Įkraunama...
Įkraunama...

Natura Siberica

Sveikos, na as noriu isbandyti sios priemones, mano plaukai dazyti, bet labai tokie siurkstus, manau kad tiktu sampunas ir balzamas dazytiems plaukams. Ar ne? O gal geriau kitu pabandyti, pvz. sausiems plaukams? O del kainos, ar gali buti, kad 400ml kainuoja apie 19lt?
Atsakyti
QUOTE(viola**** @ 2010 01 12, 19:26)
Sveikos, na as noriu isbandyti sios priemones, mano plaukai dazyti, bet labai tokie siurkstus, manau kad tiktu sampunas ir balzamas dazytiems plaukams. Ar ne? O gal geriau kitu pabandyti, pvz. sausiems plaukams? O del kainos, ar gali buti, kad 400ml kainuoja apie 19lt?

Nepabandžiusi nesužinosi, atrodo Dolphin pardavinėjo, tai gali pabandymui truputį nusipirkti mirksiukas.gif Kaina tikrai apie 20Lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 12 sausio 2010 - 19:30
QUOTE(ernesin @ 2010 01 12, 19:29)
Nepabandžiusi nesužinosi, atrodo Dolphin pardavinėjo, tai gali pabandymui truputį nusipirkti mirksiukas.gif Kaina tikrai apie 20Lt.

Aciu. mirksiukas.gif
Bet, manau jau pirksiu visa buteli ir kaip bus tai bus. Siaip sampunai man visi tinka, tik poveikis ne visada matosi. verysad.gif
Atsakyti
Aš pirkau eurovaistinėje prieš pora dienų, tik ne dažytiems plaukams o purinantį, tai 400ml butelis kainavo apie 24lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(viola**** @ 2010 01 12, 21:54)
Aciu.  mirksiukas.gif
Bet, manau jau pirksiu visa buteli ir kaip bus tai bus. Siaip sampunai man visi tinka, tik poveikis ne visada matosi.  verysad.gif

tai sampunas svarbiausia, kad nedirgintu galvos odos, neveltu plauku, ir nepaliktu jokio nemalonaus pojucio. o daugiausia gerio plaukams duoda balzamai ir kaukes wink.gif
Atsakyti
QUOTE(melnikaite_181 @ 2010 01 13, 13:21)
Aš pirkau eurovaistinėje prieš pora dienų, tik ne dažytiems plaukams o purinantį, tai 400ml butelis kainavo apie 24lt  4u.gif

Farmos vaistinėje buvo nuolaidos prieš naujus metus, gal dar nepasikeitė g.gif
Aš pirkau kelių rūšių šamūnus( gaivinantį -geltoną ir nuo pleiskanų-salotinį) ir balzamą visų tipų plaukams, tai po 16 lt. kainavo ax.gif
Atsakyti
visai netycia atsirado ir pas mane sios kompanijos sampunas,pabandziau,nu visai patiko,gerai isplove,kvapas labai patiko,po plovimo,aisku,perskalavau su kondicionierium,plaukai gerai issisukavo,visai rekomenduociau,ai atkeliavo jis pas mane is KOSMADOS
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vetruze: 13 sausio 2010 - 12:41
QUOTE(Hopeidea @ 2010 01 13, 12:38)
Farmos vaistinėje buvo nuolaidos prieš naujus metus, gal dar nepasikeitė g.gif
Aš pirkau kelių rūšių šamūnus( gaivinantį -geltoną ir nuo pleiskanų-salotinį) ir balzamą visų tipų plaukams, tai po 16 lt. kainavo  ax.gif

Litfarmoje kas du mėnesiai kiek pastebėjau nuolaidos SIBERICA produkcijai būna 30% smile.gif
Atsakyti
turiu zeimini krema rankom, labai patinka!
gundausi nusipirkti balzama plaukam smile.gif
Atsakyti
O čia ekologiška kosmetika skaitosi, ar ne? g.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 01 18, 19:49)
O čia ekologiška kosmetika skaitosi, ar ne?  g.gif

Aplamai sunku pasakyti kiek to ekologiškumo visose ekologiškose priemonėse, bet bent jau nėra agresyviosios chemijos, o kai kurie ingridientai sertifikuoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 19 sausio 2010 - 09:38
QUOTE(ernesin @ 2010 01 19, 10:38)
Aplamai sunku pasakyti kiek to ekologiškumo visose ekologiškose priemonėse, bet bent jau nėra agresyviosios chemijos, o kai kurie ingridientai sertifikuoti.

Ačiū smile.gif mąsčiau apie Faith in Nature šampūnus, bet žiūriu gal ir tos Sibericos pabandyti, pasimečiau jau biggrin.gif
Atsakyti