Įkraunama...
Įkraunama...

Natura Siberica

QUOTE(Meri_ceri @ 2009 10 25, 21:27)
schmoll.gif  O man kaip tik riebaluodavosi plaukai ziauuriai greitai nuo sito sampuno, nors siaip sausi plaukai..nieko gero, man visai netiko. cia kiekvienam skirtingas tas efektas, nes as tai nebepirkciau antra karta

O kurį iš Natura Siberica pirktum? mirksiukas.gif
Atsakyti
Nusipirkau dvi priemones: paakių kremuką ir šampūną riebiems plaukams. Kremas patiko – lengvai susigeria, suteikia malonų pojūtį aplink akis, o šampūnas laabai skaniai kvepia ir bent dabar atrodo (ploviau pirmą kartą šįryt), kad gerai plauna, nors ir neputoja labai gausiai. Lauksiu koks ilgalaikis poveikis bus smile.gif

Atsakyti
o kaip jum šampūnas nuo pleiskanų jautriai galvos odai, planuoju įsigyt, įdomi jūsų nuomonė smile.gif
kažkaip apleista šita temelė ohmy.gif
Atsakyti
pastebejau ir as, kad dazytu plauku sampunas riebina saknis... balzamui neturiu priekaistu thumbup.gif
Atsakyti
Įsigijau neutralų plaukų šampūną ir dažytų plaukų kondicionierių, šampūnu labai patenkinta, švariai išplauna, plaukai slidūs kaip šilkas thumbup.gif o balzamo stiprus kvapas erzina schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 11 09, 22:45)
o kaip jum šampūnas nuo pleiskanų jautriai galvos odai, planuoju įsigyt, įdomi jūsų nuomonė smile.gif
kažkaip apleista šita temelė ohmy.gif

MB labai patiko, pleiskanų sumažėjo ženkliai ir niežtejimą nuėmė drinks_cheers.gif Jis įvertino puikiai thumbup.gif

QUOTE(Dolphin @ 2009 11 09, 23:16)
pastebejau ir as, kad dazytu plauku sampunas riebina saknis... balzamui neturiu priekaistu  thumbup.gif

Man dažytų plaukų šampūnas mažiausiai riebina, palyginus su visais bandytais g.gif
Tiesa, turbūt vienintelis, kurio nebandžiau yra riebiems plaukams ax.gif
Atsakyti
Nupirkau neutralu plauku sampuna savo vyrui (pati naudoju dazytu plauku sampuna ir kondicionieriu). Labai patenkintas. Sako, isplauna gerai (jis karta per savaite plauna). O as pastebejau, kad jo plaukai maziau sausesni pasidare (bet nesiriebaluoja), svelnesni, blizga. Vienu zodziu, musu seimai tinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 11 09, 23:26)
Įsigijau neutralų plaukų šampūną ir dažytų plaukų kondicionierių, šampūnu labai patenkinta, švariai išplauna, plaukai slidūs kaip šilkas thumbup.gif o balzamo stiprus kvapas erzina schmoll.gif

turiu dabar ta dazytu plauku kondicionieriu, bet kazkokio stipraus kvapo nejauciu blush2.gif Idomu... Jus rasote, kad net erzina g.gif O kuo kvepia? Nes mano balzamo kvapas gana lengvas, saldokas, be kazkokiu nemaloniu natu. Pagal pagaminimo data - sviezumelis (2009 rugpjucio men., jeigu ne klystu). As i si kondicioneriu dar lasinu keleta lasiuku rozmarinu aliejaus ir kvieciu gemalu aliejaus, tai jauciu tik rysku rozmarino kvapa biggrin.gif

Kiek atsimenu, NS sampunai ir balzamai (iskyrus neutralu sampuna) turi sudetyje parfuma (ta prasme, ne naturalaus zoliu ir kitu ingridientu kvapo ir nebekvapiai). Ga tiesiog to parfumo kvapas Jums nepatinka?

Cia, aisku, viskas individualu: vienam gali stipriai kvepeti, kitam - ne. 4u.gif
Gal cia mano uoslei sis kvapas malonus ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Floe @ 2009 11 11, 09:50)
turiu dabar ta dazytu plauku kondicionieriu, bet kazkokio stipraus kvapo nejauciu  blush2.gif Idomu... Jus rasote, kad net erzina  g.gif  O kuo kvepia? Nes mano balzamo kvapas gana lengvas, saldokas, be kazkokiu nemaloniu natu. Pagal pagaminimo data - sviezumelis (2009 rugpjucio men., jeigu ne klystu).

Kiek atsimenu, NS sampunai ir balzamai (iskyrus neutralu sampuna) turi sudetyje parfuma (ta prasme, ne naturalaus zoliu ir kitu ingridientu kvapo ir nebekvapiai). Ga tiesiog to parfumo kvapas Jums nepatinka?

Mano kondicionieriau pagaminimo data ta pati, ir kvapas kaip sakote saldus, bet jau trenkia net su aštrumu koks stiprus, tikrai parfumo neaiškios kilmės prikrauta, nes iš visų ekologiškų kuriuos naudoju kvapas atrodo nenatūraliausias schmoll.gif Tarkim neutralus šampūnas taip pat kvepia, bet švelniai, maloniai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 11 11, 13:43)
Mano kondicionieriau pagaminimo data ta pati, ir kvapas kaip sakote saldus, bet jau trenkia net su aštrumu koks stiprus, tikrai parfumo neaiškios kilmės prikrauta, nes iš visų ekologiškų kuriuos naudoju kvapas atrodo nenatūraliausias schmoll.gif Tarkim neutralus šampūnas taip pat kvepia, bet švelniai, maloniai wub.gif

Taip, neutralaus sampuno kvapas ir man malonus, toks naturalus, zoleliu thumbup.gif Palyginus su juo dazytu plauku balzamas kvepia cheminiais aromatizatoriais. Tik tai tas kvapas, mano uoslei, legvas ir neikyrus, stiprumo ir astrumo nejauciu smile.gif Dabar pradedu galvoti, gal tas Jusu balzamas buvo atidarinetas parduotuveje, pradejo oksiduotis ir kvapas pasikete, tapo toks stiprus ir nemalonus g.gif Pati buvau viena karta susidurusi su tuo, tiesa, kitos firmos kosmetika buvo (galiojimo terminas toli grazu nepasibaiges, o kvapas... schmoll.gif ir konsistencija nevienoda).
Atsakyti
QUOTE(Floe @ 2009 11 11, 14:05)
Tik tai tas kvapas, mano uoslei, legvas ir neikyrus, stiprumo ir astrumo nejauciu  smile.gif Dabar pradedu galvoti, gal tas Jusu balzamas buvo atidarinetas parduotuveje, pradejo oksiduotis ir kvapas pasikete, tapo toks stiprus ir nemalonus  g.gif

Niekas ten nesioksiduoja, pridėta sintetinių kvapų ir tiek, o kadangi naudoju tik ekologiškus produktus uoslė chemiją iš karto pajautė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 11 11, 15:33)
Niekas ten nesioksiduoja, pridėta sintetinių kvapų ir tiek, o kadangi naudoju tik ekologiškus produktus uoslė chemiją iš karto pajautė smile.gif

Tada suprantu, po ekologisku produktu su naturaliais kvapais naudojimo, cheminis kvapas tai tikrai turetu jaustis doh.gif
Papildyta:
Galetu jie ir nedeti i tuos NS sampunus ir balzamus sintetiniu parfumu, nemanau, kad kvapas butu bjaurus, nes sudetis ju visai nebloga (augaliniai ekstraktai, aliejai, dauguma sertifikuuoti). Tokiu atveju ir kvapa galima butu tokiam produktui priduoti koki nori: ilasini eterinio aliejaus pagal skoni wub.gif
Atsakyti