Įkraunama...
Įkraunama...

Natura Siberica

isigijau ir as sampuna, issirinkau vistik nuo pleiskanu tai rezultate plaukai malonus, neprisiploje, svelnus del pleiskanu tai nzn
tik man tas sampunas kazkodel panasus i nenaturalu: per daug putoja, spalva nenaturaliai zalia ir kvapas "netikras" nors nera stiprus greiciau toks neutralus silpnas bet vistiek
didziausias pliusas kiekio ir kainos santykis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2008 09 15, 23:26)
ar balzamas per daug nesusvelnina plaukuciu? kazkiek to purumo lieka,taip? (bent taip supratau blush2.gif )

na, bent jau mao plauku tai nepadaro pernelyg slidziu 4u.gif o purumas zinoma islieka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2008 09 16, 10:40)
tik man tas sampunas kazkodel panasus i nenaturalu: per daug putoja, spalva nenaturaliai zalia ir kvapas "netikras" nors nera stiprus greiciau toks neutralus silpnas bet vistiek

man dėl to nekyla ranka pirkti, kad nesertifikuotas, ta sudėtis taip įdomiai parašyta.
Atsakyti
o kur jus perkat sampunus po 19lt ax.gif ? siandien apziurejau eurovaistinej ir kosmadoj po 23.90lt
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 09 16, 21:59)
o kur jus perkat sampunus po 19lt ax.gif ? siandien apziurejau eurovaistinej ir kosmadoj po 23.90lt

kiek girdejau martinoje, norfose didziosiose berods ax.gif
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 09 16, 21:59)

farma vaistineje 19lt
Atsakyti
o kokiu ranku kremu turi si firma? kokios kainos? 4u.gif
Atsakyti
sveikos wink.gif neseniai pas mus pardej (ten kur dirbu), atsirado Natura Siberica, tai pabandyt paemiau sampuna, labai patiko lotuliukas.gif bendradarbe paeme sau krema sausai odai , sake labai geras smile.gif
Papildyta:
QUOTE(illiusion81 @ 2008 09 16, 22:59)

"Europos" perejoj po 19.90 lt jei neklystu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kelsey @ 2008 09 17, 17:49)
o kokiu ranku kremu turi si firma? kokios kainos?  4u.gif

mačiau atstatantį ir kasdieninį. bet man sudėtis neaiški.
Atsakyti
Beja Natura Siberica sertifikuota lyg tai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrizzze @ 2008 09 24, 14:23)
Beja Natura Siberica sertifikuota lyg tai  tongue.gif

pasirodo sertifikuotos tik tam tikros dalys g.gif bet siaip man tik vienas komponentas sukele itarima, visi kiti lyg ir geri
Atsakyti
QUOTE(gabrizzze @ 2008 09 23, 15:25)
sveikos wink.gif neseniai pas mus pardej (ten kur dirbu), atsirado Natura Siberica, tai pabandyt paemiau sampuna, labai patiko  lotuliukas.gif  bendradarbe paeme sau krema sausai odai , sake labai geras  smile.gif
Papildyta:
"Europos" perejoj po 19.90 lt jei neklystu  smile.gif

koks cia sampunas jums patiko? unsure.gif
Atsakyti