Įkraunama...
Įkraunama...

Natura Siberica

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 22, 19:32)
Gal kuri galėtumėt nurašyti ar šampūno, ar rankų, veido kremo, kūno pienelio sudėtį? Internete nerandu surašytos, labai įdomu, kaip ten kas  smile.gif
4u.gif

Dabar tingiu, ryte parašysiu savo šampūno biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 03 22, 23:32)
Dabar tingiu, ryte parašysiu savo šampūno  biggrin.gif  4u.gif

Ok 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 22, 23:53)

Rašau dabar, bus pertraukėlė nuo darbo rašymo biggrin.gif
Čia šampūnp dažytiems/pažeistiems plaukams smile.gif
Aqua, lauryl glucoside, tea-cocyol glutamate, cocamidopropyl betaine, decyl glucoside, hydrolyzed wheat protein, extracts: rhodiola rosea, aralia mandshurica, malva sylvestris, scilla sibirica, saponaria officinalis, chamomilla recutita, cetrarua nivales, oils: glycerine soja dauricus, rubus arcticus seed, beeswax, guard hydroxypropyltrimonium choride, cellulose gum, parfum, kathon.
Tik bėda, kad prie kiekvieno skliausteliuose rusiškia paaiškinimai kažkokie, o aš rusiškai nemoku, tai net nurašyt nesugebu doh.gif lotuliukas.gif
Reikės eit sulygitn su FIN šampūnu, kol dar neišmestas biggrin.gif
Atsakyti
Aistuliaa parašė šampūno dažytiems/pažeistiems plaukams, o aš pridėsiu jautriai odai nuo pleiskanų šampūno smile.gif
Sudėtis:
Aqua, Laurys Glucoside, TEA-Cocoyl Glutamate, Cocamidopropyl Betaine, Decyl Glucoside, Extracts: Evernia Prunastri, Artemisa Arctica, Urtica, Althaea Officinalis, Gypsophila Paniculata, Arctium Lappa Root, Saponaria Officinalis, Chamomilla Recutita, Hypericum Perforatum, Sodium Shale Oil Sulfonate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Cellulose Gum, Parfum, Kathon. smile.gif
Atsakyti
Na, sudėtys tai lyg ir geros, kiek aš išmanau... g.gif rolleyes.gif
Tik, kaip suprantu, tos sudedamosios dalys nėra iš ekologiškų ūkių, tiesiog natūralios, ar ne?
Atsakyti
mastau.gif o vat as naudojau NS sampuna dazytiems plaukams - labai drekino plaukus, labai patiko.
dbr isigyjau ir dienini drekinamaji krema veidui misriai ir riebiai odai. mano oda laabai greitai riebaluojasi, jei netinkamas kremas pasitaiko, tai kemsa poras per diena. o sis kremukas kol kas patinka. spuogai nekyla....
Atsakyti
Na aš dar kartą noriu pagirti NS šampūną ir kondicionierių 4u.gif Jau naudoju antrą sav. (šamp. nuo pleiskanų+kondic. tamsiems plaukams). Plaukai minkšti ir tokie, kokių noriu biggrin.gif Nesiriebaloja labai greit, dvi dienas atrodau kaip ką tik įsiplovus galvą. man tik vienintelis minusasiukas g.gif šampūnas toks tąsus rolleyes.gif kaip klijai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 23, 10:41)
Na, sudėtys tai lyg ir geros, kiek aš išmanau...  g.gif  rolleyes.gif
Tik, kaip suprantu, tos sudedamosios dalys nėra iš ekologiškų ūkių, tiesiog natūralios, ar ne?

sertifikuotos Ecocert.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lo-lo @ 2010 03 25, 16:14)
Na aš dar kartą noriu pagirti NS šampūną ir kondicionierių  4u.gif  Jau naudoju antrą sav. (šamp. nuo pleiskanų+kondic. tamsiems plaukams). Plaukai minkšti ir tokie, kokių noriu  biggrin.gif Nesiriebaloja labai greit, dvi dienas atrodau kaip ką tik įsiplovus galvą. man tik vienintelis minusasiukas g.gif šampūnas toks tąsus  rolleyes.gif kaip klijai  biggrin.gif

Šampūnai visi turbūt tąsūs g.gif aš juos sumaišau puoduke su vandens mažu kiekiu, išplaku ir tada normaliai išsiplaunu, kitaip nemoku.
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2010 03 24, 23:17)
mastau.gif o vat as naudojau NS sampuna dazytiems plaukams - labai drekino plaukus, labai patiko.
dbr isigyjau ir dienini drekinamaji krema veidui misriai ir riebiai odai. mano oda laabai greitai riebaluojasi, jei netinkamas kremas pasitaiko, tai kemsa poras per diena. o sis kremukas kol kas patinka. spuogai nekyla....

Prisidedu ir as prie NS sampuno dazytiems plaukams liaupsiu. Matyt, biciu vaskas padaro savo darba, plaukai tokie sveiki atrodo, spalva sodresne tampa.. Ir ko visai nelaukiau is sio sampuno - tai, kad sustiprino plauku saknis. Nuopelnus priskiriu Sibiro augalu ekstraktams. Kolkas esu labai patenkinta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(milana31 @ 2010 03 25, 19:20)
Prisidedu ir as prie NS sampuno dazytiems plaukams liaupsiu. Matyt, biciu vaskas padaro savo darba, plaukai tokie sveiki atrodo, spalva sodresne tampa.. Ir ko visai nelaukiau is sio sampuno - tai, kad sustiprino plauku saknis. Nuopelnus priskiriu Sibiro augalu ekstraktams. Kolkas esu labai patenkinta  wub.gif

doh.gif nu ***** gal ir man pradės patikti..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 25 kovo 2010 - 20:50
QUOTE(obuoliux @ 2008 06 17, 21:17)
Natura Siberica yra sertifikuota tarptautinės organizacijos Ecosert. Tai sudetis tikrai naturali ir ekologiska. Nera parabenu, sulfatu, PEG'u. Tik del naudingumo nezinau. Kol kas bandau sampuna. Malonus, tik, kaip mineta, siek tiek greiciau riebaluojas plaukai. ax.gif

Mano žiniomis ji nėra sertifikuota. Einam į Ecocert tinklalapį, pasirenkam English, tada Site Map, tada "Certified companies and products". Arba tas pats dokumentas, bet ne per aplinkui - čia.
Atsakyti