Įkraunama...
Įkraunama...

Natura Siberica

QUOTE(viola**** @ 2010 04 08, 21:05)
Na taip, matyt, naturalumas ne visoms tinka, reikia ir chemijos  biggrin.gif . Nebandziau dar kitos NS produkcijos, gal kremai kokie ir tiks, reiks gal pabandyti  rolleyes.gif

Ne ne, aš tokių išvadų nedaryčiau... Natūralus šampūnas nelygu natūraliam šampūnui. Tai kaži, ar čia ne pačios firmos produkcija tokia... Nes kažkaip daug neigiamų atsiliepimų čia doh.gif
Pati naudoju tik natūralius šampūnus (Urtekram, Lavera - nebuvo jokių problemų nuo cheminių pereiti), bet Natura Siberica nesu išbandžiusi. Gal reiks išbandyti kada, nes visgi iš kitų atsiliepimų sunku susidaryti vaizdą smile.gif
Atsakyti
as tai jau menesi naudoju dienin krema misriai odai - ziauriaūi esu patenkinta, pagaliau atradau tinkama kremuka. spuogu neatsiranda, padrekina. Kol kas zadu likti prie sio kremo, nes ir poveikis geras, ir kaina tinka bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Jau kiek perskaiciau sios temos apie NS tai vis susigundau isbandyti ju linija .Vakar uzmatem su Anyta CAMELIA VAISTINEJ sios kosmetikos bigsmile.gif as kiek pasigilinau visai nieko sudetis ax.gif IR KAINOS NESIKANDZOJA. Turi suteikta sertifikata ECOCERT .
DABAR CAMELIA VAISITNEJE IKI GEGUZES 16 D AKCIJA VYKS -25% VISIEMS NATURA SIBERICA
Tiesa si akcija Klaiedoje kitose miestuose nezinau ar yra blush2.gif
Tai sendien ruosemes nueiti uzsipirkti sampunu balzamu ir gal kokio kremuko ,kai isbandysiu parasysiu atsilepimus mirksiukas.gif
Atsakyti
Ir Vilniuje vyksta akcijos.
sampunu kaina iki 18Lt bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Gal as neitema blush2.gif bet va kaskaip vakar nuejusi i camelia vaistine pasizurejau NS kainas 23lt ,sampunai ir balzamai su nuolaida gaunasi apie 17lt camelia vaistinej.Visdelto uzisakaiu sampuna ir balzama .Bet nestejo nulekti iki PC akropolio Maxsima ir pasizureti kainas tai kiek praejau visur 3 lt brangiau net Kosmadoj.
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2010 04 14, 09:14)
as tai jau menesi naudoju dienin krema misriai odai - ziauriaūi esu patenkinta, pagaliau atradau tinkama kremuka. spuogu neatsiranda, padrekina. Kol kas zadu likti prie sio kremo, nes ir poveikis geras, ir kaina tinka  bigsmile.gif

Na man irgi tokio reikia, gal galima tikslu pavadinima suzinoti blush2.gif , kaip jis vadinasi?
Atsakyti
QUOTE(viola**** @ 2010 04 15, 14:04)
Na man irgi tokio reikia, gal galima tikslu pavadinima suzinoti  blush2.gif , kaip jis vadinasi?

taip ir vadinasi, dininis kremas riebiai ir misriai odai. man tikrai jis tinka, ir patinka. negaliu garantuoti kad jums tiks. nes iki siol mane bere nuo beveik visu kremu (tiko tik essex losjonas ir vsio..)
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2010 04 15, 15:06)
taip ir vadinasi, dininis kremas riebiai ir misriai odai. man tikrai jis tinka, ir patinka. negaliu garantuoti kad jums tiks. nes iki siol mane bere nuo beveik visu kremu (tiko tik essex losjonas ir vsio..)

Dekui, na reiks isbandyti, nes man irgi kremuka sunku parinkti, jau isbandziau daugyyybe visokiu, tai apie 3 menesius panaudojimo pradeda oda blizgeti, berimai atsiranda na ir kiti visokiai nemalonumai, tai as praktiskai per 3 menesius turiu keisti krema, tai dabar eile NS biggrin.gif
Atsakyti
Siandien Droge mane sudomino sis drekinantis kremas-gelis paakiams.

user posted image

Rusaites labai blogai apie ji atsiliepia, berimai, alergijos ir t.t. blink.gif Idomu ar dar kas nors bande? g.gif
Atsakyti
išbandžiau kremą jautriai odai. iš pradžių viskas buvo gerai, o vėliau išbėrė doh.gif ir net nežinau ar nuo kremo, ar šiaip pavasarinės alergijos g.gif bijau net tepti verysad.gif
bet kas keisčiausia išbėrė tik vieną skruostą, tai tikiuosi gal ne nuo kremo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lena.lt @ 2010 04 17, 00:01)
Siandien Droge mane sudomino sis drekinantis kremas-gelis paakiams.

user posted image

Rusaites labai blogai apie ji atsiliepia, berimai, alergijos ir t.t.  blink.gif  Idomu ar dar kas nors bande?  g.gif

viena mano drauge naudojo sake kad visai nieko, kita ispeike, nes susidaro tokia plevele, neisigeria kremukas, o lieka.
Atsakyti
Susigundžiau įsigyti porą NS produktų: neutralų šampūną, ėmiau vyrui, ir rankų kremą sau. Gal ir nieko būtų, jei ne kvapai - man atsiduoda pigiais rusiškais odekolonais, sunku patikėti, kad tokie yra natūralūs kvapai blink.gif
Šampūną gal vyras sunaudos, kol kas nesiskundė, aš tik kartą paėmiau pabandyti, tai daugiau nenorėsiu. O kremą kažkam padovanosiu, nepatinka visai schmoll.gif
Atsakyti