Įkraunama...
Įkraunama...

Tėvo pagalba gimus naujagimiui

QUOTE(Medinis @ 2008 03 18, 13:35)

Kolektyvas, ar dar galima kur nors rimtai padiskutuoti? Užknisti pradėjo... Nuobodu...

kurk nauja tema biggrin.gif
saviskius reik susaukt ir rimtai rimtai diskutuot mellow.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 03 18, 14:35)
Būtinai pasakykite.
Ir dėl šito irgi...
Kolektyvas, ar dar galima kur nors rimtai padiskutuoti? Užknisti pradėjo... Nuobodu...

O ka jus nuveiket gimus lialiukui?
Atsakyti
QUOTE(Manto mama @ 2008 03 18, 13:39)
O ka jus nuveiket gimus lialiukui?

Uždirbdavau daug pinigų.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 03 18, 14:46)
Uždirbdavau daug pinigų.

Nu gi tikras saunuolis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Manto mama @ 2008 03 18, 13:50)
Nu gi tikras saunuolis thumbup.gif

Tuo metu tai buvo gana nelengva. Pampersai buvo tik ką pasirodę ir kainavo daug... Maistas kūdikiams buvo kažkas iš fantastikos srities. Toks jausmas, kad Klaipėdoje mes vieni jį prikdavom - užsakinėjome iš tiekėjo, veždavo specialiai Medinukui... Vaikas nemiegojo iki 2 metų - kas 30 minučių būdavo koncertai. Nelengva buvo. Bet viskas praeina.
Atsakyti
Kai gimė sūnus maitinau pati, dažnai, ir kai naktį neišsimiegodavau, dar ir dieną prisnūsdavau kartu su mažiuku. Valgyt nepasidarydavau, užkrimsdavau ką radus... blush2.gif Nu dabar pagalvojus net gėda daros-bet tada tikrai tam laiko narasdavau..
Didelis ačiū vyrui-jis ne tik dėl to nepriekaištavo, bet po darbo grįžęs dar ir valgyti padarydavo ir sau ir man wub.gif Už tai aš jį ir myliu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 03 18, 13:35)

žinot, sakoma (o ir pasiteisina) kad perkaičius n knygų, kiekviena nauja jau atrodo kaip skaitytą
forume parašiu virš 9000 žinučių, tikriausiai irgi nieko naujo nebeišrasi.
Nors ką gali žinoti, žmonės nenustoja stebinti. Svarbu per nuobodulio prizmę laiku tai pastebėti.
Atsakyti
Mes tai viska darydavom kartu, ir keldavomes nakti abu,jei vienas atsikelia, tai ir kitas, abu issibudindavom, abu ir uzmigdavom. I lauka irgi kartu eidavom. Del buities problemu nebuvo, nes as padarydavau valgyt dazniausiai, nes namie budavau, bet jei nepadarydavau-vyras padarydavo. Palike maze mociutei, kartu eidavom i parduotuves....tai dar pasijuokdavo kiti- ar jus ka nors po viena darot, ar ne? Gimus maziukei tai tikrai jauciau, kad mano vyras, tai yra mano antra puse, atitikimas 100procentu smile.gif
Atsakyti
Manau supratingas vyras tikrai pades ir supras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(coffeeLATTE @ 2008 03 29, 14:15)
Mes tai viska darydavom kartu, ir keldavomes nakti abu,jei vienas atsikelia, tai ir kitas, abu issibudindavom, abu ir uzmigdavom. I lauka irgi kartu eidavom. Del buities problemu nebuvo, nes as padarydavau valgyt dazniausiai, nes namie budavau, bet jei nepadarydavau-vyras padarydavo. Palike maze mociutei, kartu eidavom i parduotuves....tai dar pasijuokdavo kiti- ar jus ka nors po viena darot, ar ne? Gimus maziukei tai tikrai jauciau, kad mano vyras, tai yra mano antra puse, atitikimas 100procentu smile.gif

Šaunu. 4u.gif
Atsakyti
Mano vyras man labai padejo. Viena as nesusitvarkiciau tikrai. Jis tik ateina namo is darbo ir eina prie savo princeses biggrin.gif nesioja ant ranku, daro valgyti (misinuka), maudyti padeda, vienu zodziu saunuolis thumbup.gif
Atsakyti
i mano (tecio) pareigas ieina: pilnas tiekimas: maistas, buities, higienos prekes, kaip nesulinis mulas tempiu viska is krautuviu, pagal sarasus perku, nes neprigalvociau tiek pats smile.gif aisku pinigu uzdirbimas, ir nakti pasokinejimas, uzmigdymas kai jau nuvargina.
Atsakyti