Įkraunama...
Įkraunama...

Natura Siberica

Man nuo sampuno (jautriai galvos odai) yra pleiskanu, ir be to niezti galvos oda, nors plaukai ir nieko atrodo, gal butent sis netiko.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kerroly @ 2008 08 10, 14:02)
Nu ka, jau turiu dienini ir naktini krema misriai/riebiai odai.
Kriema skirta kaktos ir dekolte sriciai
kuno sviesta nuo celiulito
saldancia kauke kaktos ir dekolte sriciai

Kremai labai patinka, malonaus kvapo, gerai isigeria, oda ilgai nesiribaluoja bigsmile.gif Kuno sviesto poveikio dar nepastebejau, nes naudoju tik kelias dienas, kauke labai maloniai saldo, ja reikia saldytuve laikyt.

kur pirkot kuno sviesta nuo celiulito? cup'o kosmadoj jo nepastebejau. koks turis ir kaina? dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sultru beauty @ 2008 08 10, 15:58)
kur pirkot kuno sviesta nuo celiulito? cup'o kosmadoj jo nepastebejau. koks turis ir kaina? dekui  4u.gif

Turis tai 200 ml, bet kainos zinok nepasakysiu, nes pirkau tesiai is importuotojo (pasirodo pazistama ten dirba), be atkainio ir mokejau uz viska kartu. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kerroly @ 2008 08 10, 18:56)
Turis tai 200 ml, bet kainos zinok nepasakysiu, nes pirkau tesiai is importuotojo (pasirodo pazistama ten dirba), be atkainio ir mokejau uz viska kartu. unsure.gif

o gal galit sudėtį nurašyti to sviestuko nuo celiulito? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kerroly @ 2008 08 10, 18:56)

4u.gif beje,koks kvapas to sviestuko? rolleyes.gif
QUOTE(doufyl @ 2008 08 10, 19:42)
o gal galit sudėtį nurašyti to sviestuko nuo celiulito? 4u.gif

man ir but idomu....
Atsakyti
Sudetis;
Aqua, Theobroma Cacao Seed Butter, Glyceryl Stearate*, Dicaprylyl Ether*, Glycerin, Glyceryl Stearate Citrafe, Sodium Polycrylate, Beewax (biciu vaskas), Oils: Cedrus Sibirica, Red Juniperus Communit, Abies Sibirica, Hippophae Rhamnoides Altaica, Rubus Chamaemorus Seed, Salvia Officinalis, Rosa Davurica, Linum Sibiricum, Ussitatissimum, sertifikuoti organiniai ekstraktai (is rusu verciu pozodziui doh.gif ): Calendula Offisinalis*, Spirae Ulmaria, Schizandra Chinesis Fruit Extract, Tocopherol (vit. E), Parfum, Neolone
* sertifikuota ECOCERT, Prancuzija
www.ecocert.fr

o kvapas tai labai malonus, man asmeniskai ax.gif toks sakyciau neutralus rolleyes.gif
Atsakyti
Su mama nusipirkom Natura Siberica pėdų šveitiklį ir anticeliulitinį sviestą, aišku aš įkalbėjau hihihi.gif Norėjau pasičiupti ir kūno šveitiklį, bet nuliūdino užrašas "anti-age", kaip beje ir ant anticeliulitinio sviesto, tai kiek suprantu, šie dalykai yra skirti brandžiai odai verysad.gif Bet kokiu atveju sviestą išbandysiu, labai knieti blush2.gif O „Eurovaistinėje“ jo kaina, jei neklystu 13,69 Lt. Iš tikrųjų, kainos labai geros, reikės daugiau produktų išbandyti.
Atsakyti
mane domina to sviesto konsistencija- ar tiktu masazams su taure? na ta prasme ar slystu ta taure juo, ar labai greit susigeria unsure.gif ? vakar ismeciau masazini alieju, nes turbut sugedo- atsiskyre riebalai virsuj o apacioj vanduo doh.gif tai dabar ieskau kazko odai paslidint. o gal vel reiks koki alieju bandyt. o natura siberica gal ir alieju koki nors turi ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 08 11, 20:52)
Su mama nusipirkom Natura Siberica pėdų šveitiklį ir anticeliulitinį sviestą, aišku aš įkalbėjau hihihi.gif Norėjau pasičiupti ir kūno šveitiklį, bet nuliūdino užrašas "anti-age", kaip beje ir ant anticeliulitinio sviesto, tai kiek suprantu, šie dalykai yra skirti brandžiai odai verysad.gif Bet kokiu atveju sviestą išbandysiu, labai knieti blush2.gif O „Eurovaistinėje“ jo kaina, jei neklystu 13,69 Lt. Iš tikrųjų, kainos labai geros, reikės daugiau produktų išbandyti.

o koks jo kvapas, taip pat konsistencija domina. papasakok įspūdžius bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 08 11, 20:11)
mane domina to sviesto konsistencija- ar tiktu masazams su taure?

Tai yra riebus kremas, kuris tikrai neslys odos paviršumi. Masažui reikėtų naudoti aliejų ir tik aliejų. Kiti rekomenduoja (o ir aš kai netingiu taip darau) užsitepti anticeliulitinio kremo/losjono ir kai viskas susigeria, ant viršau tepti anticeliulitinio aliejaus ir gerai išmasažuoti, taip efektas padvigubėja - geriau susigeria kremas, aktyvinama kraujotaka, oda švelni ir pan ax.gif

QUOTE(doufyl @ 2008 08 11, 20:45)
o koks jo kvapas, taip pat konsistencija domina. papasakok įspūdžius bigsmile.gif

Papasakosiu rytoj, nes šįvakar dar nuo ryto oda jaučiasi sudrėkinta, išsimozojau po dušo Logonos sviestu, tai vis čiupinėju save, kokia oda švelni ir sudrėkinta lotuliukas.gif Labai malonus jausmas thumbup.gif
Atsakyti
Išbandžiau anticeliulitinį sviestą. Nelabai suprantu, kodėl jis sviestu pavadintas, tiesiog tirštas kremas tūbelėje, net ne indelyje g.gif Iš tikrųjų pirmas įspūdis labai neprastas, nes laaabai gerai susigėrė į odą, nors pasirodė gan riebus, tačiau nieko panašaus, tiesiog tirštas, bet ne riebus... Oda švelni, sudrėkinta, kvapas labai švelnus, na toks kaip veido kremams būdingas, nežinau kaip kitaip apibūdinti blush2.gif Natūralus toks, o ant kūno visai nesijaučia. Žodžiu thumbup.gif Tikrai verta dėmesio, tik mane tas "anti-age" neramina unsure.gif
Atsakyti
man idomu, ar NS sampunai 100 proc naturalus? maciau Kaune parduotuveje Martina, kainos 19 Lt su centais, pigiau nei Kosmadoj, didelis labai pasirinkimas thumbup.gif
Atsakyti