Įkraunama...
Įkraunama...

Tėvo pagalba gimus naujagimiui

QUOTE(Doviand @ 2008 10 06, 15:46)
laba diena mielos mamos,raso busimas tetis.si puslapi zmona parode,tai kaip yra laiko ir as paskaitau.tai vat, labai noreciau paklaust jusu visi (mamu),prisipazinsiu kursu nelankiau,nebuvo kada per darbus,kaip rupintis naujagimiu ka daryti reikia ir ko nereikia.nors zmona ramina mane,kad viskas bus gerai,bet sirdyje jauciu,kad nepajegsiu susitvarkyti su naujagimiu,tiksliau nezinosiu ka reikia daryti,zodziu busiu pasimetes.atrtodo tos informacijos daug turime,bet....tai gal galetumete [atarti man kaip reikes rupintis vaikeliu,nes zmonai labai noriu padeti siuo sunkiu metu,bet negaliu,tad noresiu jei padeti auginant naujagimi.
isanksto didelis aciu

Manau mamytei svarbiausia yra suprasti,kad leliukas labai mylimas,bent man tai labai glostė širdį.Ką tik paklausiau vyro kas buvo sunkiausia,atsakė,kad sunkiausia buvo pasisemti kantrybės ir veiksmais man įrodyti,kad galiu jam palikti mazių visai dienai nesijaudindama(nors aš vistiek jaudinausi,bet jam nereikia to žinot blush2.gif )Vyras prašė perduot busimiems tėveliams,kad pampersai yra visai nebaisus dalykas,nors visi jį dėl to gąsdino.Sėkmės thumbup.gif
Atsakyti
na jau teciu pagalba po gimdymo ziauriai reikalinga. DAr kai sukarpyta grizti ir negali net atsisesti.O vaikiuka reikia nesioti... mirksiukas.gif
Atsakyti
mano sunus buvo labai neramus bigsmile.gif naktim jau net nebegirdedavau kaip jis verkia blush2.gif tai vyras atnesdavo paguldydavo prie kruties ax.gif tasai pavalgydavo ir vyras vel ji nunesdavo i lovele, skamba biski keistai ane 4u.gif bet net nejusdavau,o ryte vyras man pasakodavo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(alinuksss @ 2008 11 07, 02:24)
mano sunus buvo labai neramus  bigsmile.gif  naktim jau net nebegirdedavau kaip jis verkia  blush2.gif  tai vyras atnesdavo paguldydavo prie kruties  ax.gif  tasai  pavalgydavo ir vyras vel ji nunesdavo i lovele, skamba biski keistai ane 4u.gif  bet net nejusdavau,o ryte vyras man pasakodavo blush2.gif

Cia jau sunkiai buvo. verysad.gif Uzjauciu, nes musiskis irgi nei diena ramus nepabudavo, nei naktimis ramiai miegodavo. Kazkur nuo dvieju metu apsiramino naktimis. Galvojom, kad isprotesim. Budavo naktu kai keltis po 20kartu reikdavo. Jei prabusdavo kokius 5-6 -sakydavom gera naktis buvo.....
Atsakyti
QUOTE(Mamyte-Julia @ 2008 10 05, 14:41)
musu leliuke gims po poros savaiciu  ax.gif  tai vyras pasake,kad pades viska daryti tik pampersa nekeis  lotuliukas.gif

kai gims ir pampersa pakeis lotuliukas.gif
Atsakyti
O tai ko dabar to pamperso nekeis?
g.gif
Atsakyti
Skaiciau Jusu tema ir negaliu susilaikyti nepakomentavus. Kaip absurdiskai skamba kai kuri epasisakymai: "vyras man padeda", "vyras nenori, vyras bijo..."ir t.t. Kas ci agali buti per vyro pagalba auginant kudiki? Vyras turi ji auginti, o ne padeti... Labai paprasta visada pasakyti,kad man nemalonu keisti pampersa, kad as bijau.Taip pat pirma karta bijo i rmoterys, bet daro, tad kas ci agali buti per pagalba?...Tai tiesiog naturalus dalykas - savo vaiku rupintis ir ji auginti turi abu tevai kartu....
Atsakyti
QUOTE(pykstu @ 2008 11 13, 11:53)
Skaiciau Jusu tema ir negaliu susilaikyti nepakomentavus. Kaip absurdiskai skamba kai kuri epasisakymai: "vyras man padeda", "vyras nenori, vyras bijo..."ir t.t. Kas ci agali buti per vyro pagalba auginant kudiki? Vyras turi ji auginti, o ne padeti... Labai paprasta visada pasakyti,kad man nemalonu keisti pampersa, kad as bijau.Taip pat pirma karta bijo i rmoterys, bet daro, tad kas ci agali buti per pagalba?...Tai tiesiog naturalus dalykas - savo vaiku rupintis ir ji auginti turi abu tevai kartu....

Pagarba tokiam pasisakymui thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(pykstu @ 2008 11 13, 12:53)

tiesa cia rasai,bet sunku taip tobulai tai igyvendinti kartais.Mes mamos,tai namie sedim atostogu metu,o vyrai tuo tarpu dirba,o dar ziurint po kiek valandu i diena,kai grizta pavarges kazkaip rankos nekyla tuoj jam vaika pakisti ziureti(pampersa keisti,jei maitini pati,tai tuo klausimu isvis vyras nepades).Kiek leidzia laikas,tiek jis padeda prie maziaus auginimo.Tad ar cia skaitosi -vaika augina kartu?nezinau-tikriausiai taip reikia vadinti g.gif ,nors aisku mama daugiau buna su vaiku.
Atsakyti
QUOTE(pykstu @ 2008 11 13, 10:53)

thumbup.gif drinks_cheers.gif labai sutinku su siuo pasisakymu! As dar megstu sakyti, jog ESU TIEK PAT MAMA, KIEK VYRAS YRA TETIS! Taip, mama kadangi yra vaiko prieziuros atostogose, tai naturalu kad diena praleidzia su juo, cia gi tas pats "darbas" i kuri eina, ir is kurio grizta pavarges tetis smile.gif mama lygiai taip pat pavargsta!
Atsakyti
tecio pagalba po gimdymo akyciau mamai butina nu vyras man labai padejo ir nakvojo pora naktu su manim ligoninei jei pirmas vaikelis tai dviese dar ir drasiau pampa pakeist ir t.t
Atsakyti
as irgi tik uz tai, kad vaika augintu ir priziuretu abu. juk pradejom irgi dviese.
Atsakyti