Įkraunama...
Įkraunama...

Natura Siberica

Aš irgi norėčiau nusipirkti šios linijos šampūną, tik man įdomu ar jie gerai putoja? ax.gif Nes dabar naudoju Bonacure Hairtherapy, be parabenų, sumokėjau apie 40lt galvojau bus geras šampūnas bet kad nė velnio neišplauna plaukų, atrodo kad su kokiu balzamu trinu plaukus, supykau aš ant šitos profesionalios linijos..
Atsakyti
QUOTE(*Eglė @ 2009 11 11, 23:37)
Aš irgi norėčiau nusipirkti šios linijos šampūną, tik man įdomu ar jie gerai putoja?  ax.gif 

Neutralus tikrai normaliai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Eglė @ 2009 11 12, 00:37)
Aš irgi norėčiau nusipirkti šios linijos šampūną, tik man įdomu ar jie gerai putoja?  ax.gif  Nes dabar naudoju Bonacure Hairtherapy, be parabenų, sumokėjau apie 40lt galvojau bus geras šampūnas bet kad nė velnio neišplauna plaukų, atrodo kad su kokiu balzamu trinu plaukus, supykau aš ant šitos profesionalios linijos..

Sampunas dazytiems plaukams irgi normaliai putoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Floe @ 2009 11 12, 22:55)
Sampunas dazytiems plaukams irgi normaliai putoja  smile.gif

o tai labai gerai, nes būtent dažytiems plaukams ir noriu nusipirkti smile.gif o kaip jums su plaukų spalva, ar padėjo kiek ilgiau ją išlaikyti? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*Eglė @ 2009 11 14, 12:51)
o tai labai gerai, nes būtent dažytiems plaukams ir noriu nusipirkti  smile.gif o kaip jums su plaukų spalva, ar padėjo kiek ilgiau ją išlaikyti?  rolleyes.gif

Sampunas ir kondicionierius dazytiems plaukams ilgiau islaikyti spalvos tikrai nepadeda smile.gif bet jie ne tam ir skirti. Uztat neblogai maitina po dazymo issausejusius ir pazeistus plaukus, suteikia mano plaukams tokio sveikaus blizgesio wub.gif Is visu turetu priemoniu kol kas geriausiai tiko mano plaukams.
Tiesa, as i balzama dar ilasinu laseli rozmarino eterinio aliejaus ir kvieciu gemalu aliejuko, kad geriau pamaitintu, o rozmarinas dar ir skatina plauku augima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Floe @ 2009 11 14, 16:13)
Sampunas ir kondicionierius dazytiems plaukams ilgiau islaikyti spalvos  tikrai nepadeda  smile.gif bet jie ne tam ir skirti. Uztat neblogai maitina po dazymo issausejusius ir pazeistus plaukus, suteikia mano plaukams tokio sveikaus blizgesio  wub.gif Is visu turetu priemoniu kol kas geriausiai tiko mano plaukams.
Tiesa, as i balzama dar ilasinu laseli rozmarino eterinio aliejaus ir kvieciu gemalu aliejuko, kad geriau pamaitintu, o rozmarinas dar ir skatina plauku augima  4u.gif

Pilnai pritariu drinks_cheers.gif Spalvos tikrai ilgiau neišsaugo...bet nuo jo labai gražiai blizga plaukai, sulaukiu ir komplimentų blush2.gif Nieko papildomai nelašinu ax.gif Beje, kažkas minėjo kad kvapas nelabai..tai man jis irgi toks įdomus g.gif Visų NS šampūnų ir kondicionierių jis tooooks žolinis kažkoks doh.gif
Atsakyti
Floe, o eterini alieju lasini i neutralu kondicionieriu?
Atsakyti
QUOTE(agpa @ 2009 11 15, 22:36)

Tokio kondicionieriaus nėra.
Atsakyti
QUOTE(agpa @ 2009 11 15, 23:36)

Eterini alieju lasinu i dazytu plauku kondicioneriu smile.gif Naturoje Sibericoje yra tik neutralus sampunas, kondicioneriaus nera. Neutralu sampuna naudoja mano vyras, i ta sampuna nieko nelasinu.
Atsakyti
QUOTE(Floe @ 2009 11 16, 22:21)
Eterini alieju lasinu i dazytu plauku kondicioneriu  smile.gif Naturoje Sibericoje yra tik neutralus sampunas, kondicioneriaus nera. Neutralu sampuna naudoja mano vyras, i ta sampuna nieko nelasinu.

ach ax.gif maniau yra sampunas yra ir kondicionierius liezuvis.gif aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
naudoju nat sibericos paakiu krema geli labai ilgam uztenka yra su dozatoriumi. na daugiau uztepus man biski papersti todel tepu vos vos siaip jokiu ryskiu problemu su sia sritimi neturiu o gal del jo ir neturiu bigsmile.gif uztepus juntamas toks lengvas sildymas o kosmetologe sake kad del sio efekto yra lyginama oda. nepatinka tik tai kad jeiogu netycia patrinu ar persibraukiu akis tai nusigomuluoja bet taip yra su visais geliniais preparatais siap visai patinka bet jau nusibodo nes tikrai yra labai skalsus pirskciau kitoki ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rentabili @ 2009 11 17, 17:38)
naudoju nat sibericos paakiu krema geli labai ilgam uztenka yra su dozatoriumi.

Turejau si kremuka paakiams. Visai neblogas, lengvas toks, gerai drekino. Vasara kaip tik, bet ziema mano norejosi kazko riebesnio smile.gif
Atsakyti