Aš irgi norėčiau nusipirkti šios linijos šampūną, tik man įdomu ar jie gerai putoja? Nes dabar naudoju Bonacure Hairtherapy, be parabenų, sumokėjau apie 40lt galvojau bus geras šampūnas bet kad nė velnio neišplauna plaukų, atrodo kad su kokiu balzamu trinu plaukus, supykau aš ant šitos profesionalios linijos..
QUOTE(*Eglė @ 2009 11 12, 00:37)
Aš irgi norėčiau nusipirkti šios linijos šampūną, tik man įdomu ar jie gerai putoja? Nes dabar naudoju Bonacure Hairtherapy, be parabenų, sumokėjau apie 40lt galvojau bus geras šampūnas bet kad nė velnio neišplauna plaukų, atrodo kad su kokiu balzamu trinu plaukus, supykau aš ant šitos profesionalios linijos..
Sampunas dazytiems plaukams irgi normaliai putoja
QUOTE(Floe @ 2009 11 12, 22:55)
Sampunas dazytiems plaukams irgi normaliai putoja
o tai labai gerai, nes būtent dažytiems plaukams ir noriu nusipirkti o kaip jums su plaukų spalva, ar padėjo kiek ilgiau ją išlaikyti?
QUOTE(*Eglė @ 2009 11 14, 12:51)
o tai labai gerai, nes būtent dažytiems plaukams ir noriu nusipirkti o kaip jums su plaukų spalva, ar padėjo kiek ilgiau ją išlaikyti?
Sampunas ir kondicionierius dazytiems plaukams ilgiau islaikyti spalvos tikrai nepadeda bet jie ne tam ir skirti. Uztat neblogai maitina po dazymo issausejusius ir pazeistus plaukus, suteikia mano plaukams tokio sveikaus blizgesio Is visu turetu priemoniu kol kas geriausiai tiko mano plaukams.
Tiesa, as i balzama dar ilasinu laseli rozmarino eterinio aliejaus ir kvieciu gemalu aliejuko, kad geriau pamaitintu, o rozmarinas dar ir skatina plauku augima
QUOTE(Floe @ 2009 11 14, 16:13)
Sampunas ir kondicionierius dazytiems plaukams ilgiau islaikyti spalvos tikrai nepadeda bet jie ne tam ir skirti. Uztat neblogai maitina po dazymo issausejusius ir pazeistus plaukus, suteikia mano plaukams tokio sveikaus blizgesio Is visu turetu priemoniu kol kas geriausiai tiko mano plaukams.
Tiesa, as i balzama dar ilasinu laseli rozmarino eterinio aliejaus ir kvieciu gemalu aliejuko, kad geriau pamaitintu, o rozmarinas dar ir skatina plauku augima
Pilnai pritariu Spalvos tikrai ilgiau neišsaugo...bet nuo jo labai gražiai blizga plaukai, sulaukiu ir komplimentų Nieko papildomai nelašinu Beje, kažkas minėjo kad kvapas nelabai..tai man jis irgi toks įdomus Visų NS šampūnų ir kondicionierių jis tooooks žolinis kažkoks
Floe, o eterini alieju lasini i neutralu kondicionieriu?
QUOTE(agpa @ 2009 11 15, 23:36)
Floe, o eterini alieju lasini i neutralu kondicionieriu?
Eterini alieju lasinu i dazytu plauku kondicioneriu Naturoje Sibericoje yra tik neutralus sampunas, kondicioneriaus nera. Neutralu sampuna naudoja mano vyras, i ta sampuna nieko nelasinu.
QUOTE(Floe @ 2009 11 16, 22:21)
Eterini alieju lasinu i dazytu plauku kondicioneriu Naturoje Sibericoje yra tik neutralus sampunas, kondicioneriaus nera. Neutralu sampuna naudoja mano vyras, i ta sampuna nieko nelasinu.
ach maniau yra sampunas yra ir kondicionierius aciu
naudoju nat sibericos paakiu krema geli labai ilgam uztenka yra su dozatoriumi. na daugiau uztepus man biski papersti todel tepu vos vos siaip jokiu ryskiu problemu su sia sritimi neturiu o gal del jo ir neturiu uztepus juntamas toks lengvas sildymas o kosmetologe sake kad del sio efekto yra lyginama oda. nepatinka tik tai kad jeiogu netycia patrinu ar persibraukiu akis tai nusigomuluoja bet taip yra su visais geliniais preparatais siap visai patinka bet jau nusibodo nes tikrai yra labai skalsus pirskciau kitoki
QUOTE(rentabili @ 2009 11 17, 17:38)
naudoju nat sibericos paakiu krema geli labai ilgam uztenka yra su dozatoriumi.
Turejau si kremuka paakiams. Visai neblogas, lengvas toks, gerai drekino. Vasara kaip tik, bet ziema mano norejosi kazko riebesnio