Dieninį drėkinamąjį kremą riebiai/mišriai odai nesenai nusipirkau, šiaip porąkart dar naudojau bet visai fainas - minkštas lengvas neriebus, tai jeigu sudėtis ale naturalesnė skaitosi tai ko daugiau iš kremo norėti
QUOTE(moodring @ 2008 07 30, 13:18)
Dieninį drėkinamąjį kremą riebiai/mišriai odai nesenai nusipirkau, šiaip porąkart dar naudojau bet visai fainas - minkštas lengvas neriebus, tai jeigu sudėtis ale naturalesnė skaitosi tai ko daugiau iš kremo norėti
moodring, o kur pirkai eurovaistinej ar vilkpedes bazej? Kakia kaina? Susidomejau sia kosmetika, noreciau visa serija misriai/riebiai odai isbandyt.
Pirkau Kosmadoj, akropolyje 22 lt berods kainavo. Na tik šian va čia išskaičiau kad galima buvo pigiau nusipirkti.. ech, ir vėl mane apiplėšė
QUOTE(moodring @ 2008 07 30, 13:18)
Aš irgi turiu tą kremą, tikrai neblogas
Pala, dieninį? aš kai norėjau nusipirkti dieninį, tai neradau nei Eurovaistinėj, nei Kosmadoj, tai pagalvojau, kad dieninio tokio negamina ir nusipirkau naktinį riebiai/mišriai odai ir naudoju vietoj dieninio
Mergaites,o ar yra sios firmos kuno pieneliu?gal bandet?
tam rusiskam puslapy nieko nesuprantu,nes su rusu kalba susipykus
beje,kazkuri minejot anticeliulitini sviesta. kokia kaina ir ar nera baisingai tirstas,na kaip tikras sviestas?
reiks eit paskaitinet i kosmada,kas cia per produktai
tam rusiskam puslapy nieko nesuprantu,nes su rusu kalba susipykus
beje,kazkuri minejot anticeliulitini sviesta. kokia kaina ir ar nera baisingai tirstas,na kaip tikras sviestas?
reiks eit paskaitinet i kosmada,kas cia per produktai
Man tai drekinantis kremas sausai odai super gerai drekina, maloniai kvepia, atgaivina odyte plius dar su spf20 apsauga bandysiu dar kitas sios firmos priemones
klausykit, o kur kaune sampunu alima gaut? visa akropoli ismaisiau, kaip ner taip ner
QUOTE(Nicollette @ 2008 08 08, 01:52)
klausykit, o kur kaune sampunu alima gaut? visa akropoli ismaisiau, kaip ner taip ner
Vilniuje maciau tik Kosmadoj.tai gal ir Kaune ten pat jos butu
QUOTE(sultru beauty @ 2008 08 08, 13:10)
Vilniuje maciau tik Kosmadoj.tai gal ir Kaune ten pat jos butu
XXL norfose yra ir 4lt pigiau nei Kosmadoj
Kol laukiu parvykstant savųjų šampūnų, jau kelis kartus ploviau plaukus su Natura Siberica šampūnu, skirtu lyg ir dažytiems plaukams (rausvas buteliukas). Mano šiaip nedažyti, bet kažko reikėjo, tai pasiskolinau iš mamos. Plaukučiai būna purūs ir švelnūs, bet labai greitai susiriebaluoja, kitą dieną vaizdas nekoks, to kažkaip nebūdavo Matyt netinka jis man.
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 08 09, 12:47)
Kol laukiu parvykstant savųjų šampūnų, jau kelis kartus ploviau plaukus su Natura Siberica šampūnu, skirtu lyg ir dažytiems plaukams (rausvas buteliukas). Mano šiaip nedažyti, bet kažko reikėjo, tai pasiskolinau iš mamos. Plaukučiai būna purūs ir švelnūs, bet labai greitai susiriebaluoja, kitą dieną vaizdas nekoks, to kažkaip nebūdavo Matyt netinka jis man.
esi sakius,kad tavo plaukai kaip ir normalus su riebesnem saknim. o dazytiems plaukams skirti sampunai buna labai maitinantys.tai del to gal ir riebina, kad ne toki sampuno tipa pasirinkai
Nu ka, jau turiu dienini ir naktini krema misriai/riebiai odai.
Kriema skirta kaktos ir dekolte sriciai
kuno sviesta nuo celiulito
saldancia kauke kaktos ir dekolte sriciai
Kremai labai patinka, malonaus kvapo, gerai isigeria, oda ilgai nesiribaluoja Kuno sviesto poveikio dar nepastebejau, nes naudoju tik kelias dienas, kauke labai maloniai saldo, ja reikia saldytuve laikyt.
Kriema skirta kaktos ir dekolte sriciai
kuno sviesta nuo celiulito
saldancia kauke kaktos ir dekolte sriciai
Kremai labai patinka, malonaus kvapo, gerai isigeria, oda ilgai nesiribaluoja Kuno sviesto poveikio dar nepastebejau, nes naudoju tik kelias dienas, kauke labai maloniai saldo, ja reikia saldytuve laikyt.