Įkraunama...
Įkraunama...

Tėvo pagalba gimus naujagimiui

Labai didele yra tecio pagalba gimus kudikiui. tete gali padryti viska, tik nepamaitinti, nes mamai ypatingai po gimdymo reikia daug ilsetis. Vyras ir valgyt darydavo ir vaik maude ir pampersa keite ir nakti man paduodavo pamaitinti. ir dabar daznai atsikelia ir ikelia man suneli i lova pamaitinti. Namuose daro viska. Ir kambarius tvarkytis padeda ir su vaikiuku pabuna.
Atsakyti
QUOTE(Mazulikee^ @ 2006 03 03, 00:10)
o as manau, jei butu galima vyrams gimdyti, mano vyras butu uz mane pagimdes, jis bet ka padarytu uz mane, kad tik mums butu viskas puiku, niekada netikejau kad vyras gali taip moketi elgtis su mazu kudikeliu..jis man desnioji ranka, js moka viska nuo maitinimo iki drabuziuku suderinimo...vienu zodziu, musu tetis kazkas brangaus mums... wub.gif  wub.gif

Is tavo pasakojimu jis lyg "2mama",baltai tau pavydziu.Ttikiuosi, kad ir mano kai reikalas pribres elgsis panasiai biggrin.gif
Atsakyti
MB nuo pirmos dienos padejo,kudiki paduodavo pamaitinti,isvezdavo i lauka.Dabar naktimis keliasi prie maziukes,padaro maisteli,kai pavargstu leidzia atsipusti,pavaduoja mane.Negaliu skustis 4u.gif
Atsakyti
Paskaičius kaikuriuos pasisakymus pyktis ima, pvz. vyras sakė, kad pampersų nekeis doh.gif Kažin kaip atrodytų, jei taip moteris sakytų, žinai, aš mūsų vaikui pampersų nekeisiu. Kažkoks absurdas bash.gif Mūsų vaikas, mes ir auginam, o ne kažkuris, kažkuriam padedam. Žinoma yra darbų, kuriuos mama padaro geriau, ir tokių, kuriuos tėčiui padatyt lengviau pvz. išnešti vežimėlį į lauką, tačiau aš tai darydavau ir pati, kai tėčio šalia nebuvo, kaip ir jis šauniai rūpindavosi mažyle, kai reikėjo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gera-mama: 11 vasario 2009 - 15:54
daro viską, bet tik ragint reikia, turiu pastoviai sakyti, padaryk tą, padaryk aną doh.gif
Atsakyti
Nu siaip viskas aisku,kad moterys ir paneles sakys,kad dauguma darbu siaip turetu atlikti vyras rolleyes.gif Bet kazkaip manau darbus galima ir pasiskirstyti. O del komplimentu sakymo tai moteriai kasdien juos reikia sakyti,o ne karta i metus... cool.gif nu nors... g.gif jei daznai sakysi tai nebeatrodys taip originalu ax.gif O su pagalba tai manau kad darbu pasiskirstymas ir daugiau nieko nereikia. Gi ir tada nebereikes ir mamytei nurodineti kas kur kaip ir ka daryti,visi zinos ka reikia thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Ir beja svarbiausiai yra abipusis supratimas blush2.gif manau tai yra svarbiausia aplamai seimoje g.gif
Atsakyti
QUOTE(Emerencija @ 2009 02 14, 14:36)
daro viską, bet tik ragint reikia, turiu pastoviai sakyti, padaryk tą, padaryk aną  doh.gif

nu kam raginti, kiekvienas turi savo tempus.

QUOTE(FoXiuX @ 2009 02 15, 06:38)
Ir beja svarbiausiai yra abipusis supratimas  blush2.gif  manau tai yra svarbiausia aplamai seimoje  g.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(tetukas1982 @ 2009 02 19, 10:45)
nu kam raginti, kiekvienas turi savo tempus.
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

4u.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
http://savasverslas.weebly.com/
Teveli pradek sava versla, kuris pades atnesti pinigu i seima
Atsakyti
nu tie jusu vyrai ir geri, mano tai iseina ryte, grysta pietu, ir tik vakare dazniausiai vaikai jau miega, tai ir lieka nusiploves nuo visu darbu doh.gif
Atsakyti
sveiki o man vyras beveik nepadedavo turejau viska pati beveik daryti,jau musu mergaitei beveik 2metukai tai dabar pradejo daugiau padeti ir sauskelnes keicia kuriu beveik nebereikia mums ir pavalgo kartu smile.gif
Atsakyti