kokie butu atsliepimai apie sampuna visu tipu plaukams http://www.nes.lt/co...emart/Itemid,1/
ar tiktu vyrui?
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 01, 13:03)
Tada spėju, kad Vilniaus Akropolio Maximoje turėtų būti tas pats
vilniaus akropolio eurovaistinej ir mindaugo maximoj
gal klaipedoje jau mate naujus produktus- duso gelius ir vonios putas?
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 01, 12:38)
Gal reiks išbandyti - tik dabar kaip tik visai naują buteliuką šampūno atsidariau, tai išbandymas atsideda...
O jūs man geriau patarkit, kur geriausia rasti didelį Sibericos prekių asortimentą? Nes vaistinėj kažkur porą prekių mačiau, dar kažkur - vėl kažką... Gal kur yra viskas vienoj vietoj? Na, išsskyrus internetinę jų parduotuvę, nes norisi man pirmą kartą apuostyti viską
O jūs man geriau patarkit, kur geriausia rasti didelį Sibericos prekių asortimentą? Nes vaistinėj kažkur porą prekių mačiau, dar kažkur - vėl kažką... Gal kur yra viskas vienoj vietoj? Na, išsskyrus internetinę jų parduotuvę, nes norisi man pirmą kartą apuostyti viską
As asmeniskai dideli pasirinkima radau Oze Saluks vaistineje, sampunai apie 17 Lt kainuoja, o per laimes valandas visos prekes dar 10 % off
Šiandien užmačiau reklamą, kad "Natura Siberica" nuo 04.01 pradėjo prekiauti "Drogas"
Jei kas būsit, parašykit, kaip ten asortimentas
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 08, 10:00)
Šiandien užmačiau reklamą, kad "Natura Siberica" nuo 04.01 pradėjo prekiauti "Drogas"
Labai gerai ! Gal ir kaina bus mazesne nei kituose PC...
Nors aplamai kai pagalvoju taip giliau - kazin ko cia puole NS pardavineti kas tik netingi? Maxima, Drogas - cia kazin gerai ar nelabai?
QUOTE(Diva:) @ 2010 04 08, 10:19)
Labai gerai ! Gal ir kaina bus mazesne nei kituose PC...
Nors aplamai kai pagalvoju taip giliau - kazin ko cia puole NS pardavineti kas tik netingi? Maxima, Drogas - cia kazin gerai ar nelabai?
Manau, šioj vietoj žaidžia kaina. "Žalia" spalva dabar madinga, o čia tikrai vieni pigiausių produktų... Daugeliui prieinama Kokios Hauschkos nepardavinės juk
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 08, 10:00)
bet kaune dar nė vienam Droge nepastebėjau kas užmatysit praneškit
Na as jau kaip menuo naudoju sampuna ir balzama sausiems plaukams, na nezinau, nepatinka kazkodel man jie, , labai jau greitai palukai riebaluojasi, prilimpa prie galvos , reikes vel ieskoti kitu priemoniu .
aš irgi beveik mėnuo naudoju šampūną nuo pleiskanų, tai toks jausmas, kad jos ne tai kad nyksta, bet dar ir daugėja
Plaukai švelnūs tikrai, bet pleiskanų atsirado dar daugiau
QUOTE(rutulyte @ 2010 04 08, 14:25)
aš irgi beveik mėnuo naudoju šampūną nuo pleiskanų, tai toks jausmas, kad jos ne tai kad nyksta, bet dar ir daugėja
Na, kaip matau, ne man vienai cia daugyyybe pleiskanu atsirado... Matyt, taip musu oda priima naturaluma
QUOTE(HaRLoT @ 2010 04 08, 20:56)
Na, kaip matau, ne man vienai cia daugyyybe pleiskanu atsirado... Matyt, taip musu oda priima naturaluma
Na taip, matyt, naturalumas ne visoms tinka, reikia ir chemijos . Nebandziau dar kitos NS produkcijos, gal kremai kokie ir tiks, reiks gal pabandyti