Įkraunama...
Įkraunama...

Natura Siberica

Siandien uzmeciau aki i sampunu sudeti, tai man labai nemalonu ispudi paliko tai, kad Parfum nera is naturaliu medziagu isgautas, tai greiaciausiai jis yra cheminis (kitaip sakant jame yra labai patarinu vengti ftalatu verysad.gif ), nes visada salia naturalaus kvapo yra pabreziama, kad isgautas eteriniu alieju pagalba g.gif

QUOTE(Triufelita @ 2008 10 03, 06:48)
Tokius patarimus galėtumėt sau pasilaikyt  doh.gif
Kremas odos nevargina. Odai nuo makiažo ilsėtis reikia.

blink.gif gal pasidomek ka oda daro nakti, o tada cia sukaliok ir gali sau nors ir nakti dar atsikelus uzsitepti sluoksni doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 10 04, 20:32)
Siandien uzmeciau aki i sampunu sudeti, tai man labai nemalonu ispudi paliko tai, kad Parfum nera is naturaliu medziagu isgautas, tai greiaciausiai jis yra cheminis (kitaip sakant jame yra labai patarinu vengti ftalatu  verysad.gif ), nes visada salia naturalaus kvapo yra pabreziama, kad isgautas eteriniu alieju pagalba  g.gif

o gal i dar ka buvai uzmetus aki? pvz ranku kremus? ar seip ka kita? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kelsey @ 2008 10 04, 19:50)
o gal i dar ka buvai uzmetus aki? pvz ranku kremus? ar seip ka kita? smile.gif

zinok ne, tik sampuna visu tipu plaukams, nes daugiau ten nelabai kas ir buvo
Atsakyti
siandien buvau Bazej, kaune, tai uztikau sampunu tik po 15 Lt bigsmile.gif nesusilaikiau tai prigriebiau viena biggrin.gif
Atsakyti
As kosmadoj paemiau jautriai odai,nors ji ir nejautri. Is pradziu nieko buvo, bet dabar pasitepus kazkoki tempima jauciu (po savates naudojimo). Manau kad grisiu prie kokio isbandyto kremo, o sitas pabaigs kaip ir kiti netike veidui - taps ranku kremu smile.gif
Atsakyti
as jau 4 diena naudoju kremus misriai/riebiai odai smile.gif man labai patinka. esu bandziusi Dior, Garnier, Matis, Avon, Skincode ir tt. is visko ka esu isbandzius, kolkas Siberica ir SPA Minerals man labiausiai patinka (SPA Minerals apie 47lt kainuoja, jis berods Izraelio). tad pasitvirtina tiesa- nebutinai brangus daiktas yra geras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi-Vian @ 2008 10 22, 23:04)
as jau 4 diena naudoju kremus misriai/riebiai odai smile.gif man labai patinka. esu bandziusi Dior, Garnier, Matis, Avon, Skincode ir tt. is visko ka esu isbandzius, kolkas Siberica ir SPA Minerals man labiausiai patinka (SPA Minerals apie 47lt kainuoja, jis berods Izraelio). tad pasitvirtina tiesa- nebutinai brangus daiktas yra geras smile.gif

o yra koks nors suteikiantis matiskuma kremas ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 10 22, 22:09)
o yra koks nors suteikiantis matiskuma kremas ax.gif  ?

mane irgi labai domina sis klausimas smile.gif
negaliu sakyti, kad sis visiskai nuima blizesi, bet siandien mzd 10 valandu isbuvau visiskai nesitaisius makiazo, nes dazniausiai blizgu kaip veidrodis..
Atsakyti
tai kad nera ju serijoje kremo,suteikiancio matiskuma.Pati naudoju misriai odai dienini,naktini ju krema,turiu geli-krema paakiams.Greitai susigeria,atrodo neblogas.Mamai prirodziau anti-age ir jautrios veido odos kremu serija,ranku kremus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xde: 22 spalio 2008 - 21:26
QUOTE(xde @ 2008 10 22, 22:22)
tai kad nera ju serijoje kremo,suteikiancio matiskuma.Pati naudoju misriai odai dienini,naktini ju krema,turiu geli-krema paakiams.Greitai susigeria,atrodo neblogas.Mamai prirodziau anti-age ir jautrios veido odos  kremu serija,ranku kremus.

as Vilkpedes bazej maciau, tai tie anti-age apie 44lt kainuoja. gal ir neblogi ??
Atsakyti
veido serumas tiek kainuoja,o kremai tikrai pigiau~18 lyg tai.
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2008 10 22, 23:28)
veido serumas tiek kainuoja,o kremai tikrai pigiau~18 lyg tai.

nu nesigincysiu.. bet man pasirode, kad kremai sausai i riebiai odai pigiau (bazej po 12), o butent anti-age 44. tiesa serumai 44. bet, pasikartosiu, nesu garantuota 100%
maciau dar kazkok anticeliulitinis kremas apie 23 lt kainavo
Atsakyti