Įkraunama...
Įkraunama...

Natura Siberica

Dieninį drėkinamąjį kremą riebiai/mišriai odai nesenai nusipirkau, šiaip porąkart dar naudojau bet visai fainas - minkštas lengvas neriebus, tai jeigu sudėtis ale naturalesnė skaitosi tai ko daugiau iš kremo norėti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(moodring @ 2008 07 30, 13:18)
Dieninį drėkinamąjį kremą riebiai/mišriai odai nesenai nusipirkau, šiaip porąkart dar naudojau bet visai fainas - minkštas lengvas neriebus,  tai jeigu sudėtis ale naturalesnė skaitosi  tai ko daugiau iš kremo norėti  smile.gif

moodring, o kur pirkai eurovaistinej ar vilkpedes bazej? Kakia kaina? Susidomejau sia kosmetika, noreciau visa serija misriai/riebiai odai isbandyt.
Atsakyti
Pirkau Kosmadoj, akropolyje smile.gif 22 lt berods kainavo. Na tik šian va čia išskaičiau kad galima buvo pigiau nusipirkti.. ech, ir vėl mane apiplėšė biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(moodring @ 2008 07 30, 13:18)
Dieninį drėkinamąjį kremą riebiai/mišriai odai nesenai nusipirkau, šiaip porąkart dar naudojau bet visai fainas - minkštas lengvas neriebus,  tai jeigu sudėtis ale naturalesnė skaitosi  tai ko daugiau iš kremo norėti   smile.gif

Aš irgi turiu tą kremą, tikrai neblogas thumbup.gif
Pala, dieninį? aš kai norėjau nusipirkti dieninį, tai neradau nei Eurovaistinėj, nei Kosmadoj, tai pagalvojau, kad dieninio tokio negamina ir nusipirkau naktinį riebiai/mišriai odai ir naudoju vietoj dieninio ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ašei: 30 liepos 2008 - 14:10
Mergaites,o ar yra sios firmos kuno pieneliu?gal bandet? blush2.gif
tam rusiskam puslapy nieko nesuprantu,nes su rusu kalba susipykus biggrin.gif
beje,kazkuri minejot anticeliulitini sviesta. kokia kaina ir ar nera baisingai tirstas,na kaip tikras sviestas?
reiks eit paskaitinet i kosmada,kas cia per produktai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sultru beauty: 02 rugpjūčio 2008 - 14:17
Man tai drekinantis kremas sausai odai super thumbup.gif gerai drekina, maloniai kvepia, atgaivina odyte plius dar su spf20 apsauga bandysiu dar kitas sios firmos priemones
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mari21: 07 rugpjūčio 2008 - 21:54
klausykit, o kur kaune sampunu alima gaut? visa akropoli ismaisiau, kaip ner taip ner schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Nicollette @ 2008 08 08, 01:52)
klausykit, o kur kaune sampunu alima gaut? visa akropoli ismaisiau, kaip ner taip ner  schmoll.gif

Vilniuje maciau tik Kosmadoj.tai gal ir Kaune ten pat jos butu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sultru beauty @ 2008 08 08, 13:10)
Vilniuje maciau tik Kosmadoj.tai gal ir Kaune ten pat jos butu  biggrin.gif

XXL norfose yra ir 4lt pigiau nei Kosmadoj mirksiukas.gif
Atsakyti
Kol laukiu parvykstant savųjų šampūnų, jau kelis kartus ploviau plaukus su Natura Siberica šampūnu, skirtu lyg ir dažytiems plaukams (rausvas buteliukas). Mano šiaip nedažyti, bet kažko reikėjo, tai pasiskolinau iš mamos. Plaukučiai būna purūs ir švelnūs, bet labai greitai susiriebaluoja, kitą dieną vaizdas nekoks, to kažkaip nebūdavo verysad.gif Matyt netinka jis man.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Summer-In-Paris: 09 rugpjūčio 2008 - 10:48
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 08 09, 12:47)
Kol laukiu parvykstant savųjų šampūnų, jau kelis kartus ploviau plaukus su Natura Siberica šampūnu, skirtu lyg ir dažytiems plaukams (rausvas buteliukas). Mano šiaip nedažyti, bet kažko reikėjo, tai pasiskolinau iš mamos. Plaukučiai būna purūs ir švelnūs, bet labai greitai susiriebaluoja, kitą dieną vaizdas nekoks, to kažkaip nebūdavo verysad.gif Matyt netinka jis man.

esi sakius,kad tavo plaukai kaip ir normalus su riebesnem saknim. o dazytiems plaukams skirti sampunai buna labai maitinantys.tai del to gal ir riebina, kad ne toki sampuno tipa pasirinkai blush2.gif
Atsakyti
Nu ka, jau turiu dienini ir naktini krema misriai/riebiai odai.
Kriema skirta kaktos ir dekolte sriciai
kuno sviesta nuo celiulito
saldancia kauke kaktos ir dekolte sriciai

Kremai labai patinka, malonaus kvapo, gerai isigeria, oda ilgai nesiribaluoja bigsmile.gif Kuno sviesto poveikio dar nepastebejau, nes naudoju tik kelias dienas, kauke labai maloniai saldo, ja reikia saldytuve laikyt.
Atsakyti