QUOTE(Doviand @ 2008 10 06, 15:46)
laba diena mielos mamos,raso busimas tetis.si puslapi zmona parode,tai kaip yra laiko ir as paskaitau.tai vat, labai noreciau paklaust jusu visi (mamu),prisipazinsiu kursu nelankiau,nebuvo kada per darbus,kaip rupintis naujagimiu ka daryti reikia ir ko nereikia.nors zmona ramina mane,kad viskas bus gerai,bet sirdyje jauciu,kad nepajegsiu susitvarkyti su naujagimiu,tiksliau nezinosiu ka reikia daryti,zodziu busiu pasimetes.atrtodo tos informacijos daug turime,bet....tai gal galetumete [atarti man kaip reikes rupintis vaikeliu,nes zmonai labai noriu padeti siuo sunkiu metu,bet negaliu,tad noresiu jei padeti auginant naujagimi.
isanksto didelis aciu
isanksto didelis aciu
Manau mamytei svarbiausia yra suprasti,kad leliukas labai mylimas,bent man tai labai glostė širdį.Ką tik paklausiau vyro kas buvo sunkiausia,atsakė,kad sunkiausia buvo pasisemti kantrybės ir veiksmais man įrodyti,kad galiu jam palikti mazių visai dienai nesijaudindama(nors aš vistiek jaudinausi,bet jam nereikia to žinot )Vyras prašė perduot busimiems tėveliams,kad pampersai yra visai nebaisus dalykas,nors visi jį dėl to gąsdino.Sėkmės