Sveikos, na as noriu isbandyti sios priemones, mano plaukai dazyti, bet labai tokie siurkstus, manau kad tiktu sampunas ir balzamas dazytiems plaukams. Ar ne? O gal geriau kitu pabandyti, pvz. sausiems plaukams? O del kainos, ar gali buti, kad 400ml kainuoja apie 19lt?
QUOTE(viola**** @ 2010 01 12, 19:26)
Sveikos, na as noriu isbandyti sios priemones, mano plaukai dazyti, bet labai tokie siurkstus, manau kad tiktu sampunas ir balzamas dazytiems plaukams. Ar ne? O gal geriau kitu pabandyti, pvz. sausiems plaukams? O del kainos, ar gali buti, kad 400ml kainuoja apie 19lt?
Nepabandžiusi nesužinosi, atrodo Dolphin pardavinėjo, tai gali pabandymui truputį nusipirkti Kaina tikrai apie 20Lt.
QUOTE(ernesin @ 2010 01 12, 19:29)
Nepabandžiusi nesužinosi, atrodo Dolphin pardavinėjo, tai gali pabandymui truputį nusipirkti Kaina tikrai apie 20Lt.
Aciu.
Bet, manau jau pirksiu visa buteli ir kaip bus tai bus. Siaip sampunai man visi tinka, tik poveikis ne visada matosi.
Aš pirkau eurovaistinėje prieš pora dienų, tik ne dažytiems plaukams o purinantį, tai 400ml butelis kainavo apie 24lt
QUOTE(viola**** @ 2010 01 12, 21:54)
Aciu.
Bet, manau jau pirksiu visa buteli ir kaip bus tai bus. Siaip sampunai man visi tinka, tik poveikis ne visada matosi.
tai sampunas svarbiausia, kad nedirgintu galvos odos, neveltu plauku, ir nepaliktu jokio nemalonaus pojucio. o daugiausia gerio plaukams duoda balzamai ir kaukes
QUOTE(melnikaite_181 @ 2010 01 13, 13:21)
Aš pirkau eurovaistinėje prieš pora dienų, tik ne dažytiems plaukams o purinantį, tai 400ml butelis kainavo apie 24lt
Farmos vaistinėje buvo nuolaidos prieš naujus metus, gal dar nepasikeitė
Aš pirkau kelių rūšių šamūnus( gaivinantį -geltoną ir nuo pleiskanų-salotinį) ir balzamą visų tipų plaukams, tai po 16 lt. kainavo
visai netycia atsirado ir pas mane sios kompanijos sampunas,pabandziau,nu visai patiko,gerai isplove,kvapas labai patiko,po plovimo,aisku,perskalavau su kondicionierium,plaukai gerai issisukavo,visai rekomenduociau,ai atkeliavo jis pas mane is KOSMADOS
QUOTE(Hopeidea @ 2010 01 13, 12:38)
Farmos vaistinėje buvo nuolaidos prieš naujus metus, gal dar nepasikeitė
Aš pirkau kelių rūšių šamūnus( gaivinantį -geltoną ir nuo pleiskanų-salotinį) ir balzamą visų tipų plaukams, tai po 16 lt. kainavo
Litfarmoje kas du mėnesiai kiek pastebėjau nuolaidos SIBERICA produkcijai būna 30%
QUOTE(aistuliaa @ 2010 01 18, 19:49)
O čia ekologiška kosmetika skaitosi, ar ne?
Aplamai sunku pasakyti kiek to ekologiškumo visose ekologiškose priemonėse, bet bent jau nėra agresyviosios chemijos, o kai kurie ingridientai sertifikuoti.
QUOTE(ernesin @ 2010 01 19, 10:38)
Aplamai sunku pasakyti kiek to ekologiškumo visose ekologiškose priemonėse, bet bent jau nėra agresyviosios chemijos, o kai kurie ingridientai sertifikuoti.
Ačiū mąsčiau apie Faith in Nature šampūnus, bet žiūriu gal ir tos Sibericos pabandyti, pasimečiau jau