Įkraunama...
Įkraunama...

Natura Siberica

QUOTE(WeGa @ 2008 08 19, 22:42)
man idomu, ar NS sampunai 100 proc naturalus? maciau Kaune parduotuveje Martina, kainos 19 Lt su centais, pigiau nei Kosmadoj, didelis labai pasirinkimas  thumbup.gif

Jie sertifikuoti ecosert, tai jau tikrai atitinka natūraliai kosmetikai keliamus standartus mirksiukas.gif pirkau mamai šampūną ir balzamą dažytiems plaukams Kosmadoj kai buvo nuolaidos, tai irgi mokėjau 19 lt su centais. Pabandžiau išsiplaut galvą ir aš, tai likau labai patenkinta, prie šaknų plaukai buvo labai purūs, nesusiploję, minkšti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 08 15, 10:54)
Išbandžiau anticeliulitinį sviestą. Nelabai suprantu, kodėl jis sviestu pavadintas, tiesiog tirštas kremas tūbelėje, net ne indelyje g.gif Iš tikrųjų pirmas įspūdis labai neprastas, nes laaabai gerai susigėrė į odą, nors pasirodė gan riebus, tačiau nieko panašaus, tiesiog tirštas, bet ne riebus... Oda švelni, sudrėkinta, kvapas labai švelnus, na toks kaip veido kremams būdingas, nežinau kaip kitaip apibūdinti blush2.gif Natūralus toks, o ant kūno visai nesijaučia. Žodžiu thumbup.gif Tikrai verta dėmesio, tik mane tas "anti-age" neramina unsure.gif

tokius kremus jau galima naudot nuo 25
Atsakyti
QUOTE(ašei @ 2008 08 20, 08:18)
Jie sertifikuoti ecosert

g.gif ecosert yra prancuzu sertifikatas, o sitie produktai lyg ir rusu gamybos? o ir jokio ecosert zenklo ant sampunu neuzmaciau, gal jis ten kur uzsleptas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 08 21, 11:35)
g.gif ecosert yra prancuzu sertifikatas, o sitie produktai lyg ir rusu gamybos? o ir jokio ecosert zenklo ant sampunu neuzmaciau, gal jis ten kur uzsleptas  blink.gif

Praeitam temos puslapy buvo nurašyta kažkurio gaminio sudėtis ir po ja dėl ecosert, tai va taip būna parašyta ant visų Natura Siberica produktų, jokio ženklo atskirai nėra uždėta. O kodėl jie sertifikavo pas prancūzus, reiktų paklausti jų pačių. O Rusija turi analogišką savo ženklą?
Pažiūrėjau, matyt sertifikuoti tie ingredientai, prie kurių yra žvaigždutė, o ne visa sudėtis. Na bet lyg ir nesimato kažkokių blogių sudėtyje, gaila nebeturiu šampūno ir balzamo buteliukų, bet nemanau, kad ten bus pridėta visokių sulfatų parabenų ir pan. Jei sudėtis normali, tai gerai man bus ir be sertifikato mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ašei: 21 rugpjūčio 2008 - 12:38
QUOTE(ašei @ 2008 08 21, 12:29)
Praeitam temos puslapy buvo nurašyta kažkurio gaminio sudėtis ir po ja dėl ecosert, tai va taip būna parašyta ant visų Natura Siberica produktų, jokio ženklo atskirai nėra uždėta. O kodėl jie sertifikavo pas prancūzus, reiktų paklausti jų pačių. O Rusija turi analogišką savo ženklą?
Pažiūrėjau, matyt sertifikuoti tie ingredientai, prie kurių yra žvaigždutė, o ne visa sudėtis. Na bet lyg ir nesimato kažkokių blogių sudėtyje, gaila nebeturiu šampūno ir balzamo buteliukų, bet nemanau, kad ten bus pridėta visokių sulfatų parabenų ir pan. Jei sudėtis normali, tai gerai man bus ir be sertifikato  mirksiukas.gif

aisku, matyt jie perka produktus is tiekejo, kurio produkcija sertifikuoja ecosert. Bet likusia sudeti reikia vis tiek skaityti, nes kaip naturalios kosmetikos temoje buvau imetus straipsni apie parabenus -tai ten devynios galybes parabenu pavadinimu ax.gif
Atsakyti
nu gerai, o Natura Siberica sertifikuota ar ne?
Atsakyti
QUOTE(WeGa @ 2008 08 22, 10:13)
nu gerai, o Natura Siberica sertifikuota ar ne?

Nesertifikuota, tik kai kurie ingredientai sertifikuoti rolleyes.gif
Atsakyti
belieka tik sudeti tyrinet, ko ten prideta. kas naudojat sampuna, butu gerai, jei parasytumet is ko jis susideda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo WeGa: 22 rugpjūčio 2008 - 13:31
susigudziau pirkt ranku krema, gal atsiliepimu kokiu? 4u.gif
Atsakyti
nusipirkau sian naktini krema sausai odai.kosmadoj nuolaidos. sumokejau 18litu uz 50ml.
lbj gera pakuote,su dozatorium,kvapas ir pats kremas super biggrin.gif ziuresim,koks poveikis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sultru beauty: 02 rugsėjo 2008 - 20:50
QUOTE(sultru beauty @ 2008 09 02, 22:49)
nusipirkau sian naktini krema sausai odai.kosmadoj nuolaidos. sumokejau 18litu uz 50ml.
lbj gera pakuote,su dozatorium,kvapas ir pats kremas super  biggrin.gif  ziuresim,koks poveikis  ax.gif

pati sus avim klbu,bet..naktinis kremukas uzskaitomas- drekina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sultru beauty @ 2008 09 08, 17:14)
pati sus avim klbu,bet..naktinis kremukas uzskaitomas- drekina  biggrin.gif

neriebina veido? kaip susigeria?
Atsakyti