiai mergaite reikedavo tik pasupuoti, o ne kruti duoti...arba "o kaip kitos mamos viska speja?tai tu netikusi kazkokia!"..tei vat....

Vargeli, su tokiu vyru, tai tikrai sunkoka turėtų būt...
Atsakyti
QUOTE(karamel @ 2009 04 15, 15:54)
Vargeli, su tokiu vyru, tai tikrai sunkoka turėtų būt...

dekuj Dievui- BUVO sunku...vos mergytei 8men suejo, nebeistveriau ir isspyriau ji smile.gif tik visvien dar sirdi skauda atsiminus- tiek jau to vaikelio jam reikejo..o kai gime..pirmasyk savo dukra ant ranku paeme, kai jai 1.5men buvo...tai ka cia sneket..del to zaviuosi Tikrais Teciais- kurie ne tik "gamina", bet ir bendrai su mama rupinasi savo kuriniu smile.gif saunuoliai tokie vyrai thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
http://r.carnage.ru/?1002638545
Atsakyti
Sveiki vyrukai ir ne tik 4u.gif uzsukau pas jus su reikalu, tikiuosi nesupyksite ax.gif

vykdau "The Body Shop" prekiu paklausos tyrima, gal malonetumete atsakyti i keleta klausimuku

http://www.apklausa.....php?form=18847

sirdingai dekoju,
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meinarda: 16 balandžio 2009 - 14:24
o aš turiu laisvą minutę bigsmile.gif mano vyrai miega abu wub.gif tai galiu pasimėgauti tokia ramybės akimirka ax.gif

niekada nesulaukiau iš vyro jokio pasakymo - nekeisiu, nedarysiu, eik - zyzia... vyras dalyvavo gimdyme. savo noru. nuo pat pradžių iki pat pabaigos. kartu pražiūrėjo į mūsų aukselį pusę nakties gimdykloje, pirmasis paėmė į rankas, padėjo man į lovą, kad pamaitinčiau. kartu stebėjo pirmuosius papulio paėmimo burnytėn bandymus. pirmasis pakeitė pampersą, nors niekada nebuvo to anksčiau daręs, niekada nebuvo matęs - tiesiog paklausė, kuria puse uždėti ir kaip. ir jam visai nebuvo gėda ar nemalonu. lakstė, kad nupirktų vaistukų, kad sutvarkytų dokumentus, kad užregistruotų pas gydytoją... naktimis keliasi kartu maitinti vien tam, kad palaikytų už rankytės, kol mažius valgo, keičia pampius, kai aš pati jau lūžinėju ir akys lipte limpa. vakarais pabūna, kad aš numigčiau ilgiau. dieną panešioja, kad atsirūgtų. maudo, žaidžia, myluoja, džiaugiasi...

juk norėjom abu - tai ir auginam abu. AUGINAM - tiesiogine to žodžio prasme.

o tie vyrai, kurie pasididžiuoja tik svetimų žmonių akyse - čia yra MANO - o namuose sėdi daugiausia su pulteliu rankose, kol mama sulaksto ir aplink vaiką, ir pietus padaro, ir namus aptvarko, neskaitau tokių tikrais vyrais. daryti visada smagiau nei auginti....
Atsakyti
QUOTE(MamyteSaulyte @ 2009 04 15, 11:11)

Maniskis irgi megejas paporint apie tai, kaip motinos vaikus turi augint, o ne vyrai. Ir kas baisiausia, kad kai vaikai uzauga, tai dar ir aiskina, kad teveli labiau myli, negu mama ! Maniskio vyresne dukra taip sako, nors ta teveli mato per savaite duokdie koki karta, bet myli tipo "labiau"...
Atsakyti