Įkraunama...
Įkraunama...

Natura Siberica

QUOTE(ernesin @ 2009 12 16, 23:36)
Aš taip pat turiu abu šiuos, ir galiu pasakyti, jog labai gerai yra juos pamainyti, nes pastoviai naudojant tik vieną pripranta plaukas ir efektas silpnėja mirksiukas.gif

as dazniausiai isikandu viena ir naudoju biggrin.gif bet gal ir nieko butu pamainyti.. Tas NS kondicionierius tikrai neblogas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2009 12 16, 23:16)
as dazniausiai isikandu viena ir naudoju  biggrin.gif  bet gal ir nieko butu pamainyti.. Tas NS kondicionierius tikrai neblogas ax.gif

Pusė velnio toks drinks_cheers.gif
Atsakyti
Jau kuri laika naudoju "Natura Siberica" sampuna bei balzama dazytiems plaukams ir esu labai patenkinta, plaukai atsigavo, lengviau sukuojasi, tapo puresni. Dar turiu sios firmos kuno sviesta, taip pat super, gerai susigeria ir maitina oda, malonus kvapas thumbup.gif manau ateity reiks isbandyti ir daugiau sios serijos produktu wub.gif
Atsakyti
Turiu kasdienei koju prieziurai skirta kremuka. like daugiau nei puse, perleisciau pigiai 4u.gif
Atsakyti
Visa nestuma naudojau sias preimones plaukams,kiekviena kart vis kaitaliodama,dazytiems,drekinantys ir ttt.... tai galiu pasakyti plaukai atsigavo kad ojojoi,auga kaip ant mieliu,dabar siekia zemiau talijos smile.gif ko anksciau to nebuvo smile.gif nes galai nusiurdavo ir tekdavo vis pakirpti tad sieke tik zemiau peciu smile.gif plaukus dazau kas dvi savites juodais dazais doh.gif bet plaukai taip atsigavo nuo siu priemoniu kad nesimato jokiu dazymo blogybiu wub.gif blizga ,stori, turbut tokius plaukus turejau kai i mokykla ejau ir tikrai negalvojau kad sitaip gali padeti Natura Siberia.
Galiu pasakyti drasiai nenorekit efekto is karto,nes cia yra naturali priemone tad kai ir isiplauna galva negalvokit kad plaukai bus glotnus kaip silkas schmoll.gif ta prasme kad tos brangios priemones kur buna prigrustos visokio sssss kaip silikono doh.gif kuris plauka is kart istiesina,ir tviska laikinai,po to uzkemsa galvos poras ir plaukai staiga ima stipriai riebaluotis,slinkti,ir ttt.... paciai taip buvo nutike su Kerastaise firmos sampunais,kaukem, kur mokejau simtais,o sudas gavos lotuliukas.gif
Dabar labai noreciau isbandyti veido krema riebiai,ar tai spuoguotai veido odai kazin kaip ju efektas? Nes oda labai linkusi riebaluotis,tad vis dienos begiui turiu nusausinti makiaza doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dzestina @ 2010 01 07, 14:58)
Visa nestuma naudojau sias preimones plaukams,kiekviena kart vis kaitaliodama,dazytiems,drekinantys ir ttt.... tai galiu pasakyti plaukai atsigavo kad ojojoi,auga kaip ant mieliu,dabar siekia zemiau talijos smile.gif

tai gal cia pats nestumas itakojo, juk daugeliui moteru nestumo metu plaukai, oda atsigauna.
Atsakyti
QUOTE(assia @ 2010 01 07, 12:56)
Jau kuri laika naudoju "Natura Siberica" sampuna bei balzama dazytiems plaukams ir esu labai patenkinta, plaukai atsigavo, lengviau sukuojasi, tapo puresni.

O kokie jusu plaukai? Mano dazyti,bet normalus,galvoju ar sitas sampunas ir balzamas neriebins plauku,nes planuoji pirkti juos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(white kitty @ 2010 01 08, 19:32)
O kokie jusu plaukai? Mano dazyti,bet normalus,galvoju ar sitas sampunas ir balzamas neriebins plauku,nes planuoji pirkti juos ax.gif

Šampūnas tikrai riebins, o balzame neaiškios kilmės parfumas. Šiaip mano plaukai neblogai nuo šio kondicionieriaus atrodo, bet faktas tas, kad su juo kažkas ne taip, nes pirštų pagalvėles nuo šio kond. pradeda graužt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(white kitty @ 2010 01 08, 20:32)

man riebino sampunas ax.gif balzama retai naudoju, tai net nzn.. bet neblogas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 01 08, 19:36)
Šampūnas tikrai riebins, o balzame neaiškios kilmės parfumas. Šiaip mano plaukai neblogai nuo šio kondicionieriaus atrodo, bet faktas tas, kad su juo kažkas ne taip, nes pirštų pagalvėles nuo šio kond. pradeda graužt rolleyes.gif

QUOTE(Dolphin @ 2010 01 08, 19:48)
man riebino sampunas  ax.gif  balzama retai naudoju, tai net nzn.. bet neblogas smile.gif

Aciu uz atsiliepimus,reikes pasizvalgyti kazko kito g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, aš šiandien nusipirkau šampūną ir balzamą suteikiantį apimties ir su vitaminais, tai žiūrėsiu kaip ar tiks man:ax: norėčiau kad tiktu ir patiktu, nes plaukai tokie jau susilpnėję, net nėra ka lygint kokius anksčiau turėjau, o šampūnų išbandyta begalės doh.gif gal gi šis patiks mano plaukučiams:hm
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 01 08, 19:36)

Na tikrai kazkas ne taip su jusu kondicionieriu,nes tikrai man nera buve tokiu atveju schmoll.gif
o kas del nestumo tai net neabejoju kad turejo itakos plaukams ir odai,nes is ties oda linkusi i riebuma,spuogus,o nestumo metu buvo superine odyte,galedavau is vis nieko netept wub.gif bet tik pagimdzius is kart oda vel rode savo blogybes,o plaukai neeeee, nors ir toliau naudoju Natura Siberia,ir tikrai galvoju kad didele itaka daro naturalios priemones,nei chemijos smile.gif
Kad ir dar nusiperku lietuviska pusu sampuna,berods kainuoja apie 2 lt smile.gif ir kaitalioju su Siberia smile.gif
Atsakyti