Įkraunama...
Įkraunama...

Tėvo pagalba gimus naujagimiui

QUOTE(TadasR @ 2007 01 10, 20:22)
1)supraskite ir juos jei jus dirbtumete ir jie vien vaikus priziuretu kai gristumete is darbo labai noretumete pulti vaika dar nenciti ?  g.gif 

2)dziaukites turedamos tokius vyrus kurie islaiko visa seima ir jums nereikia dirbti o tik su maziuku sedeti nors nesakau kad tai lengva  tongue.gif

1) Taip taip taip, o kitaip ir būti negali!

2) O jei mama yra išėjusi motinystės atostogų? Tai čia jau vis tiek vien tik vyras šeimą išlaiko?
Be to, jei mama maitina leliuką savo pienu, tai irgi yra indėlis į šeimos išlaikymą, nes mišinukai oi kiek pinigėlių iš biudžeto išbraukia..
Atsakyti
Mano vyras kėlėsi naktim prie vaiko. Vaikiuks buvo lb neramus ir naktį dalindavomės per pus. Dieną kai vyras darbe neturėdavau laiko pailsėt, ruoša, pietūs....Manau, kad vaikas abiejų ir rūpesčiai per pus. smile.gif
Atsakyti
Tikrai, tos mamos, kurios augina vaikiukus vienos labai yra stiprios ax.gif Musu tetis, pats pasisiule ir gimdyme dalyvauti, (nors pries tai kategoriskai sake ne), po to viskas vyko eksprontu. ir pats labai norejo visa menesi stebeti vaiko augimo procesa. Nuo pat pradziu viska darem kartu: maudem, keitem sauskelnes, migdem, nakti kelemes pakaitom. O, kai dvieju saviciu musu mazylesusirgo didele sloga, tai is vis buvo sunku, reikejo kas valanda nusiurbineti snargliukus su tokiu aparaciuku, tai beveik tetis viska ir dare, ir vaistukus lasino. Neissivaizduoju, kaip be jo butumem apseje blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MILĖ @ 2007 09 08, 09:55)
Tikrai, tos mamos, kurios augina vaikiukus vienos labai yra stiprios ax.gif Musu tetis, pats pasisiule ir gimdyme dalyvauti, (nors pries tai kategoriskai sake ne), po to viskas vyko eksprontu. ir pats labai norejo visa menesi stebeti vaiko augimo procesa. Nuo pat pradziu viska darem kartu: maudem, keitem sauskelnes, migdem, nakti kelemes pakaitom. O, kai dvieju saviciu musu mazylesusirgo didele sloga, tai is vis buvo sunku, reikejo kas valanda nusiurbineti snargliukus su tokiu aparaciuku, tai beveik tetis viska ir dare, ir vaistukus lasino. Neissivaizduoju, kaip be jo butumem apseje blush2.gif

Na va,man iskilo klausimelis beskaitant apie teciu pagalbas.Didzioji dalis raso kaip ju vyrai padeda viska daryti,priziureti vaikeli,net grize po darbo viso to imasi.Mano vyras,tai nelabai aktyvus tam procese.Na jei paprasaunueit i parduotuve-nueina.Siaip viska darau pati.Klausimas toks-ar jus vyru prasot,kad jie padetu ta ir ana,darytu taip ir taip-ar jie patys imasi savo iniciatyvos?Pvz. man atrodo,jei vyras nesisiulo,tai vadinasi jam nerupi ir jis nenori...O nuo to as tik siuntu.Apskritai tada darausi ir jam paciam apatiska.Jei jis nerodo susidomejimo,jam vienodai-taip manau.Kazin ar tureciau priminti teciui,kad jam reikia myleti savo vaika ir juo rupintis?
Atsakyti
QUOTE(žirafėlė @ 2007 09 24, 15:28)
Na va,man iskilo klausimelis beskaitant apie teciu pagalbas.Didzioji dalis raso kaip ju vyrai padeda viska daryti,priziureti vaikeli,net grize po darbo viso to imasi.Mano vyras,tai nelabai aktyvus tam procese.Na jei paprasaunueit i parduotuve-nueina.Siaip viska darau pati.Klausimas toks-ar jus vyru prasot,kad jie padetu ta ir ana,darytu taip ir taip-ar jie patys imasi savo iniciatyvos?Pvz. man atrodo,jei vyras nesisiulo,tai vadinasi jam nerupi ir jis nenori...O nuo to as tik siuntu.Apskritai tada darausi ir jam paciam apatiska.Jei jis nerodo susidomejimo,jam vienodai-taip manau.Kazin ar tureciau priminti teciui,kad jam reikia myleti savo vaika ir juo rupintis?

karts nuo karto priminti tikrai nekenkia biggrin.gif
gi vyrai ne moterys nesupranta visko kaip savu savaime
Atsakyti
QUOTE(Pukis @ 2007 09 27, 09:45)
karts nuo karto priminti tikrai nekenkia biggrin.gif
gi vyrai ne moterys nesupranta visko kaip savu savaime

Tokiu atveju tik dar karta tenka isitikinti kad vyras kaip vaikas turi visada ir visur jam pirstu baksnoti... lotuliukas.gif
O jei rimtai tai is tikruju visokiu vyru yra. Vieni patys imasi iniciatyvos kitu - reikia prasyti. Bet galu gale juk vyras taip pat suauges zmogus ir pats turi tureti savo galva ant peciu.
Atsakyti
QUOTE(Alsima @ 2007 09 28, 12:42)
Tokiu atveju tik dar karta tenka isitikinti kad vyras kaip vaikas turi visada ir visur jam pirstu baksnoti...  lotuliukas.gif
O jei rimtai tai is tikruju visokiu vyru yra. Vieni patys imasi iniciatyvos kitu - reikia prasyti. Bet galu gale juk vyras taip pat suauges zmogus ir pats turi tureti savo galva ant peciu.

gi mamkos, kad priminti vyrams reikia apie tokius dalykus tai nereiskia kad jis kaip mazas vaikas, gi jis tik Vyras, ne viskas jiems aisku SAVU SAVAIME kaip mums moterims
mums savaime suprantama kad reikia indus iskart susiplaut, o vyrams gi neaisku - kam iskart po valgio plaut kai gali vakare kai daugiau priskaups lotuliukas.gif
Atsakyti
4u.gif mūsų tėtukas gyveno kartu ligoninėje,keitė sūneliui sauskelnes,slaugė mane...Abu džiaugiamės,kad buvo tokia galimybė būti kartu.Gimdyme nedalyvavo,nes cezaris.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo loret30: 24 spalio 2007 - 11:03
Na, paskaiciau jusu, mielosios, komentarus. gaila, kad yra tokiu teveliu, kurie neskuba padeti moteriai. O juk malonumo akimirkomis kuriant ta stebukla abu megavotes. As pakolkas nedegu noru susilaukti vaiku. Man dar tik 22 metai, gal del to. Kalbejau su mama, tai jai taip pat buvo. Tas motinystes instinktas pabudo tik apie 25 metus. O manasis busimas vyras (gal lotuliukas.gif ) svajoja apie bent jau 2 vaikus. Todel jis mane jau ima psichologiskai paruosti, kad mamyte darboholike nebus ir jam padovanos bembi (mes taip vadiname mazus kudikelius) biggrin.gif As jam sakau, kad tevelis tures daug dirbti, kad mamyte su bembiu butu soti, kad jis tures pasizadeti man padeti, nes vaikas ne zaislas. Su juo reiks ne tik ciackintis, bet ir keisti sauskelnis, keltis nakti, raminti ji ir t.t. Pakolkas jis mane visada ramina, kad jeigu kursime bembi abu, tai rupinsimes abu, pades man kiek gales bigsmile.gif Kiek pazistu ji, manau, kad taip ir bus, tik as "pasilauzysiu" labiau. Nes kaip jam sakau, kad teveliui 9 men. lengva, o mamyte kaip koks vaiku fabrikas, reikia viska iskesti, nekalbant jau apie gimdyma.
Manau, kad toks jo psichologinis parengimas pasiteisins tongue.gif
Atsakyti
Graudu iki asaru skaitant, kokiu nuostabiu vyru yra siam pasaulyje verysad.gif Iki sios dienos as visaip bandziau pateisinti savo vyra, kodel jis nesirupina musu mazyliu. Kad jam baisu, kad nepasitiki ir pan... Bet problema slypi daug giliau, manau... jis tiesiog nenori, jam neidomu...
Tiesa, vyras dalyvavo gimdyme ir daug padejo. Bet tik gimus suneliui susikrove daiktus ir isvaziavo namo. Labai norejau, kad liktu su mumis, padetu rupintis ir kartu dziaugtusi mazyliu, bet veltui viskas. Sunku, tikriausiai, paiketi, bet jis ne karto neaplanke musu ligoninej, atvyko tik tada, kai jau reikejo namo vaziuoti verysad.gif O ta laika, kol musu nebuvo, zvejojo... Dar issimiegojo po bemieges nakties (gimdziau nakti).
Isejo tevystes atostogu dviem savaitem. Taciau pareiske, kad tai jo atostogos...ir dare, ka nori...prie vaiko auginimo neprisidejo ne kiek...Tiesa, sutvarke popierius ir vienkartine pasalpa pervede i savo saskaita blink.gif
Mazylis mano labai neramus buvo tiek dienomis, tiek naktimis. Istisai nesioti reikejo. Visai nusikalus buvau. Taciau mano vyreliui tai buvo ne motais. Jam rupejo, kad jis gerai issimiegotu, pyko, jei paprasydavau panesioti ar pamigdyti vaika. Sake, kad jam i darba reikia, o as bet kada diena galiu nusnaust unsure.gif
Per 6 menesius (tiek dabar suneliui) ne karto nepakeite sauskelniu. Karta isleido porai val pas drauge, bet skambino kas 5 min, kad negali susitvarkyti ir turejau grizti gerokai anksciau. Jis neina su mumis pasivaikscioti, o kol musu nera namie, ilsisi, miega, uzsiima savo reikalais. Daug galeciau pasakoti...
Nesuprantu vieno...Kaip jam paciam nerupi, kaip auga jo vaikas. Jam neidomu bendrauti su sunum. Jis retai paima ji ant ranku, pakalbina.
Kartu mes 10 metu, 5 metus vede. Esam subrende zmones, ne paaugliai. Taciau tai ne rodiklis, matyt...
Iki vaiko gimimo abu turejom savo uzsiemimus, darbus, abu siekem geresniu vietu savo srityse. Viskas gerai buvo. Nemaniau, kad vaiko gimimas kazka pakeis musu santykiuose. Maniau, kad tik dar labiau mus suartins. Klydau... Sako, nuo meiles iki neapykantos vienas zingsnis... Baisu, tikriausiai, bet pradedu nekesti sio zmogaus. Ir pradedu manyti, kad ir viena uzauginsiu savo sunu...Ar reikalingas vyras del grozio?...
Atsakyti
QUOTE(žirafėlė @ 2007 09 24, 15:28)

na saunuole zirafele thumbup.gif parasei taip lig tai buciau rasiusi as pati net pridurti nera ka.
Atsakyti
QUOTE(Kasandra81 @ 2007 10 26, 12:10)
Graudu iki asaru skaitant, kokiu nuostabiu vyru yra siam pasaulyje verysad.gif  Iki sios dienos as visaip bandziau pateisinti savo vyra, kodel jis nesirupina musu mazyliu. Kad jam baisu, kad nepasitiki ir pan... Bet problema slypi daug giliau, manau... jis tiesiog nenori, jam neidomu...
Tiesa, vyras dalyvavo gimdyme ir daug padejo. Bet tik gimus suneliui susikrove daiktus ir isvaziavo namo. Labai norejau, kad liktu su mumis, padetu rupintis ir kartu dziaugtusi mazyliu, bet veltui viskas. Sunku, tikriausiai, paiketi, bet jis ne karto neaplanke musu ligoninej, atvyko tik tada, kai jau reikejo namo vaziuoti verysad.gif O ta laika, kol musu nebuvo, zvejojo... Dar issimiegojo po bemieges nakties (gimdziau nakti).
Isejo tevystes atostogu dviem savaitem. Taciau pareiske, kad tai jo atostogos...ir dare, ka nori...prie vaiko auginimo neprisidejo ne kiek...Tiesa, sutvarke popierius ir vienkartine pasalpa pervede i savo saskaita blink.gif
Mazylis mano labai neramus buvo tiek dienomis, tiek naktimis. Istisai nesioti reikejo. Visai nusikalus buvau. Taciau mano vyreliui tai buvo ne motais. Jam rupejo, kad jis gerai issimiegotu, pyko, jei paprasydavau panesioti ar pamigdyti vaika. Sake, kad jam i darba reikia, o as bet kada diena galiu nusnaust unsure.gif
Per 6 menesius (tiek dabar suneliui) ne karto nepakeite sauskelniu. Karta isleido porai val pas drauge, bet skambino kas 5 min, kad negali susitvarkyti ir turejau grizti gerokai anksciau. Jis neina su mumis pasivaikscioti, o kol musu nera namie, ilsisi, miega, uzsiima savo reikalais. Daug galeciau pasakoti...
Nesuprantu vieno...Kaip jam paciam nerupi, kaip auga jo vaikas. Jam neidomu bendrauti su sunum. Jis retai paima ji ant ranku, pakalbina.
Kartu mes 10 metu, 5 metus vede. Esam subrende zmones, ne paaugliai. Taciau tai ne rodiklis, matyt...
Iki vaiko gimimo abu turejom savo uzsiemimus, darbus, abu siekem geresniu vietu savo srityse. Viskas gerai buvo. Nemaniau, kad vaiko gimimas kazka pakeis musu santykiuose. Maniau, kad tik dar labiau mus suartins. Klydau... Sako, nuo meiles iki neapykantos vienas zingsnis... Baisu, tikriausiai, bet pradedu nekesti sio zmogaus. Ir pradedu manyti, kad ir viena uzauginsiu savo sunu...Ar reikalingas vyras del grozio?...

console.gif uzjauciu tave ir puikiai suprantu, nes pati isgyvenau ta pati... Viena pati absoliuciai rupinausi vaiku, nors nuosirdziai pasakius, tikrai netikejau kad sitaip bus. Mano vyras (dabar jau ex) labai myli vaikus, galvojau, kad reikes net su juo "mustis", kad ir man leistu pabuti su suneliu, o isejo visai ne taip...
Laikykis! Daug stiprybes ir istvermes tau! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti