Įkraunama...
Įkraunama...

Tėvo pagalba gimus naujagimiui

reikejo 4men kad priprastu, kad kazka turi dar namuose, ne tik zmona biggrin.gif dabar negaliu skustis. priziuris ir mane jau isleidzia "pasizmoneti" thumbup.gif . zodziu gerai dariau kad nepriekaistavau del jo tokio elgesio is pat pradziu tongue.gif . po truputi pats suprato kad yra atsakingas uz musu atzalele bigsmile.gif . sekmes mamytes 4u.gif jei seimoj viskas gerai, tai laikini nesklandumai greitai dingsta, arba ju tiesiog pradedi nepastebeti bigsmile.gif ax.gif
Atsakyti
O aš tai labai džiaugiuosi savo vyru,nes abu kartus po vaikučių gimimo labai padėjo,be jo pagalbos man tikrai būtų buvę labai sunku.Gimus antram vaikeliui "gyveno" ligoninėj su mumis kartu...gal porą kartų pati pakeičiau pampersiukus g.gif
Dabar taip pat,netenka priminti,kad turi vaikų tongue.gif
Atsakyti
Geri vyrai retenybe, o gerus tecius isvis i raudonaja knyga reikia irasyti.
Atsakyti
QUOTE(Migdole @ 2008 01 13, 22:04)

thumbup.gif pritariu Tau
Atsakyti
QUOTE(Migdole @ 2008 01 13, 23:04)

labai graziai ir teisingai pasakyta drinks_cheers.gif
Atsakyti
thumbup.gif galiu pasidziaugti savo vyru thumbup.gif ,nes pirmomis dienomis buvo labai sunku keltis po gimdymo,taigi vyras ypac nakti pirmas keldavosi ir keldavo vaikuti,pakeisdavo sauskelnes ir paduodavo man ant ranku,as tik pamaitindavau ir atiduodavau vyrui 4u.gif

user posted image

Atsakyti
Ech. Mano vyras, kaip tėvas tikriausiai idealiai atitinka idealaus tėvo statusą. Kai gimė pirmasis sūnus, buvau ištiesų labai jauna, o jis jau žmogus "suaugęs", visgi 30-ties jau buvo. Rūpinosi ne tik vaikiuku, bet ir manimi. Keldavosi naktimis, paduodavo jį man. Gimus antram vaikeliui, dukrai, pasidarė dar rūpestingesnis, keldavosi pats naktimis pažiūrėti ar neprabudo, ar nereikia sauskelnių pakeisti.
Gimus trečiam vaikeliui, sūnui - jau kažkaip buvo atsipalaidavęs. Vaizdavo, kad jam darbas ir pavargęs yra, tad jau ne toks rūpestingas buvo. Bet vis vien negalėjau skūstis. Tačiau, su ketvirtu sūnumi, jau vėl viskas apsivertė aukštyn kojom. Nors buvo paklydęs į šalį ir negyvenome kartu, bet per vaiką vėl susiprotėjo ir grįžo į šeimą ir dabar kai sūnui jau daugiau nei pusė metų vis vien naktimis keliasi, keičia sauskelnes ir rūpinasi visais keturiais. Gal per daug jau kartais būna, bet tegu... Paklydęs buvo, tegu dabar jau atsimoka už viską.;DDD
Atsakyti
QUOTE(nercep @ 2005 05 15, 15:43)
Tevelio pagalba tikrai praverčia. Mūsų tėvelis tai mums tikrai labai padėjo tuo labiau, kad aš buvau po komplikuoto gimdymo tai nežinau kaip būčiau be jo išsivertus. Jis darė praktiškai viską, aišku išskyrus maitinimą, ir sauskelnes keitė ir kai verkė nešiojo ir maudyti padėjo ir naktimis kartais arčiau lovelės miegojo, man tik maitinti paduodavo. O kai reikėjo man pienuką sterilizuoti ir maitinti, tai net ir is buteliuko pats maitindavo. Ir padėjo ne tik po gimdymo, bet žiauriai daug padeda ir dabar - net man masažuoti neduoda, visada daro masažą vaikui pats, būna vaiko ir tėčio valandėlės biggrin.gif , o kiekvieną vakarą tai mane bando kur nors išgrūst, tik va, kad aš ne visada tokia proga naudojuos  tongue.gif Vakarais lovytėj mus irgi visada tik tėtis migdo. Žodžiu tikrai turim supertėtį ir visom linkiu, kad visos tokius turėtų thumbup.gif

Pavydziu nerealiai...O as va viena pati visa laika...Vaikas nakti klykia,nebezinau ne ka daryt,o vyras parpia sau laimingas.Kuri laika vaikelio net i rankas neeme blink.gif Tipo nepatinka mazi vaikai blink.gif blink.gif Noredavau nueit i dusa,tai su asarom maldaudavau,kad paziuretu...ir dar daug nuoskaudu... verysad.gif Gal per jaunas buvo,vaikutis netyciukas.Svarbiau buvo prie kompo pazaisti. blink.gif
Papildyta:
QUOTE(datu @ 2007 09 05, 10:59)
1) Taip taip taip, o kitaip ir būti negali!

Be to, jei mama maitina leliuką savo pienu, tai irgi yra indėlis į šeimos išlaikymą, nes mišinukai oi kiek pinigėlių iš biudžeto išbraukia..

thumbup.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Kasandra81 @ 2007 11 03, 18:43)
friends.gif  Aciu tau, Alsima, uz supratima ir palaikyma  4u.gif  O kiek buvo tavo leliukui kai vyras ex patapo? Nes mes jau ant ribos...

Pridesiu ir as,kad tas nesirupinimas vaiku, ir manim beja,buvo pirmieji zingsniai skyrybu link.jau po metu vedybu norejau skirtis,bet teko laukti kol vaikiukas ugtels.tai istempiau iki 3m...
Papildyta:
QUOTE(goduke @ 2007 12 19, 17:42)
siaip tai man labai tuksta vyro paramos, o jo kompiuteri su kompiuteriniais zaidimais -  pagatava su kirviu sukapoti doh.gif  doh.gif nes kartais atrodo, kad svarbesnis kompas netik uz mane bet ir uz suneli. sedi uzsidejes ausines o vaikas gerkle perrekti gali kol ji isgirs brangus tevelis verysad.gif zmogus geras, bet labai nedemesingas unsure.gif

Zodis i zodi galejau parasyt ir as pries 4m. verysad.gif tokia santuoka pasmerkta...
Atsakyti
QUOTE(allegro @ 2006 03 04, 21:24)
Pasiskaičiau čia apie pagalbą ir tikrai pavydžiu,kad taip supranta vyrai žmonas... Antras gimdymas prasidėjo naktį. Iškvietė greitąją ir išgrūdo.Savo mašina nevežė.Pagimdžius priprašiau kad atvažiuotų. Atvažiavo. Paskui jau tik parsivežt atvažiavo.Grįžus namo radau kalnus indų, skalbinių, purvinas grindis ir kalnus butelių...Puoliau tvarkytis, vyras nulūžęs parpė...Atsikėlęs jau žiūrėjo ką pagaminau valgyt...Super pagalba mirksiukas.gif

Man lygiai taip pat,gimdymas buvo komplikuotas,dar turejau jaudintis kas vyksta namie,ar sunus priziuretas.Zodziu,baisu buvo grizus namie,dar sunui prasidejo alergija,nuvezus pas gyd.pasake kad niezai doh.gif .maniskis aiskint pradejo,kad reik ji visa tept kremais specialiais.zodziu,as grizus is ligonones turejau netik mazaja rupintis,bet ir sokinet aplink didiji.O brangusis sau tuomet ramiai tv ziurejo.Tai kai pakeliau vaju ***** tai pats vaika tepliojo ir maude,nors po kiek laiko paaiskejo,kad ten alergija o ne niezai. thumbup.gif Mano mazajai jau 1,8m. bet musu tetis dar nekart pamperso nepakeite.baltas pavydas ima cia pasiskaicius.
Atsakyti
Man vyras padėjo kiek galėjo, nors gal moteriai visada norisi daugiau.Bent jau naktį keldavosi, kol mažiukas naktim valgydavo, o dabar tvarkomės daugiau mudu vieni, nes vyras važinėja į darbą užsienyje.
Atsakyti
man vyras irgi padejo kiek galejo tik naktimis keldavaus viena nes maitinau pati smile.gif
tai leisdavau brangiajam pamiegot biggrin.gif
Atsakyti
Kaip dabar pavydžiu mamoms, kad yra tokios kaip tėvo atostogos tik gimus vaikui. Kaip man būtų tokios pravertę.... Ech... Nors šiaip tėtis kai tik gimė, tai stengėsi, laktė, rūpinosi tiek manimi, tiek ir mažąja... smile.gif Tikras šaunuolis. wub.gif Labai būdavo sunku atsikelti, sedėti negalėjau, tai ir atsikeldavo naktį, ir paduodavo į lovą. Ir dabar rūpinasi. Tikrai nepamiršta, kad turi dvi merginas namie... biggrin.gif
Atsakyti