Įkraunama...
Įkraunama...

Natura Siberica

QUOTE(Edita K. @ 2010 05 25, 13:29)
O NS gamina kokius prausiklius,valiklius veidui? kazkaip dar neuzskaiciau,tik apie kremus ir sampunus info maciau ax.gif

kol kas ne smile.gif yra tik sampunai, balzamai, kuno kremai ir atorodo, duso geliai. smile.gif daugiau prekiu nera
Atsakyti
QUOTE(olga_klp @ 2010 05 25, 14:37)
kol kas ne smile.gif yra tik sampunai, balzamai, kuno kremai ir atorodo, duso geliai. smile.gif daugiau prekiu nera

Yra dar rankoms 3 pruduktai, 2 kremai ir kaukė, taip pat veido, paakių kremai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 25 gegužės 2010 - 14:59
QUOTE(olga_klp @ 2010 05 25, 14:37)

Gaila ax.gif ...
Atsakyti
Kokia nuomonė apie drėkinantį kremą rankoms ir rankų kaukę? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 05 27, 10:16)
Kokia nuomonė apie drėkinantį kremą rankoms ir rankų kaukę?  4u.gif

Turejau drekinanti ranku krema kasdieniniai prieziurai,patiko,malonaus kvapo,gerai isigerdavo,man pasirode toks lengvai drekinantis nemanau kad tiks labai sausoms rankoms cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo white kitty: 29 gegužės 2010 - 10:20
QUOTE(white kitty @ 2010 05 29, 11:20)
Turejau drekinanti ranku krema kasdieniniai prieziurai,patiko,malonaus kvapo,gerai isigerdavo,man pasirode toks lengvai drekinantis nemanau kad tiks labai sausoms rankoms  cool.gif

Na va, nieko gero tada unsure.gif Ačiū už atsiliepimą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 05 29, 15:09)
Na va, nieko gero tada  unsure.gif  Ačiū už atsiliepimą  4u.gif

Kadangi mano rankos nera labai sausos,tai pirksiu vel kada si krema,ypac jis tiks siltuoju metu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kasienka @ 2010 05 20, 21:24)
Dar man pats kremo flakonėlis su dozatoriumi patinka  thumbup.gif

Vat man irgi super patinka kremai su dozatoriais - visiškai sutinku, kad tai jau pirmas pliusas.
Pati vasarai įsigijau dieninį riebiai- mišriai odai kremuką - kolkas viskas super. Jokio diskomforto nejaučiu, greitai susigeria...matyt mano odai tinka...pažiūrėsiu po mėnesio kaip bus. Nes prieš tai naudojau Faberlic (dar ir dabar kai ką naudoju).
Dar turiu irgi anticeliulitinį kremą - nesenai nusipirkau - gerai drėkina, o dėl poveikio - tai kažin ar yra stebuklingų kremų, kurie panaikintų visiškai celiulitą g.gif na žiūrėsiu - ar bus jis tas stebuklingasis ar ne mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvyte26: 08 birželio 2010 - 09:21
Beje viską pirkau Droge - praeitą savaitę buvo akcija...gal dar ir šią tęsiasi...tai kremas kainavo tik 15 Lt thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvyte26: 08 birželio 2010 - 09:37
As irgi jau kelias dienas naudoju NS krema jautriai odai. Labai patinka. Ipakavimas identiskas RASA buteliukams, didelis pliusas kad su dozatoriumi. Naudoju si krema vakare po Rasos kremo su rigstim, ir ryte viena, ant svarios odos. Mano oda misri dehidratuota, tai drekinu-drekinu-drekinu smile.gif Sis kremukas labai patiko, lengvas (man pasirode lengvesnis uz Rasa jautriai odai), gerai drekina. Vienas minusas, kad galejo nebuti kvapikliu, nors kvapas gan malonus, bet kremas skirtas jautriai odai, todel butu buves geriau bekvapis. Tai vien del to duodu kremui 9 balus.

Planuoju bandyti ir kitus kremukus, paakiams, ir suteikianti matiskuma, tik idomu ar sis nekims poru g.gif
O siaip produkcija tikrai verta demesio thumbup.gif
Atsakyti
Gal uzmatet kur yra pirkti NS duso geliu? smile.gif
Atsakyti
Man lb lb patiko NS balzamas sausiems plaukams rozines spalvos 4u.gif Plaukai lb minksti,svelnus, lengviau sukuojasi ko nebudavo net nuo lb brangiu plauku balzamu smile.gif
Atsakyti