Įkraunama...
Įkraunama...

Natura Siberica

kokie butu atsliepimai apie sampuna visu tipu plaukams http://www.nes.lt/co...emart/Itemid,1/
ar tiktu vyrui?
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 01, 13:03)
Tada spėju, kad Vilniaus Akropolio Maximoje turėtų būti tas pats smile.gif

vilniaus akropolio eurovaistinej ir mindaugo maximoj wink.gif
Atsakyti
gal klaipedoje jau mate naujus produktus- duso gelius ir vonios putas?
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 01, 12:38)
Gal reiks išbandyti - tik dabar kaip tik visai naują buteliuką šampūno atsidariau, tai išbandymas atsideda... smile.gif

O jūs man geriau patarkit, kur geriausia rasti didelį Sibericos prekių asortimentą? Nes vaistinėj kažkur porą prekių mačiau, dar kažkur - vėl kažką...  g.gif Gal kur yra viskas vienoj vietoj? Na, išsskyrus internetinę jų parduotuvę, nes norisi man pirmą kartą apuostyti viską  biggrin.gif

As asmeniskai dideli pasirinkima radau Oze Saluks vaistineje, sampunai apie 17 Lt kainuoja, o per laimes valandas visos prekes dar 10 % off smile.gif
Atsakyti
Šiandien užmačiau reklamą, kad "Natura Siberica" nuo 04.01 pradėjo prekiauti "Drogas" smile.gif
Jei kas būsit, parašykit, kaip ten asortimentas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 08, 10:00)
Šiandien užmačiau reklamą, kad "Natura Siberica" nuo 04.01 pradėjo prekiauti "Drogas" smile.gif

Labai gerai thumbup.gif ! Gal ir kaina bus mazesne nei kituose PC...
Nors aplamai kai pagalvoju taip giliau biggrin.gif - kazin ko cia puole NS pardavineti kas tik netingi? Maxima, Drogas g.gif - cia kazin gerai ar nelabai?
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 04 08, 10:19)
Labai gerai thumbup.gif ! Gal ir kaina bus mazesne nei kituose PC...
Nors aplamai kai pagalvoju taip giliau  biggrin.gif - kazin ko cia puole NS pardavineti kas tik netingi? Maxima, Drogas  g.gif - cia kazin gerai ar nelabai?

Manau, šioj vietoj žaidžia kaina. "Žalia" spalva dabar madinga, o čia tikrai vieni pigiausių produktų... Daugeliui prieinama smile.gif Kokios Hauschkos nepardavinės juk wink.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 08, 10:00)

thumbup.gif bet kaune dar nė vienam Droge nepastebėjau g.gif kas užmatysit praneškit smile.gif
Atsakyti
Na as jau kaip menuo naudoju sampuna ir balzama sausiems plaukams, na nezinau, nepatinka kazkodel man jie, g.gif , labai jau greitai palukai riebaluojasi, prilimpa prie galvos biggrin.gif , reikes vel ieskoti kitu priemoniu doh.gif .
Atsakyti
aš irgi beveik mėnuo naudoju šampūną nuo pleiskanų, tai toks jausmas, kad jos ne tai kad nyksta, bet dar ir daugėja doh.gif
Plaukai švelnūs tikrai, bet pleiskanų atsirado dar daugiau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rutulyte @ 2010 04 08, 14:25)
aš irgi beveik mėnuo naudoju šampūną nuo pleiskanų, tai toks jausmas, kad jos ne tai kad nyksta, bet dar ir daugėja  doh.gif
Plaukai švelnūs tikrai, bet pleiskanų atsirado dar daugiau  verysad.gif

Na, kaip matau, ne man vienai cia daugyyybe pleiskanu atsirado... g.gif Matyt, taip musu oda priima naturaluma lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(HaRLoT @ 2010 04 08, 20:56)
Na, kaip matau, ne man vienai cia daugyyybe pleiskanu atsirado...  g.gif  Matyt, taip musu oda priima naturaluma  lotuliukas.gif

Na taip, matyt, naturalumas ne visoms tinka, reikia ir chemijos biggrin.gif . Nebandziau dar kitos NS produkcijos, gal kremai kokie ir tiks, reiks gal pabandyti rolleyes.gif
Atsakyti