Įkraunama...
Įkraunama...

Natura Siberica

QUOTE(Meursault @ 2010 03 28, 16:55)
Mano žiniomis ji nėra sertifikuota. Einam į Ecocert tinklalapį, pasirenkam English, tada Site Map, tada "Certified companies and products". Arba tas pats dokumentas, bet ne per aplinkui - čia.

Va va, man irgi atrodo, kad patys produktai nėra sertifikuoti (bent jau ne visi). Kaip kažkas minėjo, gal kai kurios dalys tik?
Bet sudėtys tikrai daug geresnės nei įprastos kosmetikos, tikrai nėra "blogiukų" tiek smile.gif
Nors nežinau kodėl, bet nėra labai patrauklios man šios firmos prakės. Kainos tai tikrai mažytės, bet ekologiškus produktus iš gerų žaliavų pagaminti kiek brangiau kainuoja, tai man jau čia įtartina... Tokie pamąstymai smile.gif
Atsakyti
Man atrodo, kad kažkaip priprato plaukai prie NS priemonių ir neatrodo man jos tokios blogos biggrin.gif tik va šampūnas toks tirštas, nervina.. Ar jų visų konsistencija tokia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 23, 10:41)
Na, sudėtys tai lyg ir geros, kiek aš išmanau...  g.gif  rolleyes.gif
Tik, kaip suprantu, tos sudedamosios dalys nėra iš ekologiškų ūkių, tiesiog natūralios, ar ne?

Normalios tos sudetys, kai kurios dalys sertifikuotos eko, kitos naturalios.

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 28, 17:20)
Nors nežinau kodėl, bet nėra labai patrauklios man šios firmos prakės. Kainos tai tikrai mažytės, bet ekologiškus produktus iš gerų žaliavų pagaminti kiek brangiau kainuoja, tai man jau čia įtartina... Tokie pamąstymai smile.gif

Ir kaina man atrodo normali- rusiskas sampunas, Rusijoje pigi darbo jega, gamta pati duoda visko uz dyka( tegul tai nebus rinkta Sibire-kaip noretusi tiketi, vistiek visko jie ten turi pilnas pievas ir miskus) - kodel turetu sampunas kainuoti 50 lt? Sampunas kainuoja 15-20 lt-juk ne 7-8 lt- man atrodo kaip tokiam produktui, tai kaina pakankama...
As asmeniskai naudoju sios firmos tik sampuna smile.gif - man labai patinka ir tinka rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 04 01, 11:57)
As asmeniskai naudoju sios firmos tik sampuna  smile.gif - man labai patinka ir tinka  rolleyes.gif

Gal reiks išbandyti - tik dabar kaip tik visai naują buteliuką šampūno atsidariau, tai išbandymas atsideda... smile.gif

O jūs man geriau patarkit, kur geriausia rasti didelį Sibericos prekių asortimentą? Nes vaistinėj kažkur porą prekių mačiau, dar kažkur - vėl kažką... g.gif Gal kur yra viskas vienoj vietoj? Na, išsskyrus internetinę jų parduotuvę, nes norisi man pirmą kartą apuostyti viską biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TekilaSunrise: 01 balandžio 2010 - 11:39
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 01, 12:38)
Gal reiks išbandyti - tik dabar kaip tik visai naują buteliuką šampūno atsidariau, tai išbandymas atsideda... smile.gif

O jūs man geriau patarkit, kur geriausia rasti didelį Sibericos prekių asortimentą? Nes vaistinėj kažkur porą prekių mačiau, dar kažkur - vėl kažką...  g.gif Gal kur yra viskas vienoj vietoj? Na, išsskyrus internetinę jų parduotuvę, nes norisi man pirmą kartą apuostyti viską  biggrin.gif

Didziausia asortimenta maciau Akropolio Maximoje (Kaune) doh.gif - kaip bebutu keista biggrin.gif -net lentyna atskira padaryta...
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 04 01, 13:00)
Didziausia asortimenta maciau Akropolio Maximoje (Kaune) doh.gif - kaip bebutu keista biggrin.gif -net lentyna atskira padaryta...

Tada spėju, kad Vilniaus Akropolio Maximoje turėtų būti tas pats smile.gif
Ačiū smile.gif
Atsakyti
Aš mačiau daug visko Litfarmos vaistinėje 4u.gif
Atsakyti
atejau pasiskaitinet cia nes kadangi pati vaistinej uzmaciau nuolaida NS ranku kremui, bet isbandzius man jis deje visai nepatiko, toks skystas, perlengvas man , ir lb sausina rankas, lyg praso dar kazko, taigi pabandziau karteli ir stovi db nenaudojamas, o kaip jums su sitais kremais?kokie atsiliepimai?

i 
Skelbimai forume draudžiami, išskyrus Skelbimų lentą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 02 balandžio 2010 - 00:03
man nuo ns kremo rankos taip išsausėjo, kad net atsirado smulkių tarsi įpjovimų peiliuku!
kai pirmieji pasirodė, pamaniau, kad šiaip susižalojau kur, bet vėliau ant abiejų rankų padaugėjo, būtent tame plote, kur tepiausi.
vos kelias dienas patepus kremu..

nešiau į vaistinę, kurioje pirkau, paklausiau konsultantės, ar nuo šio kremo taip galėjo atsitikt - tik akim pavartė.. "neturėtų?.."
nustojau teptis - ir įpjovimai dingo.
padariau išvadas
Atsakyti
Galbūt kas esate naudoję kremą paakiams nuo tamsių ratilų- kažin ar jis tokią funkciją realiai atlieka ir ar apskritai vertas dėmesio g.gif
Atsakyti
QUOTE(awsra @ 2010 04 01, 22:29)
atejau pasiskaitinet cia nes kadangi pati vaistinej uzmaciau nuolaida NS ranku kremui, bet isbandzius man jis deje visai nepatiko, toks skystas, perlengvas man , ir lb sausina rankas, lyg praso dar kazko, taigi pabandziau karteli ir stovi db nenaudojamas, o kaip jums su sitais kremais?kokie atsiliepimai?

Skelbimai forume draudžiami, išskyrus Skelbimų lentą.

Rankų kremą bandžiau ir aš, nepatiko schmoll.gif

O gal kuris nors šampūnas purina plaukus?
Atsakyti

Sio menesio "Laimos" numery yra kuponas 30% nuolaida (9-10 dienomis tik) "natura sibericai" - kosmados ir elevitos parduotuvese.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rytine Kava: 02 balandžio 2010 - 15:13