Įkraunama...
Įkraunama...

Tėvo pagalba gimus naujagimiui

QUOTE(elvitė***** @ 2007 11 24, 15:50)
didesnę dalį iniciatyvos visur rodžiau aš,o santuokos atveju-buvo ir jo (gal 40proc.,o mano 60proc.)Nes ir jo giminaičiai pradėjo kalbėt-kad aš jį tuoj išvysiu lauk,nes tada jau gyvenom savuose namuose,aš išsitariau,kad laikas vaikus gimdyt,nes gerokai uždelsėm per tą  mano veiklą.O jis sakydavo-tu protinga, darai viską apgalvotai ir t.t.ir jis viskam kaip ir pritarė,nors aš sakiau-čia ne man vienai šituos šeimyninius dalykus spręst,turi pasakyt,ką pats galvoji ir pan....žinau,akd per daug į priekį turėjau planų-dar nebuvo nei vieno vaiko,jau svajojau apie pametinukus...o vyras vaikų nemėgo,bet sakydavo tik svetimų,tai aš džiaugiausi ir svajojau,kaip jam bus smagu savą laikyt ant rankų  wub.gif
bet deja,deja.....jokios meilės vaikui,o ką jis galvoja apie dar vieną pakeliui būtybę-nežinau.Iš jo mimikų galima suprast,kad jis visai negalvoja,tik mintys kada bus medžioklė,kur draugai žvejoja ir t.t.Ryte atsikėlęs ne vaiką paims verkiantį ant rankų-bet eis pažiūrėt ar šautuvas išdžiūvęs po vakarykštės medžioklės  doh.gif
Ir ką dar galvot?ko laukt?nežinau...sako,kol paaugs vaikai-ir man bus lengviau ir tėvas džiaugsis didesniais vaikais,bet kaip pajėgt išlaukt?Ir kokia ta laimė,jei žinai,kad tiek metų šeimos nebuvo,neliko pagarbos,galiausiai ir sveikatos...

Sunku ka tokiu atveju dar ir pasakyti...As tokio dalyko nepatyrus, bet manau reiktu begti nuo tokio, "tikro vyro"kaip sakant, kur medziokle, zvejyba, draugai. Kazkoks vapse nesubrendes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2007 11 24, 18:03)
Sunku ka tokiu atveju dar ir pasakyti...As tokio dalyko nepatyrus, bet manau reiktu begti nuo tokio, "tikro vyro"kaip sakant, kur medziokle, zvejyba, draugai. Kazkoks vapse nesubrendes doh.gif

Pritariu. Kam save taip kankinti, juk nei Tau, nei vaikučiams nuo to negeriau. Skaitau Tavo istoriją ir, manau, kad tikrai neverta bandyti gelbėti tokių santykių blush2.gif Na, Tau pačiai geriau žinoti...
Atsakyti
sveikos, prisijungsiu ir as prie jusu pasnekesiu mirksiukas.gif mano vyrelis tik daba prie vaiko pradeda priprasti. neime i rankas, nemaude, nekeite sauskelniu ir t.t. net i kita kambari isejo miegoti, kad tik nakti neprabustu verysad.gif taciau daba kaip sunelis bando sestis, sypsosi visiems is eiles, reikalauja pazaisti tai teveliui jau pasidare idomu g.gif bet siaip tai man labai tuksta vyro paramos, o jo kompiuteri su kompiuteriniais zaidimais - pagatava su kirviu sukapoti doh.gif doh.gif nes kartais atrodo, kad svarbesnis kompas netik uz mane bet ir uz suneli. sedi uzsidejes ausines o vaikas gerkle perrekti gali kol ji isgirs brangus tevelis verysad.gif zmogus geras, bet labai nedemesingas unsure.gif mes 7 metai kartu , labai laukem vaikelio ir labai norejom, taciau kaip matau dabar, tai tik man vienai sunelis rupi
Atsakyti
QUOTE(goduke @ 2007 12 19, 19:42)
mes  7 metai kartu , labai laukem vaikelio ir labai norejom, taciau kaip matau dabar, tai tik man vienai sunelis rupi

Gal kai vaikelis paūgės tėtis jį labiau pamils g.gif Na, to ir linkėčiau. Įsivaizduoju kaip Tau sunku. Turbūt ne vienai taip būna, kad "tėtis" laukia vaiko, nori, o paskui prie jo net neprisiliečia, bent jau iš karto pasakytų, kad vaikų nenori... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglužė @ 2007 12 24, 12:59)
Gal kai vaikelis paūgės tėtis jį labiau pamils  g.gif Na, to ir linkėčiau. Įsivaizduoju kaip Tau sunku. Turbūt ne vienai taip būna, kad "tėtis" laukia vaiko, nori, o paskui prie jo net neprisiliečia, bent jau iš karto pasakytų, kad vaikų nenori...  unsure.gif

Maniškis panašiai ir pasako-kad vaikų nelabai....tik priduria- mažų.....bet laukt,kol jie užaugs ir vienai aukot save dėl kitų akių(tipo šeima ir vaikais rūpinasi abu tėvai)-nežinau ,ar verta...galiausiai man atrodo,kad po to laiko,praleisto su buku vyru auginant vaikus -nieko nelieka-nei meilės nei šeimyninio džiaugsmo,tik gyvenimas ''kartu''...
bet aš laukiu.......tik nepasakyčiau,tiksliai ko?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elvitė*****: 25 gruodžio 2007 - 21:44
Man ir padedavo vyras.Kartu maudydavom.Lauke paveziodavo.Na ir seip stengesi kaip mokedavo. 4u.gif
Atsakyti
negaliu sakyti kad blogas tetis, ir pampersus keite ir maudem pradzioj kartu ir kartais pazaidzia su juo, bet kai as neuzimta tai iskart ir "ikisa" man ji atgal i rankas. o kai jau verkia tai tetis iskart pyksta doh.gif bet matau ne mano vienintelis toks, daug ju tokiu. jiem didelius iskart duok kad neverktu, vaiksciotu, kalbetu. MB taip ir sako kai miega jis mano sunus, o kai ne- tavo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(goduke @ 2007 12 19, 21:42)
neime i rankas, nemaude, nekeite sauskelniu ir t.t. net i kita kambari isejo miegoti, kad tik nakti neprabustu

Jo.... doh.gif truksta zodziu... schmoll.gif
Atsakyti
neprate musu vyrai rupintis kuo nors. jais paciais visa laika ruminasi. pirma mamos, po to zmonos. o cia vienu sykiu (tiksliau per 10-12 val) ju gyvenimas apsivercia aukstyn kojom. jau ne jis o leliuks svarbiausias unsure.gif ir kol visas demesis jam jie tiesiog pavydi pasamonej. o kai paauga draugais tampa lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mmamuliuke @ 2007 12 28, 17:03)
neprate musu vyrai rupintis kuo nors. jais paciais visa laika ruminasi. pirma mamos, po to zmonos. o cia vienu sykiu (tiksliau per 10-12 val) ju gyvenimas apsivercia aukstyn kojom. jau ne jis o leliuks svarbiausias unsure.gif ir kol visas demesis jam jie tiesiog pavydi pasamonej. o kai paauga draugais tampa lotuliukas.gif

Kogero visdelto daug priklauso kiek paciam teciui metu kai lelius atsiranda mirksiukas.gif
Atsakyti
kai pasiskaitai tai atrodo kad nera geru vyru kurie myletu vaikus. As manau kad yra tik jie nemoka kartais isreiksti savo jausmu doh.gif mano vyras tai tikrai padejo ir padeda biggrin.gif na mes maudome dukryte kartu, einame pasivaikscioti biggrin.gif pakeicia sauskelnes, pavalgidina, pazaidzia biggrin.gif zinoma buna momentu kai pasako kad gal tu pakeisk sauskelnes ar panesiok 4u.gif lygiai taip pat kaip ir as kartais prieinu ir pasakau kad noriu pailseti, tai tada vyras buna su dukryte biggrin.gif na o tie teveliai kurie dar neuzaugo vaikams tai gal pries tai pagalvoja g.gif o mamytes jus ir ruoskite tevelius dar pries pastojima, kad zinotu savo atsakomybe biggrin.gif sekmes ir kantrybes clap.gif
Atsakyti
QUOTE(asta sal @ 2007 12 28, 22:12)
kai pasiskaitai tai atrodo kad nera geru vyru kurie myletu vaikus. As manau kad yra tik jie nemoka kartais isreiksti savo jausmu doh.gif  mano vyras tai tikrai padejo ir padeda biggrin.gif

Tau labai pasisekė! Aš lig šiol pažįstu tik vieną vyrą, kuris noriai rūpinasi savo dukrele, o kiti tik baidosi, nors sako, kad vaikų nori. Kaip jau neviena čia minėjo - laukia kol paaugs. Na, jei po to viskas bus gerai, tai gal verta ir palaukti g.gif Nemanau, kad nėra gerų vyrų, be to meilė vaikams juk ne vienintelis gerumo kriterijus, tiesiog daugelis vyrų (mano nuomone) ne itin noriai naujagimiais rūpinasi, o juk ir žmonos vaikučiui pavydi smile.gif Nemanau, kad reiktų labai pergyventi jei vyras kartais baidosi mažiuko, na, bet čia labai priklauso nuo konkrečios situacijos ax.gif Aš tikiuosi, kad ir man taip pasiseks kaip Astai Sal, mes dar tik planuojam leliuką, tai negali žinoti kaip viskas bus, bet tikiuosi MB bus puikus tėtis ne tik didesniam vaikučiui, bet ir mažyliukui ax.gif
Atsakyti