Įkraunama...
Įkraunama...

Natura Siberica

QUOTE(mezzanine @ 2010 01 25, 21:40)
cia kazkuri minejo (o gal kitam forume), kad riebiai odai skirtas kremas yra labiau brandziai odai, kadangi sudetyje yra kofeino ar kazko panasaus. tai va, matyt vel prasoviau su pirkiniu, nes as dar per jauna tokiems kremams... sad.gif o man jis labai tinka...

Na, ne brandžiai odai jis skirtas. Drąsiai jį galima naudot manau nuo 20m. smile.gif be to yra serumas (o gal liftingas) riebiai odai, tad gal apie šį girdėjai, arba kažkas ne taip informavo wink.gif aš ji naudojau ir man jis tiko smile.gif
Atsakyti
Maximoj dabar natura siberica šampūnams ir balzamams akcija 12,99 jeigu kam aktualu, galvoju ir pati nusipirkti pabandyti smile.gif
Atsakyti
Aš irgi šia nuolaida susigundžiau ir nusipirkau pabandymui šampūną ir balzamą dažytiems plaukams ax.gif na, ir ką aš galiu pasakyti: man kuo puikiausiai tiko ir patiko. O svarbiausia, kad dingo pleiskanos, kurias prieš tai tik vienas gydomasis šampūnas sugebėdavo įveikti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(HaRLoT @ 2010 02 19, 22:30)
Aš irgi šia nuolaida susigundžiau ir nusipirkau pabandymui šampūną ir balzamą dažytiems plaukams  ax.gif  na, ir ką aš galiu pasakyti: man kuo puikiausiai tiko ir patiko. O svarbiausia, kad dingo pleiskanos, kurias prieš tai tik vienas gydomasis šampūnas sugebėdavo  įveikti thumbup.gif

Apsisprendziau, einu i maxima sampunu biggrin.gif , nes nekaip negalejau, o dabar ir nuolaida thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(suntea7 @ 2010 02 19, 18:23)
Maximoj dabar natura siberica šampūnams ir balzamams akcija 12,99 jeigu kam aktualu, galvoju ir pati nusipirkti pabandyti smile.gif

O, reikia eiti ir man nusipirkti, dabar kitus naudoju, bet planavau nusipirkti ir šiuos pabandymui, tai reikia gal iš anksto nusipirkti, kai tokia akcija biggrin.gif
Atsakyti

Šią savaitę Maximose šias priemones tiesiog šluote šluoja, tad paskubėkite visos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(HaRLoT @ 2010 02 20, 18:59)
Šią savaitę Maximose šias priemones tiesiog šluote šluoja, tad paskubėkite visos  mirksiukas.gif

Aha, tikrai nedaug tų šampūnų, sausiems plaukams neradau, tai nusipirkau dažytiems pažeistiems ir šampūną, ir balzamą smile.gif
Atsakyti
Planavau ir as siandien nusipirkti sios firmos plauku prieziuros priemones, bet paskui apsigalvojau, kazkaip daug neigiamu atsiliepimu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Camea @ 2010 02 20, 20:41)
Planavau ir as siandien nusipirkti sios firmos plauku prieziuros priemones, bet paskui apsigalvojau, kazkaip daug neigiamu atsiliepimu  ax.gif

Na kol pati neišbandysi, nežinosi smile.gif Faith in nature irgi daug kam netinka, o man labai patinka biggrin.gif
Atsakyti
nusipirkau balzama riebiems plaukams- sudetis labai patiko, bet bandysiu po gero menesio, nes reik atsargas isbaigt visas. tiesa maximoj ukmerges gatvej buvo visu seriju sampunu ir balzamu ax.gif matyt pastoviai papildo smile.gif
Atsakyti
ir mindaugo maximoj pilna wink.gif
Atsakyti
Prieš porą mėnesių bandžiau šampūną riebiems plaukams, tai nuo jo labai plaukai riebalavosi doh.gif
Dabar naudoju neutralų, bet žiauriai sausina galvos odą ir pleiskanų pradėjo atsirasti.
Nesiseka man su natūraliais šampūnais doh.gif
Atsakyti