Įkraunama...
Įkraunama...

Natura Siberica

QUOTE(Kveta @ 2008 12 02, 14:04)
Aš irgi susigundžiau natūralumu biggrin.gif

Turiu šampūnus:

dažytiems plaukams
šviesiems plaukams
gležniems-pažeistiems

kondecionierių - sausiems plaukams.

Visi šampūnai labai skirtingi ir efektas jais išplovus, taip pat. Labiausiai man patinka ir tinka šampūnas - pažeistiems plaukams. Išplovus šampūnu dažytiems plaukams, jie greit susiriebaluoja, o nuo to ,kur skirtas šviesiems plaukams, man kažkaip niežti galvos odą.

Kondencionierius, tai visai neblogas, bet dar bandysiu ir kitus biggrin.gif

O kokio tipo tavo plaukai? 4u.gif
Atsakyti
Vakar pamačiau, kad NS produkcija prekiaujama Spartos prekybos centre Švitrigailos g. (prie sankryžos su Kauno g.), jei kam nors arčiau ir patogiau būtų 4u.gif
Atsakyti
Turejau Natura Siberica sampunus ir kondicionierius tamsiems plaukams, dazytiems plaukams. Labiausiai patiko dazytiems plaukams. Plaukai buvo lyg silkiniai, blizgejo, atrode sveiki. Naudojau apie pusmeti. Mano kirpeja vis klause, kokias as stebuklingas kaukes ar kitas priemones plaukams naudoju, kad tokie sveiki ir grazus plaukai. wub.gif
Paskui turejau isvaziuoti menesiui, tad skubom nusipirkau mazesnio turio kitos firmos sampuna ir kondicionieriu supermarkete. Grizus gaila buvo juos ismesti. Naudojau, kol pasibaige. Bet plaukai visai kitaip atrode: jau nebuvo zvilgesio, sausoki pasidare. verysad.gif Vienu zodziu, man asmeniskai tas NS sampunas ir kondicionierius dazytiems plaukams is visu turetu labiausiai tiko ir patiko. Pradejau ir vel ji naudoti.

Anksciau buvau isbandziusi ir NS paakiu krema-geli. Visai neblogas, lengvutis toks. Bet ziema man norejosi kazko riebesnio.

Dabar turiu ir naudoju Natura Siberica dienini krema jautriai odai, sviesta anticeliulitini, ranku kremuka. Mano odai jie puikiausiai tinka thumbup.gif

Sudetis visu siu priemoniu nebloga, su augalu ekstraktais, vitaminais.
Atsakyti
Floe, o naudojant dažytų plaukų šampūną tau greičiau nesiriebaluodavo plaukų šaknys? Gal galėtum palyginti ir parašyti kuos skiriasi tavo abu paminėti šampūnai?
Dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Floe @ 2009 10 24, 17:04)

sviesta anticeliulitini

kokia talpa, jauti poveiki?kokia kaina?
aciu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Obuolių Delčia @ 2009 10 24, 19:19)
aciu ax.gif

Talpa 200g, kaina apie18Lt, bent aš anticeliuilitinio poveikio nepastebėjau, bet kaip maitinantis ir drėkinantis kūno sviestas labai patiko.
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 10 24, 16:21)
Floe, o naudojant dažytų plaukų šampūną tau greičiau nesiriebaluodavo plaukų šaknys? Gal galėtum palyginti ir parašyti kuos skiriasi tavo abu paminėti šampūnai?
Dėkui 4u.gif

Ne, tikrai greiciau nesiriebaluodavo smile.gif

Kiek atsimenu skiresi ju sudetis. Bet ir poveikis, bent jau mano plaukams, tikrai buvo skirtingas.

Naudojant tamsiu plauku sampuna ir kondicionieriu, nepastebejau nieko ypatingo, plaukai issiplaudavo gerai. Tik tiek... unsure.gif Kiek atsimenu, pirkau juos, nes buvo parasyta, kad priduoda tamsiems plaukams sodresni atspalvi ir plauku spalva ilgiau issaugoja. Bet kazkokio akyvaizdziai pastebimo rezultato nebuvo g.gif

O dazytu plauku sampunas ir kondicionierius man idealiai tiko. Po kiek laiko plaukai pasidare minksti, silkiniai, blizgus (anksciau galiukai buvo sausoki ir siurkstoki). Tikrai buvau patenkinta rezultatu. Paskui dar pradejau i kondicionieriu lasinti kvieciu gemalu aliejuko ir rozmarino aliejuko keleta lasiuku. Fantastika thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Floe @ 2009 10 25, 14:56)
Ne, tikrai greiciau nesiriebaluodavo  smile.gif

Tada dar trumpai paklausiu: kokie tavo plaukai(tiesūs ar banguoti ir linkę pūstis)? Ir kas kiek dienų plauni galvą? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 25 spalio 2009 - 14:00
QUOTE(Obuolių Delčia @ 2009 10 24, 19:19)
aciu ax.gif

Talpa - 200 ml, o pirkau uz 15,50 Lt.

Celiulito sis sviestas, kaip ir bet koks kremas, aisku, nepanaikino lotuliukas.gif Bet as viska pradejau daryti kompleksiskai: kiek leidzia laikas sportuoju (manksta, baseinas), nevalgau saldumynu, stengiuosi maziau valgyti rukyto, kepto, riebaus maisto, geriu zoleliu arbatytes. Gal visumoje visos sios isvardintos priemones ir pades ax.gif O kaip kuno kremas, man jis visai neblogas. Minkstina oda. Ji elastinga.

Praeitais metais man dare masaza ir as savo masazistes paprasiau butent ji panaudoti anticeliulitinio masazo metu. Anticeliulitinis efektas buvo tikrai pastebimas (tik tai ar masazo ar kremuko?! tongue.gif ) Bet praejo laikas... nieko nedariau, kad palaikyti ta forma ir ... doh.gif Dabar jau nusprendziau kompleksiskai uzsiimti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ernesin @ 2009 10 25, 14:59)
Tada dar trumpai paklausiu: kokie tavo plaukai(tiesūs ar banguoti ir linkę pūstis)? Ir kas kiek dienų plauni galvą? 4u.gif

Mano plaukai tikrai nera tiesus, jie linke banguotis ir pustis. Plaunu galva po dvieju, triju dienu.
Atsakyti
Labas merginos,
Norėčiau paklausti, kaip jums NS linija mišriai-riebiai odai?
Nepykit, jei jau pasikartojau, temos neskaičiau 4u.gif
Atsakyti
[quote=Kissable_lips,2009 10 25, 16:15]
Labas merginos,
Norėčiau paklausti, kaip jums NS linija mišriai-riebiai odai?
Nepykit, jei jau pasikartojau, temos neskaičiau 4u.gif
[/quote

Turejau NS kremuka misriai-riebiai odai. Patiko. Pats kremukas neriebus, lengvas. Oda maziau blizgejo, kai ji naudojau. Nereikejo tiek daug pudros naudoti, kiek anksciau. Po kiek laiko oda susinormalizavo. Manau, kad sis kremas padejo. Dabar naudoju kita NS krema.
Atsakyti
QUOTE(Floe @ 2009 10 25, 14:56)

O dazytu plauku sampunas ir kondicionierius man idealiai tiko. Po kiek laiko plaukai pasidare minksti, silkiniai, blizgus (anksciau galiukai buvo sausoki ir siurkstoki). Tikrai buvau patenkinta rezultatu. Paskui dar pradejau i kondicionieriu lasinti kvieciu gemalu aliejuko ir rozmarino aliejuko keleta lasiuku.  Fantastika  thumbup.gif

schmoll.gif O man kaip tik riebaluodavosi plaukai ziauuriai greitai nuo sito sampuno, nors siaip sausi plaukai..nieko gero, man visai netiko. cia kiekvienam skirtingas tas efektas, nes as tai nebepirkciau antra karta
Atsakyti