Įkraunama...
Įkraunama...

Natura Siberica

QUOTE(Jelerny @ 2010 06 08, 09:49)
Vienas minusas, kad galejo nebuti kvapikliu, nors kvapas gan malonus, bet kremas skirtas jautriai odai, todel butu buves geriau bekvapis. Tai vien del to duodu kremui 9 balus.

Dėl kvapų tai aš bent manau, kad jie turi būti, jei gaminys yra iš žolelių, juk natūralios žolelės turi kvapą...aš nesu jokia biologė ar chemikė, bet tiesiog logiškai galvoju lotuliukas.gif ...bent jau aš manau, kad tą kvapą ir suteikia į sudėtį įeinančios gydomosios žolės. rolleyes.gif
Atsakyti
merginos o kaip kremu veidui sudetis? ar daug chemijos? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2010 06 08, 19:38)
Dėl kvapų tai aš bent manau, kad jie turi būti, jei gaminys yra iš žolelių, juk natūralios žolelės turi kvapą...aš nesu jokia biologė ar chemikė, bet tiesiog logiškai galvoju  lotuliukas.gif ...bent jau aš manau, kad tą kvapą ir suteikia į sudėtį įeinančios gydomosios žolės.  rolleyes.gif

Cia aiskiai jauciasi sintetiniai kvapikliai, kuriu tikrai galejo nedeti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Magas @ 2010 06 09, 12:46)
merginos o kaip kremu veidui sudetis? ar daug chemijos? blush2.gif

Jei raso tiesa, tai tikrai nedaug. Si kosmetika sertifikuota, reklamuojama kaip naturali mirksiukas.gif
Atsakyti

Jei raso tiesa, tai tikrai nedaug. Si kosmetika sertifikuota, reklamuojama kaip naturali mirksiukas.gif
[/quote]

kaip butu smagu tada, nes kaina labai prieinama, o jei dar ir chemija nepiktnaudžiauja išvis gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jelerny @ 2010 06 09, 20:48)
Cia aiskiai jauciasi sintetiniai kvapikliai, kuriu tikrai galejo nedeti  smile.gif
Papildyta:

Jei raso tiesa, tai tikrai nedaug. Si kosmetika sertifikuota, reklamuojama kaip naturali  mirksiukas.gif

Ne pati kosmetika, o tik kai kurie ingridientai sertifikuoti, bet išskyrus kvapus, didelių blogiukų nepastebėjau smile.gif
Atsakyti
Buvau susidomėjus kremuku mišriai-riebiai odai, bet susilaikiau, nes pamačiau, kad sudėtyje yra heliurono rūgšties, tai manau kaip 21 m. man dar per anksti naudot kremus,kur sudėtyje yra šios rūgšties.. g.gif
Atsakyti
Nusipirkau naktinį kremą NS riebiai mišriai odai. Pirmas įspūdis tepantis buvo toks, kad maniau nesusigers biggrin.gif Galvojau blizgėsiu kaip aliejum išsitepus lotuliukas.gif Bet klydau- po keletos minučių jokio riebumo, puikiai susigėrė. Ryte prausiant veidą ir nesijautė jokios plėvelės. Vienu žodžiu- puikus mano odai tinkantis kremas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vilbur @ 2010 06 14, 15:10)
Nusipirkau naktinį kremą NS riebiai mišriai odai. Pirmas įspūdis tepantis buvo toks, kad maniau nesusigers biggrin.gif Galvojau blizgėsiu kaip aliejum išsitepus  lotuliukas.gif Bet klydau- po keletos minučių jokio riebumo, puikiai susigėrė. Ryte prausiant veidą ir nesijautė jokios plėvelės. Vienu  žodžiu- puikus mano odai tinkantis kremas thumbup.gif

O tokio pat dieninio nenaudojat? Būtų įdomūs atsiliepimai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lady_m @ 2010 06 14, 21:11)
O tokio pat dieninio nenaudojat? Būtų įdomūs atsiliepimai smile.gif

Ne, dieninį baiginėju Rasos. Turbūt bandysiu NS kai pabaigsiu.
Į Rasos kremo sudėtį ir įeina ta rūgštis, tik man metų daugiau nei 30 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jelerny @ 2010 06 08, 10:49)
As irgi jau kelias dienas naudoju NS krema jautriai odai. Labai patinka. Ipakavimas identiskas RASA buteliukams, didelis pliusas kad su dozatoriumi. Naudoju si krema vakare po Rasos kremo su rigstim, ir ryte viena, ant svarios odos. Mano oda misri dehidratuota, tai drekinu-drekinu-drekinu  smile.gif Sis kremukas labai patiko, lengvas (man pasirode lengvesnis uz Rasa jautriai odai), gerai drekina. Vienas minusas, kad galejo nebuti kvapikliu, nors kvapas gan malonus, bet kremas skirtas jautriai odai, todel butu buves geriau bekvapis. Tai vien del to duodu kremui 9 balus.

Planuoju bandyti ir kitus kremukus, paakiams, ir suteikianti matiskuma, tik idomu ar sis nekims poru  g.gif
O siaip produkcija tikrai verta demesio  thumbup.gif

Mano atsiliepimai apie NS krema jautriai odai butu tokie patys smile.gif daug labiau patiko nei rasos kremukas. thumbup.gif
Isbandziau vakar ir paakiu geliuka, tai irgi labai patiko, greit susigere ir jokio lipnumo jausmo
Atsakyti
QUOTE(vilbur @ 2010 06 15, 07:45)
Ne, dieninį baiginėju Rasos. Turbūt bandysiu NS kai pabaigsiu.
Į Rasos kremo  sudėtį ir įeina ta rūgštis, tik man metų daugiau nei 30  ax.gif

Dėl tos rūgsties ir to kolageno kalbėjau su konsultante kosmadoj, tai ji sake nebijoti bandyt, nes tie komponentai skirti šiame kreme, kad sulaikytų drėgmę..O jau kovojant su raukšlėm arba seip profilaktiškai sake yra kita anti-age serija..
Atsakyti
buvau didele NS fane,kol nepabandziau rusiskos Mirra Lux...
Dabar is NS naudoju tik kuno sviesta ir ranku krema bei sampuna,o veido kremas stovi nebenaudojamas blush2.gif
Atsakyti