Įkraunama...
Įkraunama...

Natura Siberica

QUOTE(ernesin @ 2010 01 23, 13:23)
Aš Ozo vaistinėje šampūną pirkau už 17 su centais wink.gif

ten pastovi kaina tokia ar akcija?
Eurovaistineje tai kainos NS produkcijai uzkeltos.
Atsakyti
et, nusipirkau sampuna (geltona) silpniems plaukams ir nebenoriu jo naudoti, nepatinka... sad.gif mano plaukai plonyciai, porėti, galai labai sausi - kuris sampunas man tiktu, kazin?
Atsakyti
QUOTE(mezzanine @ 2010 01 24, 21:32)
et, nusipirkau sampuna (geltona) silpniems plaukams ir nebenoriu jo naudoti, nepatinka... sad.gif mano plaukai plonyciai, porėti, galai labai sausi - kuris sampunas man tiktu, kazin?

O kuo nepatiko sampunas?
Atsakyti
QUOTE(white kitty @ 2010 01 24, 23:37)
O kuo nepatiko sampunas?

pliusas tik tas, kad plaukai blizga. bet visa kita net sunku paaiskinti - nemalonus pojutis issidziovinus galva, kazkokie lyg apdulkeje butu, kieti plaukuciai, sruogom nueje. jei kam tiko sis sampunas, galiu perleisti, nemanau, kad naudosiu toliau
Atsakyti
QUOTE(mezzanine @ 2010 01 25, 00:08)
pliusas tik tas, kad plaukai blizga. bet visa kita net sunku paaiskinti - nemalonus pojutis issidziovinus galva, kazkokie lyg apdulkeje butu, kieti plaukuciai, sruogom nueje. jei kam tiko sis sampunas, galiu perleisti, nemanau, kad naudosiu toliau

Na va o as tikejausi kad sis sampunas priduos blizgesio ir pagyvins plaukucius,papurins,bet jei taip nezinau ar verta pirkti,mano plaukai normalus,nezinau ar tiks,dar kiekis toks didelis,nesu bandziusi nei vieno NS sampuno unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo white kitty: 25 sausio 2010 - 12:52
QUOTE(white kitty @ 2010 01 25, 14:51)
Na va o as tikejausi kad sis sampunas priduos blizgesio ir pagyvins plaukucius,papurins,bet jei taip nezinau ar verta pirkti,mano plaukai normalus,nezinau ar tiks,dar kiekis toks didelis,nesu bandziusi nei vieno NS sampuno unsure.gif

as siaip girdejau, kad kai nuo cheminiu sampunu pereini prie naturaliu, tada tas efektas plaukams buna ne pats graziausias, atseit reikia laiko, kol plaukai pripras. tai velnias zino, gal reikia palaukti dar... nes jau kyla nors vel chemijos prisipirkti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mezzanine: 25 sausio 2010 - 13:57
QUOTE(xde @ 2010 01 23, 19:26)
ten pastovi kaina tokia ar akcija?
Eurovaistineje tai kainos NS produkcijai uzkeltos.

Pastovi kaina 16.92 Lt. 4u.gif
O nuo 12 iki 13 valandos dar 10 proc. nuolaida, bent šį mėnesį. ax.gif

Atsakyti
cia kazkuri minejo (o gal kitam forume), kad riebiai odai skirtas kremas yra labiau brandziai odai, kadangi sudetyje yra kofeino ar kazko panasaus. tai va, matyt vel prasoviau su pirkiniu, nes as dar per jauna tokiems kremams... sad.gif o man jis labai tinka...
Atsakyti
QUOTE(mezzanine @ 2010 01 25, 15:55)
as siaip girdejau, kad kai nuo cheminiu sampunu pereini prie naturaliu, tada tas efektas plaukams buna ne pats graziausias, atseit reikia laiko, kol plaukai pripras. tai velnias zino, gal reikia palaukti dar... nes jau kyla nors vel chemijos prisipirkti blush2.gif

galbut biggrin.gif
bet as bandziau-zalia(sausiesm, purinantsi),rozini(dazytiems) ir dabar-dumbli spl(neutralus ph, jauriai galvos odai)-man visi gerai.geriausias,s akyciau rozinis ir zalis..man kaip tik nuo ju-plaukai purus, svelnus.
gal kaip kam ax.gif

snd eisiu pirkt ta anticeliulitini kuno sviesta. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Obuolių Delčia: 30 sausio 2010 - 13:43
As naudojau anticeliulitini krema thumbup.gif Man labai patiko, ne tiek del poveikio celiulitui, kiek tuo kad jis rebus, labai gerai pamaitindavo oda, super, ir sudetis patiko, tik kai riebus, tai man jo labai neilgam uztekdavo, bet siaip irgi duociau 10 balu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lena.lt @ 2010 01 30, 13:52)
As naudojau anticeliulitini krema  thumbup.gif Man labai patiko, ne tiek del poveikio celiulitui, kiek tuo kad jis rebus, labai gerai pamaitindavo oda, super, ir sudetis patiko, tik kai riebus, tai man jo labai neilgam uztekdavo, bet siaip irgi duociau 10 balu.  4u.gif

as taip pat naudojau kaip krema kunui ir man viskuo patiko,net ir kvapas,taciau mano vyras pareiske,kad jam jis smirda blink.gif Na,bet ne jam juk teptis smile.gif
Atsakyti
kam įdomu, tai šiandie kaune pramonės maximoj mačiau pilną ns šampūnų ir balzamų asortimentą. Visi po 19.99 4u.gif
Atsakyti