Įkraunama...
Įkraunama...

Natura Siberica

QUOTE(illiusion81 @ 2008 09 08, 17:17)
neriebina veido? kaip susigeria?

tik dbr pastebejau, kad praeitoj zinutej tiek klaidu padariau doh.gif
neriebina, bet reik paminet,kad pas mane ji ir siaip mazai riebinasi, nebent nosyte ir kakta,bet minimaliai.
o susigeria - puikiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sultru beauty @ 2008 09 09, 00:12)
neriebina, bet reik paminet,kad pas mane ji ir siaip mazai riebinasi, nebent nosyte ir kakta,bet minimaliai.
o susigeria - puikiai smile.gif

Analogiški atsiliepimai apie šitą kremą (naktinį sausai odai) biggrin.gif

Man dar visai įdomus ir neblogas dalykas-kremas- skrabas kūnui.Jis gan aštrus, gal riešutų kevalų yra, bet oda tokia švelni, minkšta po to kremo.

Geri atsiliepimai ir apie šampūną jautriai odai , su ramunėlėm smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2008 09 09, 12:27)
Analogiški atsiliepimai apie šitą kremą (naktinį sausai odai) biggrin.gif

Man dar visai įdomus ir neblogas dalykas-kremas- skrabas kūnui.Jis gan aštrus, gal riešutų kevalų yra, bet oda tokia švelni, minkšta po to kremo.

Geri atsiliepimai ir apie šampūną jautriai odai , su ramunėlėm smile.gif

pinigu pataupymo periodais si kosmetika bus mano ir placiau patyrinejama biggrin.gif
kitas tiriamasis turbut bus anticeliulitinis sviestas g.gif
Atsakyti
o gal yra kokiu atsiliepimu apie priemones riebiems plaukams unsure.gif ? na siaip tai plaukai mano ne riebus- netgi pasauseje i galus, bet jau prie galvos kas daros tai baisu doh.gif kaip juos supurint nebezinau unsure.gif
Atsakyti
Linutiaaa,berods pirkai sampuna wink.gif prasom atsiliepimus tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(sultru beauty @ 2008 09 15, 11:59)
Linutiaaa,berods pirkai sampuna wink.gif prasom atsiliepimus  tongue.gif

aha, pirkau tongue.gif tongue.gif na, nezinau, man kol kas visai patinka, labai paskui plaukai graziai tviska tiesiog bigsmile.gif beje, maniskis dazytiems plaukams. kol kas daugiau kazko negaliu pasakyti, dar reikia panaudoti...
Atsakyti
o kaip natura siberica rankų kremai? gera sudėtis? kai kur rusiškai rašo, nesuprantu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doufyl: 15 rugsėjo 2008 - 11:46
siandien farma nuliudino ir pradziugino, kazkur dingo weleda sampunai, bet atsirado siberica sampunai ir balzamai smile.gif
tik kad ju labai daug sunku issirinkti, kazkaip greitai permeciau taikyciaus i visiems plauku tipams arba neutralu bet tie neutralus lygtais dvejopi yra? zodziu gal kas megino?
Papildyta:
man reiktu purinancio svelnaus sampuno
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2008 09 15, 13:17)

man reiktu purinancio svelnaus sampuno

Tai Siberica man atrodo ir turi kažkokį purinantį bei drėkinantį šampūną, nes kažkur skaičiau atsiliepimus gerus apie tokį g.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2008 09 15, 13:12)
aha, pirkau tongue.gif tongue.gif  na, nezinau, man kol kas visai patinka, labai paskui plaukai graziai tviska tiesiog bigsmile.gif  beje, maniskis dazytiems plaukams. kol kas daugiau kazko negaliu pasakyti, dar reikia panaudoti...

4u.gif
ODORA,man rodos,yra ju sampunas skirtas ploniems plaukams. dazniausiai tokie labiausiai ir purina ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sultru beauty: 15 rugsėjo 2008 - 12:42
nu as jau 3 menesiai kaip naudoju sios firmos neutralu sampuna ir kazkuri balzama 4u.gif nieko blogo tikrai negaliu pasakyti, sampunas kaip sampunas, tikrai kazkiek papurina plaukucius, bet, tsakant, sampuno pati paskirtis tik isplaut galva, tai sioje vietoje nelabai pastebiu kazkokiu ryskiu pranasumu lyginant su kitais biggrin.gif o balzamas tai man labai patinka thumbup.gif palaikau ji minimum 10min. ir tada isskalauju... nebereik nei jokiu kaukiu detis, plaukuciai lengvuciai, zvilgants, pamaitinti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonbonke... @ 2008 09 15, 23:24)
nu as jau 3 menesiai kaip naudoju sios firmos neutralu sampuna ir kazkuri balzama  4u.gif nieko blogo tikrai negaliu pasakyti, sampunas kaip sampunas, tikrai kazkiek papurina plaukucius, bet, tsakant, sampuno pati paskirtis tik isplaut galva, tai sioje vietoje nelabai pastebiu kazkokiu ryskiu pranasumu lyginant su kitais  biggrin.gif o balzamas tai man labai patinka  thumbup.gif palaikau ji minimum 10min. ir tada isskalauju... nebereik nei jokiu kaukiu detis, plaukuciai lengvuciai, zvilgants, pamaitinti  thumbup.gif

ar balzamas per daug nesusvelnina plaukuciu? kazkiek to purumo lieka,taip? (bent taip supratau blush2.gif )
Atsakyti