Įkraunama...
Įkraunama...

Natura Siberica

QUOTE(Greipfrukte @ 2010 03 21, 00:55)
Sveikos merginos,

man išbėrė rankas tokiais mažais bespalviais spuogeliais (plaštakų viršų, bet ne pirštus ir ne delnus), kaip kad užsikimšusios poros būtų. Naudoju va šitą rankų kremą:
user posted image
Ir mąstau, ar man čia nuo jo (iš tiesų tai nelabai patinka, bet noriu subaigti), ar čia kas rimčiau  unsure.gif Gal kuri naudojote?

Neseniai baigiau naudoti tokį kremą ir MB naudojo, tai tikrai nieko bloga negaliu apie jį pasakyti, nė vieno neišbėrė ir porų neužkimšo. Gal čia ne nuo kremo? g.gif
Atsakyti
O as, vat, per anksti cia taip isgyriau sampuna dazytiems plaukams... doh.gif Kelis kartus issiploviau galva, tai viskas normaliai buvo,o po to kaip atsirado pleiskanu... Siaubas! Jau menesis koks praejo, bet dar niekaip negaliu ju atsikratyti iki galo... doh.gif doh.gif
Tad, pas ka jautresne galvos oda patarciau su juo atsargiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(HaRLoT @ 2010 03 21, 20:22)
O as, vat, per anksti cia taip isgyriau sampuna dazytiems plaukams... doh.gif Kelis kartus issiploviau galva, tai viskas normaliai buvo,o po to kaip atsirado pleiskanu... Siaubas! Jau menesis koks praejo, bet dar niekaip negaliu ju atsikratyti iki galo... doh.gif  doh.gif 
Tad, pas ka jautresne galvos oda patarciau su juo atsargiau  g.gif

Čia tas pats dažytiems/pažeistiems?
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 03 21, 21:24)
Čia tas pats dažytiems/pažeistiems?

taip, taip, tas pats... Dabar MB ji naudoja lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(HaRLoT @ 2010 03 21, 23:27)
taip, taip, tas pats... Dabar MB ji naudoja  lotuliukas.gif

Aš jį naudoju, bet nelabai pan, neužtenka drėkinimo.. Ir šiek kažkoks ne itin..
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 03 21, 21:44)
Aš jį naudoju, bet nelabai pan, neužtenka drėkinimo.. Ir šiek kažkoks ne itin..

Apie jo drekinima tai is vis nesneku... Plaukai kaip siaudai atrodydavo ir tos pacios serijos balzamas dazytiems plaukams nepagelbedavo... g.gif Nors, atrodo, kaip tik priemones dazytiems plaukams turetu ypatingai maitinti...
Gerai, kad nors su akcija pirkau, o ne uz pilna kaina abu - ne taip gaila biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(HaRLoT @ 2010 03 22, 13:27)
Apie jo drekinima tai is vis nesneku... Plaukai kaip siaudai atrodydavo ir tos pacios serijos balzamas dazytiems plaukams nepagelbedavo...  g.gif  Nors, atrodo, kaip tik priemones dazytiems plaukams turetu ypatingai maitinti...
Gerai, kad nors su akcija pirkau, o ne uz pilna kaina abu - ne taip gaila  biggrin.gif

Keista, as naudojau man patiko, tiesa tamsiems plaukams labiau patiko ... Na kol neisbandysi nezinosi ar tinka ar ne.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrizzze @ 2010 03 22, 13:07)
Keista, as naudojau man patiko, tiesa tamsiems plaukams labiau patiko ... Na kol neisbandysi nezinosi ar tinka ar  ne..  g.gif

smagu, kad nors kazkam tiko biggrin.gif na, o as kokiu nors dar sios firmos sampunu tikrai nebemeginsiu, nebent koki nors kondicionieriu ar balzama, kai vel akcija bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(HaRLoT @ 2010 03 22, 12:27)
Apie jo drekinima tai is vis nesneku... Plaukai kaip siaudai atrodydavo ir tos pacios serijos balzamas dazytiems plaukams nepagelbedavo...  g.gif  Nors, atrodo, kaip tik priemones dazytiems plaukams turetu ypatingai maitinti...
Gerai, kad nors su akcija pirkau, o ne uz pilna kaina abu - ne taip gaila  biggrin.gif

Jo jo, šiandien čiupinėju savo plaukus, nu visai sausi doh.gif nesuprantu.. Bandysiu kiekvieną vakarą pavyzdingai aliejų tepti nakčiai, gal tada ryte išplovus nebus to sausumo doh.gif
Aš naudoju ir šampūną, ir balzamą šios serijos..
Mano irgi su akcija pirkti biggrin.gif bet po tokių įspūdžių matyt nenorėsiu daugiau NS šampūnų bandyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 03 22, 14:24)

Mano irgi su akcija pirkti biggrin.gif bet po tokių įspūdžių matyt nenorėsiu daugiau NS šampūnų bandyti  doh.gif

Ko gero, tau reiketu NS priemones keisti i kitas, kad geresni rezultata matytum biggrin.gif
O gal dar esi bandziusi kitokiu NS balzamu ar kondicionieriu?
Atsakyti
QUOTE(HaRLoT @ 2010 03 22, 16:55)
Ko gero, tau reiketu NS priemones  keisti i kitas, kad geresni rezultata matytum  biggrin.gif 
O gal dar esi bandziusi kitokiu NS balzamu ar kondicionieriu?

Ne, kitų nesu, čia pirmas kartas unsure.gif
Atsakyti
Gal kuri galėtumėt nurašyti ar šampūno, ar rankų, veido kremo, kūno pienelio sudėtį? Internete nerandu surašytos, labai įdomu, kaip ten kas smile.gif
4u.gif
Atsakyti