QUOTE(elvitė***** @ 2007 11 24, 15:50)
didesnę dalį iniciatyvos visur rodžiau aš,o santuokos atveju-buvo ir jo (gal 40proc.,o mano 60proc.)Nes ir jo giminaičiai pradėjo kalbėt-kad aš jį tuoj išvysiu lauk,nes tada jau gyvenom savuose namuose,aš išsitariau,kad laikas vaikus gimdyt,nes gerokai uždelsėm per tą mano veiklą.O jis sakydavo-tu protinga, darai viską apgalvotai ir t.t.ir jis viskam kaip ir pritarė,nors aš sakiau-čia ne man vienai šituos šeimyninius dalykus spręst,turi pasakyt,ką pats galvoji ir pan....žinau,akd per daug į priekį turėjau planų-dar nebuvo nei vieno vaiko,jau svajojau apie pametinukus...o vyras vaikų nemėgo,bet sakydavo tik svetimų,tai aš džiaugiausi ir svajojau,kaip jam bus smagu savą laikyt ant rankų
bet deja,deja.....jokios meilės vaikui,o ką jis galvoja apie dar vieną pakeliui būtybę-nežinau.Iš jo mimikų galima suprast,kad jis visai negalvoja,tik mintys kada bus medžioklė,kur draugai žvejoja ir t.t.Ryte atsikėlęs ne vaiką paims verkiantį ant rankų-bet eis pažiūrėt ar šautuvas išdžiūvęs po vakarykštės medžioklės
Ir ką dar galvot?ko laukt?nežinau...sako,kol paaugs vaikai-ir man bus lengviau ir tėvas džiaugsis didesniais vaikais,bet kaip pajėgt išlaukt?Ir kokia ta laimė,jei žinai,kad tiek metų šeimos nebuvo,neliko pagarbos,galiausiai ir sveikatos...
bet deja,deja.....jokios meilės vaikui,o ką jis galvoja apie dar vieną pakeliui būtybę-nežinau.Iš jo mimikų galima suprast,kad jis visai negalvoja,tik mintys kada bus medžioklė,kur draugai žvejoja ir t.t.Ryte atsikėlęs ne vaiką paims verkiantį ant rankų-bet eis pažiūrėt ar šautuvas išdžiūvęs po vakarykštės medžioklės
Ir ką dar galvot?ko laukt?nežinau...sako,kol paaugs vaikai-ir man bus lengviau ir tėvas džiaugsis didesniais vaikais,bet kaip pajėgt išlaukt?Ir kokia ta laimė,jei žinai,kad tiek metų šeimos nebuvo,neliko pagarbos,galiausiai ir sveikatos...
Sunku ka tokiu atveju dar ir pasakyti...As tokio dalyko nepatyrus, bet manau reiktu begti nuo tokio, "tikro vyro"kaip sakant, kur medziokle, zvejyba, draugai. Kazkoks vapse nesubrendes