Įkraunama...
Įkraunama...

Tėvo pagalba gimus naujagimiui

Yra gi vyru sauniu, kurie padeda thumbup.gif
Atsakyti
na mano vyras man labai padejo ne tik per gimdyma bet ir po jo,kadangi man per gimdyma kirpo, tai as dvi savaites negalejau atsisesti, ir taip budavo labai sunku atsistoti unsure.gif na jis po darbo stengdavosi grysti anksciau sutvarkydavo kambarius(nors nelabai ten budavo kas tvarkytis, taciau vistiek dulkes ir pan.)paruosdavo valgyti, man visuomet rytais i lova atnesdavo pusrycius,o po visu ruosos darbu dar iseidavo su dukrele i lauka, sakydavo pabuk tu viena pasilsek smile.gif na tikrai esu labai jam dekinga uz viska, netgi daktres gimdymo namuose labai ji gyre kad labai stiprus ir geras vyras, sako pirma karta matome kad vyras taip sokinetu aplink zmona mirksiukas.gif
Atsakyti
mano vyras su manim buvo ir per gimdyma, ir po to, kai teko is gimdymo palatos vezti i operacine cezario pjuviui. po jo teko savaite dar guleti ligoninej, tai ta sav. vyras nakvojo ligonineje toj pacioje palatoj. uz tai jam busiu visada dekinga. nes dvi dienas nejudejau beveik, tik truputi. po to tik pastate ant koju sesutes, liepe vaiksciot. be to labai verksminga buvau, liudna buvo. po gimdymo sake taip buna. tai vyras padejo labai tiek su suneliu tiek psichologiskai. na, aisku grizus namo jis isejo i darba, tai teko paciai viska daryti. buvo sunku, bet isivaziavau ir pripratau. isgyvenau. tik liudna del to, kad atrodo kartais, kad sunus tik mano vienos. nes ir pamaitinu, ir paduodu atsigerti, ir pamperi keiciu, ir maudau, ir prausiu pati. verysad.gif suprantu, kad mamai tai priklauso, bet tetis irgi nera tik del vaizdo.
Atsakyti
QUOTE(Vaidalex @ 2008 04 24, 15:58)
mano vyras su manim buvo ir per gimdyma, ir po to, kai teko is gimdymo palatos vezti i operacine cezario pjuviui. po jo teko savaite dar guleti ligoninej, tai ta sav. vyras nakvojo ligonineje toj pacioje palatoj. uz tai jam busiu visada dekinga. nes dvi dienas nejudejau beveik, tik truputi. po to tik pastate ant koju  sesutes, liepe vaiksciot. be to labai verksminga buvau, liudna buvo. po gimdymo sake taip buna. tai vyras padejo labai tiek su suneliu tiek psichologiskai. na, aisku grizus namo jis isejo i darba, tai teko paciai viska daryti. buvo sunku, bet isivaziavau ir pripratau. isgyvenau. tik liudna del to, kad atrodo kartais, kad sunus tik mano vienos. nes ir pamaitinu, ir paduodu atsigerti, ir pamperi keiciu, ir maudau, ir prausiu pati.  verysad.gif suprantu, kad mamai tai priklauso, bet tetis irgi nera tik del vaizdo.

Pilnai su tavim sutinku drinks_cheers.gif ,juk du tevai yra.Nes ir mano tokia pati dalia.
Suprantu vyras pinigus uzdirba,bet juk vaikiukai abieju.
Atsakyti
labai palaike moraliskai po gimdymo padejo ir per gimdyma budamas saliai.
Atsakyti
GIMDYMO METU MANO MB BUVO KARTU SU MANIMI,LYGONINEJ PRABUVAU 3 PARASPO GIMDYMO,BET JIS ATVAZIUODAVO TIK APLANKYT...TACIAU NAMIE VISA LAIKA ISBUVO SALIA,NES PO CZ MAN BUVO GAN SUDETINGA PIRMOMIS DIENOMIS VAIKSCIOT,PAIMT VAIKELI MAUDYT JIS MAN VISUR PADEJO...BE JO NEZINAU KAIP BUCIAU PRASISUKUS.....TEKO IR I DARBA SAVAITE NENUEIT.....
Atsakyti
Mano brangusis ir per gimdyma ir po jo buvo tiesiog nepakeiciamas pagalbininkas. 4u.gif Pirmas ismaude maziuka, nes as bijojau blush2.gif ir migdyt jam geriau sekesi nei man biggrin.gif O po 2 sav po gimdymo as labai susirgau, negalejau net is lovos atsikelt tai vyrui teko visa menesi ne tik vaika ziuret bet ir mane wub.gif
Atsakyti
As taip pat didziuojuosi savo vyru,nes isai ir dabar naktimis jei reikia keliasi prie sunelio,man sako tu muiegok nesikelk,as nueisiu paziuret,
esu begalo dekinga uz tai jam. thumbup.gif
Atsakyti
na maniskis naktim nesikeldavo bet padejo viskuo kuo galejo biggrin.gif mano vyras thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(svecias2005 @ 2005 05 15, 00:43)
Sveikos,

Norėčiau sužinoti, kuo labiausiai gali padėti tėvas naujagimį pagimdžiusiai mamai?

Kuo jums padėjo jūsų vyras ir kokios pagalbos labiausiai trūko?

Ačiū.

Prižiūrėti,maitinti,vaikui padėti. mirksiukas.gif
Atsakyti
Na maniskis dalyvavo gimdyme bet po gimdymo nelabai pagalbos sulaukiau nes ................ labai bijojo paimt maziuka ant ranku jam jis atrode toks gleznutis sako bijau kad sulauzyciau smile.gif Bet siaip padejo kuo galejo
Atsakyti
Mano vyras irgi dalyvavo gimdyme.....bet pirmas savaites ji pradejo slegti buvimas namie ir norejosi laisves....tai jokios realios pagalbos nesulaukdavau. O dabar viskas susitvarke - padeda pamaitinti, numaudyti...tik kazko sauskelnes dar bijo pakeisti 4u.gif
Atsakyti