Įkraunama...
Įkraunama...

Natura Siberica

QUOTE(Lena.lt @ 2010 04 17, 00:01)
Siandien Droge mane sudomino sis drekinantis kremas-gelis paakiams.

user posted image

Rusaites labai blogai apie ji atsiliepia, berimai, alergijos ir t.t.  blink.gif  Idomu ar dar kas nors bande?  g.gif

bandžiau labai patiko-gavau dovanų biggrin.gif ir susigėrė gerai bet jį plonai reikia tepti mirksiukas.gif jokų bėrimų nebuvo mirksiukas.gif gal ne visiem tinka - smile.gif į sudėtį įeina augaliniai ekstraktai-peptidai ,kurie gali sukelti alergiją jeigu tam augaliukui žmogus alergiškas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeneta: 27 balandžio 2010 - 14:46
Turiu nusipirkus naktinį krema jautriai odai, nu šiaip tepasi neblogai- bet kvapas doh.gif , jis man toks parfumerinis labiau, kaip naktiniam kremui,dar be to jautriai odai, tai sakyčiau aštrokas jau labai.Tai buvau pradėjus dieną naudoti, o dabar gal jau priprasti baigiu, tai retsykiais ir nakčiai patepu.
Atsakyti
QUOTE(Lena.lt @ 2010 04 16, 23:01)
Siandien Droge mane sudomino sis drekinantis kremas-gelis paakiams.

Rusaites labai blogai apie ji atsiliepia, berimai, alergijos ir t.t.  blink.gif  Idomu ar dar kas nors bande?  g.gif

naudoju antra diena, visai nieko, neturiu priekaistu. tik va kvapas nenaturalus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 29 balandžio 2010 - 17:28
O sis paakiu kremas brandziai odai ar nebutinai?
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2010 04 27, 20:54)
O sis paakiu kremas brandziai odai ar nebutinai?

brandziai yra kitas. sis naikina nuovargio zymes, man atrdo tinka jaunai odai.
Atsakyti
Kokie atsiliepimai apie naujasias duzo zele ir putas voniai?
Antakalnyje camelia vaistineje (prie parex banko)visai kosmetikai,tame tarpe ir NS,30 proc.nuolaida iki 05.01.
Atsakyti
Naudoju kūno sviestą, labai patenkinta smile.gif Maloni konsistencija, kvapas, greitai įsigeria, efektas - gerai padrėkinta oda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(airaa @ 2010 04 29, 00:16)
Kokie atsiliepimai apie naujasias duzo zele ir putas voniai?
Antakalnyje camelia vaistineje (prie parex banko)visai kosmetikai,tame tarpe ir NS,30 proc.nuolaida iki 05.01.

Ir man būtų įdomu sužinoti? bigsmile.gif Ir kur jų būna pirkti?
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2010 04 27, 13:44)
Susigundžiau įsigyti porą NS produktų: neutralų šampūną, ėmiau vyrui, ir rankų kremą sau. Gal ir nieko būtų, jei ne kvapai - man atsiduoda pigiais rusiškais odekolonais, sunku patikėti, kad tokie yra natūralūs kvapai  blink.gif

Kaip tik atėjau pagirti rankų kremo biggrin.gif Kvapas puikus-nei pigiu rusišku, nei dar kokiu kitu odekolonu tikrai neatsiduoda g.gif Gal ne apie tą patį kalbam?
Nes mano turimas kremas kvepia gaiviai, susigeria labai greitai, rankos švelnios švelnios rolleyes.gif
Atsakyti
Aš jau antra kartą nusipirkau Natura Siberica dieninį kremą jautriai odai smile.gif
esu labai patenkinta, kremukas labai lengvas, greitai susigeria, malonaus kvapo, tinka odai, nėra jokių alerginių reakcijų.
Dar man pats kremo flakonėlis su dozatoriumi patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kasienka @ 2010 05 20, 22:24)
Aš jau antra kartą nusipirkau Natura Siberica dieninį kremą jautriai odai smile.gif
esu labai patenkinta, kremukas labai lengvas, greitai susigeria, malonaus kvapo, tinka odai, nėra jokių alerginių reakcijų.
Dar man pats kremo flakonėlis su dozatoriumi patinka  thumbup.gif

MB taip pat jį naudoja, labai gyrė, kad jam jis įtiko smile.gif
Atsakyti
O NS gamina kokius prausiklius,valiklius veidui? kazkaip dar neuzskaiciau,tik apie kremus ir sampunus info maciau ax.gif
Atsakyti