Įkraunama...
Įkraunama...

Natura Siberica

Atidaviau draugei NS sampuna, tai ji atgal atnese. Netiko jai, sako nei ka isplauna, nei koks malonus pojutis. Nei putams sunaudoti galima. schmoll.gif Antra karta nusiviliau natur cosmetic. Kremukai gal visai ir normaliai butu natur pirkti, bet sampunus,balzamus tai tikrai NE. schmoll.gif
Atsakyti
O gal kuri iš jūsų pirkote ar matėte kur yra pirkti NS šampūnų šviesiems plaukams? verysad.gif kaip keista jog niekur nemačiau dar tokių. Galvojau jog bus geltonam butelyje, bet ten pasirodo silpniems plaukams g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Eglė @ 2010 02 24, 19:06)
O gal kuri iš jūsų pirkote ar matėte kur yra pirkti NS šampūnų šviesiems plaukams?  verysad.gif  kaip keista jog niekur nemačiau dar tokių. Galvojau jog bus geltonam butelyje, bet ten pasirodo silpniems plaukams  g.gif

Anksčiau tikrai buvo šampūnas šviesiems plaukams geltoname butelyje, o balzamas - baltame butelyje. Dabar pas mus likę tik šampūnas ir balzamas medaus atspalvio plaukams. ax.gif Bijau sumeluoti, bet rodos kad šampūnų šviesiems, tamsiems ir medaus atspalvio plaukams ar tai nebegamins, ar tai nebeveš g.gif
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2010 02 24, 19:50)
Anksčiau tikrai buvo šampūnas šviesiems plaukams geltoname butelyje, o balzamas - baltame butelyje. Dabar pas mus likę tik šampūnas ir balzamas medaus atspalvio plaukams.  ax.gif Bijau sumeluoti, bet rodos kad šampūnų šviesiems, tamsiems ir medaus atspalvio plaukams ar tai nebegamins, ar tai nebeveš  g.gif
o sakydama "pas mus likę" tai turite omenyje kažkokią konkrečią parduotuvę? smile.gif
Atsakyti
nuo 02.25 30 % nuolaida NS kosmetikai(veido,kuno prieziuros priemonems) maximose.
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2010 02 24, 19:35)
nuo 02.25  30 % nuolaida  NS kosmetikai(veido,kuno prieziuros priemonems) maximose.

Tai padare akcija sampunams ir kondicionieriams, o dabar nauja akcija visai produkcijai? biggrin.gif
Atsakyti
ne visai produkcijai, plaukams tai ne smile.gif naudoju tą šampūną nuo pleiskanų jautriai galvos odai tai plaukai po jo gražūs būna, bet jau kai jautri tai niekas nepadeda, tik eucerin bent jau man, stebuklo nesitikėjau ir nesulaukiau, bet iš esmės tai patinka man jis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Eglė @ 2010 02 24, 20:32)
o sakydama "pas mus likę" tai turite omenyje kažkokią konkrečią parduotuvę?  smile.gif

Aha, aš dirbu Oze Saluks vaistinėje. Pas mus neblogos Natura Siberica kainos, 16.92 Lt įprastinė kaina, vasario mėnesį 12-13 valandomis 10 proc. nuolaida. Aišku, su Maksima varžytis sunku, kai jie dideli ir pas juos tokios akcijos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2010 02 25, 12:03)
[color=yellow]Aha, aš dirbu Oze Saluks vaistinėje. Pas mus neblogos Natura Siberica kainos, 16.92 Lt įprastinė kaina,

Tai vistiek gera kaina, nes maximoje nuolatinė 19.99 ax.gif
Atsakyti
Na as radau internetine parduotuve, kur yra visa NS produkcija, kainos, man atrodo irgi normalios. Tik ten reikia is karto registruotis, kad viska pamatyti.
Atsakyti
QUOTE(viola**** @ 2010 02 25, 20:28)
Na as radau internetine parduotuve, kur yra visa NS produkcija, kainos, man atrodo irgi normalios. Tik ten reikia is karto registruotis, kad viska pamatyti.

Adresiuką galima? smile.gif
Atsakyti
Gal kuri bandėt NS veido tonikus? ax.gif
Atsakyti