Įkraunama...
Įkraunama...

Tėvo pagalba gimus naujagimiui

QUOTE(Migdole @ 2008 01 13, 10:04)
Geri vyrai retenybe, o gerus tecius isvis i raudonaja knyga reikia irasyti.

-geri vyrai retenybe, -tare prostitute.
-taaip...gerus tecius i knyga reikia irasyt,- pritare 4 vyrus palaidojusi nasle

Atsakyti
QUOTE(Agne27K @ 2008 02 12, 16:30)
Man lygiai taip pat,gimdymas buvo komplikuotas,dar turejau jaudintis kas vyksta namie,ar sunus priziuretas.Zodziu,baisu buvo grizus namie,dar sunui prasidejo alergija,nuvezus pas gyd.pasake kad niezai doh.gif .maniskis aiskint pradejo,kad reik ji visa tept kremais specialiais.zodziu,as grizus is ligonones turejau netik mazaja rupintis,bet ir sokinet aplink didiji.O brangusis sau tuomet ramiai tv ziurejo.Tai kai pakeliau vaju ***** tai pats vaika tepliojo ir maude,nors po kiek laiko paaiskejo,kad ten alergija o ne niezai. thumbup.gif Mano mazajai jau 1,8m. bet musu tetis dar nekart pamperso nepakeite.baltas pavydas ima cia pasiskaicius.

as irgi pavydziu tom kuriom vyrai padeda priziuret vaikus.Mano daug dirba,mazai buna namuos.Bent savaitgali galetu padet.Nakti taip kietai miega,kad negirdi kaip vaikas verkia.As kartais pamastau gal apsimeta..Pampersus gal 2 pakeite,o vaikui jau greit bus2 metai tipo man smirda,o man ka kvepia?O labiausiai siutina,kad kai gryzta moko kaip vaika augint!Kiek kartu prasiau neduok vaikui saldumynu jau daug suvalge,o jis jug vaikas taip skaniai valgo taip dasivalge iki greitosios.Paskui jau nebeduosim vaikui saldainiu.Tai va mamytes visokiu yra visokiu reikia.Kad ir kaip bebutu pikta ar sunku tokia jau musu dalia.
Atsakyti

as irgi labai pavydziu savo draugeliam, kurie turi naujas masinas. Atbulom parkuojantis- pypsi, pavojingai priarteja prie kitos masinos -perspeja, atsisedi - sedyne isilanksto pagal tavo uzpakali...
O as turiu 15 metu golfuka, genda pastoviai, rudija... As labai pykstu. Bet pykstu ne ant golfuko,o ant saves... nesugebu naujos masinos nusipirkt..nesugebu
Atsakyti
QUOTE(...blondinas @ 2008 02 29, 17:22)
as irgi labai pavydziu savo draugeliam, kurie turi naujas masinas. Atbulom parkuojantis- pypsi, pavojingai priarteja prie kitos masinos -perspeja, atsisedi - sedyne isilanksto pagal tavo uzpakali...
O as turiu 15 metu golfuka, genda pastoviai, rudija... As labai pykstu. Bet pykstu ne ant golfuko,o ant saves... nesugebu naujos masinos nusipirkt..nesugebu

Žinai, čia gera mintis išsakyta. Tik kiek žiaurokai.
Atsakyti
Man , kai gime pirmasis tai pagalbos mazai turejau is vyrelio , padejo menesi anyta. Tik priverciau saviski maudyti , nes kelis menesius man buvo labai sunku tai daryti. O antraji tai padejo daugiau (aisku ne tiek kiek as noreciau smile.gif )
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(...blondinas @ 2008 02 29, 18:22)

g.gif o ka tu cia veiki taip ant saves pykdamas? hihihi.gif ar verta pykt? negi nesi girdejes apie nauju-krutu masinu savininku kompleksus? mirksiukas.gif
Atsakyti
mano brangusis irgi ne kazin kuo padedavo,bet as nepykstu.jis labai daug dirbo kad musu gyvenimas geretu.ir dar manau kad vis tiek nepadrytu taip gerai kaip as pati.bet kaip budavo namie ir turedavo laisvo laiko,tai visuomet stengdavosi mus palaikyti bent jau moraliskai.O pas drauges ar i kavine,tai isleisdavo visuomet,net prsyti nereikedavo.
Atsakyti
QUOTE(liute34 @ 2008 03 08, 17:20)
mano brangusis irgi ne kazin kuo padedavo,bet as nepykstu.jis labai daug dirbo kad musu gyvenimas geretu.ir dar manau kad vis tiek nepadrytu taip gerai kaip as pati.bet kaip budavo namie ir turedavo laisvo laiko,tai visuomet stengdavosi mus palaikyti bent jau moraliskai.O pas drauges ar i kavine,tai isleisdavo visuomet,net prsyti nereikedavo.

Musu tetukas taip pat daug dirba. Net neprasau jokios pagalbos, puikiai ir pati susitvarkau. Suprantu, kad jam reik poilsio, o as juk visa diena namie sedziu, tai galiu pasokinet prie vaiku. Jis stengiasi kartais padet, bet pati viska geriau padarau. Jau vien kaip jis maziuka matina doh.gif viskas aplink purvina ir pati maziuka reik iskart visa maudyt lotuliukas.gif Man pakanka tiek, kad jis pazaidzia, pabendrauja su vaikais, kai turi laisvo laiko ir mums visai netruksta jo pagalbos. Dziaugiames toki tetuka turedami thumbup.gif
Atsakyti
Žiauriai pavydžiu toms,kurioms vyrai nors kiek padeda ar bent jau stengiasi kiek padėti. man tai toks jausmas kad viska turiu daryti tik aš ir vaikas tik mano vienos. Mano zuikiui jau 4 mėn, bet per ta laiką vyras nei karto nepaklausė ar reikia ką padėti. Jei per prievartą ibruku 10-15 min tai buna l.gerai. Jam visai neidomu ar as pavargusi, ar alkana, ar norėčiau viena nors kiek pabūti. jei nakti vaikas verkia tai užsitraukia antklodę ant galvos ir sau toliau miega. Jūs man pasakykit, negi jiems taip nedaeina?
Atsakyti
QUOTE(inlaura @ 2008 03 16, 14:47)
Jūs man pasakykit, negi jiems taip nedaeina?

viskas jiems daeina,tik kam reik-jei yra kas tai padarys,juk nedings niekur doh.gif
tiesiog permeta viska ant moters,nes tai moters "pareiga" lotuliukas.gif ..o jis tipo tevas jau tik del to kad padare doh.gif

manasis ir kelesi ir ziurejo ir dare viska 4u.gif ir jokiu nenoriu..vaika jausdavo geriau nei as..ta tik pirst nakti,tas ir soka ziuret biggrin.gif ir jaunas buvo ir dirbo ir gyvenimas nelepino ir as ragana buvau biggrin.gif

o i tuos "darytojus" negaliu ziuret...kas per zmogus turi buti jei mato jog mylyma moteris jau isejusi is saves visa nuo nuovargio ir vistiek nepadeda...

neseniai prekybos centre maciau toki vaizdeli,eina mamyte,tevelis..jauni,mama nesa vaikeli,ant rankos krepsiai keli,kitoj rankine irgi nemaza..o tevelis is paskos eina ir maigo mobilke blink.gif ..ziurejau paskui gal paims parases,nu bet ne..susikiso rankas i kelnes ir toliau eina kaip versis
bash.gif
nezinau kodel taip jie elgiasi,nezinau kodel moterys ta toleruoja unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2008 03 18, 13:00)
viskas jiems daeina,tik kam reik-jei yra kas tai padarys,juk nedings niekur doh.gif
tiesiog permeta viska ant moters,nes tai moters "pareiga" lotuliukas.gif ..o jis tipo tevas jau tik del to kad padare doh.gif

neseniai prekybos centre maciau toki vaizdeli,eina mamyte,tevelis..jauni,mama nesa vaikeli,ant rankos krepsiai keli,kitoj rankine irgi nemaza..o tevelis is paskos eina ir maigo mobilke blink.gif ..ziurejau paskui gal paims parases,nu bet ne..susikiso rankas i kelnes ir toliau eina kaip versis
bash.gif
nezinau kodel taip jie elgiasi,nezinau kodel moterys ta toleruoja unsure.gif

Nu cia tai jau virs visko blink.gif
Atsakyti