Įkraunama...
Įkraunama...

Natura Siberica

QUOTE(aistuliaa @ 2010 02 25, 20:07)
Adresiuką galima? smile.gif

Stai adresiukas , tik reikia registruotis, nes kitaip nesimato prekiu asortimento, paskui ziureti,kur higienos prekes- kosmetika. As jau is ten sau uzsisakau, nes nespejau maximoj nusipirkti. rolleyes.gif
Papildyta:
Tiesa, dar pasiemiau ziemini ranku krema:D , nes kaina suviliojo, o sampunus reikia ziureti, kur parasyta ,,plauku prieziura.
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2010 02 25, 11:03)
[color=yellow]Aha, aš dirbu Oze Saluks vaistinėje. Pas mus neblogos Natura Siberica kainos, 16.92 Lt įprastinė kaina, vasario mėnesį 12-13 valandomis 10 proc. nuolaida.

vichy parke maciau reklama,kad su ju abonementais ozo saluks vaistineje -20% kosmetikai.
Ar galiotu NS visai produkcijai taip pat Jusu vaistineje?
Papildyta:
QUOTE(suntea7 @ 2010 02 25, 20:17)
Gal kuri bandėt NS veido tonikus? ax.gif

niekada neteko matyti,nera tokiu schmoll.gif
Siame asortimente neradau schmoll.gif
http://www.naturasib...ndex.php?page=1
Atsakyti
QUOTE(suntea7 @ 2010 02 25, 22:17)
Gal kuri bandėt NS veido tonikus? ax.gif

Gal galėtumėt pasakyti, kur tonikius tonikus matėte, nes aš nežinau NS veido tonikų 4u.gif

QUOTE(xde @ 2010 02 26, 00:36)
vichy parke maciau reklama,kad su ju abonementais ozo saluks vaistineje -20% kosmetikai.
Ar galiotu NS visai produkcijai taip pat Jusu vaistineje?

Taip galiotų visai NS (ir netik) produkcijai biggrin.gif Deja, ši akcija galioja tik vasario mėnesį 4u.gif Jeigu atbėgtumėt savaitgalį, tai dar spėtumėt. 4u.gif O į temą, norėčiau pagirti NS naktinį Anti Age kūno kremą. Oda po jo švelni švelni, labai gerai susigeria 4u.gif Kvapas toks švelnus, neįkyrus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SOFIJA5: 26 vasario 2010 - 14:21
QUOTE(SOFIJA5 @ 2010 02 26, 15:21)
Gal galėtumėt pasakyti, kur tonikius tonikus matėte, nes aš nežinau NS veido tonikų  4u.gif

nekreipkit dėmesio į mane, ot tundra lotuliukas.gif galvoju jei veido priemones gamina, tai bus ne tik kremai, bet ir tonikai bei pieneliai..aš čia užbėgau įvykiams už akių, galvoju pasiklausinėsiu, o nuėjus į parduotuvę dar apžiūrėsiu ir išsirinksiu, bet prieš tai nė nepasidomėdama, ar apskritai tokie produktai gaminami... blush2.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(suntea7 @ 2010 02 26, 18:31)
nekreipkit dėmesio į mane, ot tundra lotuliukas.gif  galvoju jei veido priemones gamina, tai bus ne tik kremai, bet ir tonikai bei pieneliai..aš čia užbėgau įvykiams už akių, galvoju pasiklausinėsiu, o nuėjus į parduotuvę dar apžiūrėsiu ir išsirinksiu, bet prieš tai nė nepasidomėdama,  ar apskritai tokie produktai gaminami... blush2.gif  smile.gif

Tada viskas aišku lotuliukas.gif O aš jau išsigandau, kad kažką praleidau. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2010 02 26, 14:21)
Taip galiotų visai NS  (ir netik) produkcijai biggrin.gif  Deja, ši akcija galioja tik vasario mėnesį  4u.gif Jeigu atbėgtumėt savaitgalį, tai dar spėtumėt.  4u.gif O į

Lankiausi siandien Jusu vastineje,kosmetikos kainos ir siaip neblogos mirksiukas.gif O laimes valandos (13-14?)galios ir kova?
Anti age kuno kremo pas jus nemaciau,turbut ispirktas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2010 02 27, 18:22)
Lankiausi siandien Jusu vastineje,kosmetikos kainos ir siaip neblogos mirksiukas.gif O laimes valandos (13-14?)galios ir kova?
Anti age kuno kremo pas jus nemaciau,turbut ispirktas bigsmile.gif

Malonu 4u.gif Tikiuosi, kad patiko pas mus. Laimės valandos nuo 12 iki 13 val. galios ir kovo mėn. O Anti age kūno kremas ilgai nestovi, išperka. biggrin.gif
Aš pavasariui dar noriu anticeliulitinio sviesto (tiekėjas labai giria) ax.gif
Atsakyti
Sveikos wink.gif atsirado dušo želė iš NS, gal kas kokį bandė ? smile.gif o gal nematėt dar? biggrin.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(SOFIJA5 @ 2010 02 24, 19:50)
Anksčiau tikrai buvo šampūnas šviesiems plaukams geltoname butelyje, o balzamas - baltame butelyje. Dabar pas mus likę tik šampūnas ir balzamas medaus atspalvio plaukams.  ax.gif Bijau sumeluoti, bet rodos kad šampūnų šviesiems, tamsiems ir medaus atspalvio plaukams ar tai nebegamins, ar tai nebeveš  g.gif

Tikrai taip, negamins wink.gif yra jie tik kur likučiai likę smile.gif

Jei kam Vln reikia šviesiems ar tamsiems plaukams tos produkcijos , tai galėsiu parašyt kur tikrai dar rasite smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrizzze @ 2010 03 07, 23:46)
Sveikos wink.gif atsirado dušo želė iš NS, gal kas kokį bandė ?  smile.gif  o gal nematėt dar? biggrin.gif blush2.gif
Papildyta:

Jei kam Vln reikia šviesiems ar tamsiems plaukams tos produkcijos , tai galėsiu parašyt kur tikrai dar rasite smile.gif  mirksiukas.gif

Dar neteko matyti, būtų smalsu išbandyti rolleyes.gif O kur jau galima įsigyti? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hopeidea @ 2010 03 08, 01:08)
Dar neteko matyti, būtų smalsu išbandyti rolleyes.gif O kur jau galima įsigyti? bigsmile.gif

Gal Maximoje turetu buti jau... net nzn tiksliai. Didziuosiuose prekybos centruose dar nemaciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrizzze @ 2010 03 08, 00:46)
Sveikos wink.gif atsirado dušo želė iš NS, gal kas kokį bandė ?  smile.gif  o gal nematėt dar? biggrin.gif blush2.gif
Papildyta:

Jei kam Vln reikia šviesiems ar tamsiems plaukams tos produkcijos , tai galėsiu parašyt kur tikrai dar rasite smile.gif  mirksiukas.gif

Dar net nemačiau, kad tokia yra. ax.gif
O šampūnų tikrai nebegamins - pasitikrinau. biggrin.gif
Atsakyti
Žinau, kad dušo želės yra: tonizuojanti, stangrinanti ir su vitaminais. Tik dar nečiupinėjau ax.gif Naujienos - gėris ax.gif
Atsakyti