Įkraunama...
Įkraunama...

Natura Siberica

QUOTE(aistuliaa @ 2010 01 19, 10:36)
Ačiū smile.gif mąsčiau apie Faith in Nature šampūnus, bet žiūriu gal ir tos Sibericos pabandyti, pasimečiau jau biggrin.gif

Nuo jo daugumai niežti galvą rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 01 19, 11:42)
Nuo jo daugumai niežti galvą rolleyes.gif

doh.gif na šiaip mano oda galvos nėra probleminė, gal reikės rizikuoti g.gif ai nežinau, pasimečiau, reikia turint laiko abi temas persiskaityti nuo pradžios iki galo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 01 19, 10:58)
doh.gif  na šiaip mano oda galvos nėra probleminė, gal reikės rizikuoti  g.gif  ai nežinau, pasimečiau, reikia turint laiko abi temas persiskaityti nuo pradžios iki galo biggrin.gif

Aš apie FIN ten rašiau dėl niežėjimo, SIBERICA man tinka labai mirksiukas.gif
p.s. naudoju neutralų wink.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 01 19, 10:58)
doh.gif  na šiaip mano oda galvos nėra probleminė, gal reikės rizikuoti  g.gif  ai nežinau, pasimečiau, reikia turint laiko abi temas persiskaityti nuo pradžios iki galo biggrin.gif

mano drauge turi Siberica sampunus, jos plauku tipui, tai liko patenkinta labai.
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2010 01 19, 17:49)
mano drauge turi Siberica sampunus, jos plauku tipui, tai liko patenkinta labai.

As turiu Siberica sampuna visiems tipo plaukams. Suzavejo naturalumu. Bet pasakyti kad plaukams tiko nepasakiciau. Ne taip blizga kaip noreciau. Stovi spinteleje. blush2.gif
Atsakyti
Taip išjjo, kad dabar turiu FIN šampūną ir SN balzamą smile.gif Prieš tai ir SN šampūną sunaudojau. Stebuklo nei vienas nepadarė, bet smagu žinoti, jog ne chemiją trini į galvą smile.gif Nors kvapas gal man SN natūralesnis.
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2010 01 18, 12:22)
turiu zeimini krema rankom, labai patinka!
gundausi nusipirkti balzama plaukam smile.gif

Ar gerai susigeria tas kremas ,ar nelieka rankos riebios? O kaip kvapas, gaivus?
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2010 01 20, 20:12)
Ar gerai susigeria tas kremas ,ar nelieka rankos riebios? O kaip kvapas, gaivus?

Turiu ir aš sį rankų kremuką, tai, bent jau man tikrai gerai susigeria ir rankos nelieka riebios, kvapas malonus, neįkirus 4u.gif
Atsakyti
Vilniuje neseniai atsidare priesais norfa siaures miestelyje Elevitos kosmetikos,buities prekiu parduotuve.Natura siberica ten pigiai,palyginus nei kitur,nes Elevita-tiesiogine platintoja.
Veido kremai ~12-14 lt.(isskyrus serumus anti-age).Sampunai ,balzamai ~19.
Siandien nusipirkau paakiu geli-krema ,rasoma,kad nuo tamsiu ratilu -13.80 lt -30 ml.
Atsakyti
Esu labai patenkinta drekinamuoju kremu jautriai odai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2010 01 22, 23:49)
Siandien nusipirkau paakiu geli-krema ,rasoma,kad nuo tamsiu ratilu -13.80 lt -30 ml.

isbandziau-kremas turi netiketa vesinamaji-saldanti poveiki,sioki toki zolini kvapa.Is pradziu jauciamas lipnumas,per per 5-10 min.isigeria.
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2010 01 22, 23:49)
Vilniuje neseniai atsidare priesais norfa siaures miestelyje Elevitos kosmetikos,buities prekiu parduotuve.Natura siberica ten pigiai,palyginus nei kitur,nes Elevita-tiesiogine platintoja.
Veido kremai ~12-14 lt.(isskyrus serumus anti-age).Sampunai ,balzamai ~19.

Aš Ozo vaistinėje šampūną pirkau už 17 su centais wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 23 sausio 2010 - 13:24