Įkraunama...
Įkraunama...

Natura Siberica

QUOTE(airaa @ 2010 06 16, 00:01)
buvau didele NS fane,kol nepabandziau rusiskos Mirra Lux...
Dabar is NS naudoju tik kuno sviesta ir ranku krema bei sampuna,o veido kremas stovi nebenaudojamas blush2.gif

O kuo taip sužavėjo? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vilbur @ 2010 06 16, 14:07)
O kuo taip sužavėjo? biggrin.gif

nenoriu reklamuoti,nesu ju atstove,bet suzavejo ir kremu sudetis,ir labai plati pasiula+nuolaidu sistema,jei perki tiesiogiai ju salone.Man patinka vasara lengvi kremukai-geliai-fluidai.Tarp NS nera tokiu.Bandziau dienini,naktini misriai odai,jautriai,naktini anti-age,paakiu krema...
Yra sm mirra lux tema,ten daug atsiliepimu.Kol kas turiu 3 skirtingus kremus veidui ir paakiu krema-geli.
Atsakyti
QUOTE(airaa @ 2010 06 16, 21:07)
nenoriu reklamuoti,nesu ju atstove,bet suzavejo ir kremu sudetis,ir labai plati pasiula+nuolaidu sistema,jei perki tiesiogiai ju salone.Man patinka vasara lengvi kremukai-geliai-fluidai.Tarp NS nera tokiu.Bandziau dienini,naktini misriai odai,jautriai,naktini anti-age,paakiu krema...
Yra sm mirra lux tema,ten daug atsiliepimu.Kol kas turiu 3 skirtingus kremus veidui ir paakiu krema-geli.

na mirra lux dazniausiai raso ne pilna sudeti, po visokiais pam, ir emulsiniais kompleksais slepiasi neaisku kas. pries kelis metus ir as buvau ja susidomejusi, bet atsirado issiaiskinusiu sudetis.
Atsakyti
QUOTE(Dorela @ 2010 06 16, 23:28)
na mirra lux dazniausiai raso ne pilna sudeti, po visokiais pam, ir emulsiniais kompleksais slepiasi neaisku kas

tai ir NS,aisku,kad taip pat ne viska skelbia...Kremu galiojimas po 3 metus g.gif
Mirra galiojimas trumpesnis.O kur diskutuota apie ju sudeti ir paskelbta issiaiskinusiu faktai?Idomu butu paskaityti,Mirros temoje neradau norimos informacijos,google taip pat nesiseke rastii kazka itartino.
Rimi 30 proc nuolaida NS produkcijai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xde: 17 birželio 2010 - 17:35
naudoju NS dieninį ir naktinį kremus sausai odai jau gana ilgą laiką, visai lipo man, kai nuo sauso oro nepadėjo visi kiti, net ir žyyymiai brangesni smile.gif

norėjau paklausti jūsų, ar nežinot, ar yra koks paakių NS kremas ar gelis? mūsų miestelyje neužmačiau, galvoju, ar išvis nėra, ar tik čia neturi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2010 06 17, 17:32)
tai ir NS,aisku,kad  taip pat ne viska skelbia...Kremu galiojimas po 3 metus g.gif

Yra konservantas sudety smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ruzava @ 2010 06 17, 19:26)
norėjau paklausti jūsų, ar nežinot, ar yra koks paakių NS kremas ar gelis? mūsų miestelyje neužmačiau, galvoju, ar išvis nėra, ar tik čia neturi?  4u.gif

yra Drėkinamasis kremas-gelis 30ml

(nuo tamsių ratilų po akimis)
Kremas-gelis "Natura Siberica specialiai sukurtas, kurio sudėtyje kurimskogo arbata , Sibiro vaistiniai augalai - pašalina nuovargio pėdsakus akyse ir suteikia veidui šviežią, sveiką išvaizdą.
Kurimsky arbata efektyviai tonizuoja odą, gerina kraujotaką, atstato natūralią odos apsaugą.
Ženšenis (Panax Ginseng) pagreitina ląstelių regeneraciją, drėkinančios liposomos padidina jos elastingumą, vitaminų kompleksas,-P-R intensyviai maitina ir minkština odą.
Kaina~18 lt.Dar yra anti-age kremas paakiams ir liftingas,jie brangesni.

QUOTE(Tainka @ 2010 06 17, 20:36)
Yra konservantas sudety smile.gif

koks? g.gif
3 galiojimo metai labai daug cool.gif
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2010 06 17, 21:31)
koks? g.gif
3 galiojimo metai labai daug cool.gif

Katonas, neilonas (neolone), juk jie yra įrašyti į sudėtį ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 18 birželio 2010 - 08:22
QUOTE(dontstop @ 2010 06 18, 09:21)
Katonas, neilonas (neolone), juk jie yra įrašyti į sudėtį  ax.gif

Neolone radau NS sudetyje,mano turimuose keliuose mirra nera jo,tik katon.
Gal galite siek tiek apsviesti,kas tai per konservantas?
Apie neolone jau pasidoemejau mirksiukas.gif

Vis dar domina NS naudojami konservantai(apart neolone,kuri jau atradau).Kokie dar naudojami?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xde: 18 birželio 2010 - 10:05
QUOTE(xde @ 2010 06 18, 10:58)
Neolone radau NS sudetyje,mano turimuose keliuose mirra nera jo,tik katon.
Gal galite siek tiek apsviesti,kas tai per konservantas?
Apie neolone jau pasidoemejau mirksiukas.gif

Vis dar domina NS naudojami konservantai(apart neolone,kuri jau atradau).Kokie dar naudojami?

Katonas galimas dirgiklis, bet šiaip nekenksmingas, ne kancerogenas. Daugiau lyg nieko jie nededa, bent neskelbia 4u.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti