Niu ir dienele
......suzinojau, kad alyv.aliejus kemsa poras, o as juo pastoviai feisa teplioju. Maza to, nusivariau naujo sampuno, siule gi pardaveja NC, stilium naturalus, pasijuokiau is jos, nuciupau aisku nezinia koki, bet kita, o cia atrandu temuke apie NC.
beje, pardaveja siule sampuna dazytiems plaukams, minejo, kad labai geri atsiliepimai.
QUOTE(fuksė @ 2009 08 13, 14:01)
Niu ir dienele
......suzinojau, kad alyv.aliejus kemsa poras, o as juo pastoviai feisa teplioju. Maza to, nusivariau naujo sampuno, siule gi pardaveja NC, stilium naturalus, pasijuokiau is jos, nuciupau aisku nezinia koki, bet kita, o cia atrandu temuke apie NC.
beje, pardaveja siule sampuna dazytiems plaukams, minejo, kad labai geri atsiliepimai.
bet jau man tai dažytiems ir šampunas ir kondicionierius- patys geriausi iš NC
QUOTE(Hopeidea @ 2009 08 13, 14:52)
vaje, damusei
o NS tikrai neturi zalingu konservantu?
QUOTE(fuksė @ 2009 08 13, 14:01)
Turiu variniams plaukams šampūną ir balzamą, tai šūdą jie ten geri Tik kad kvepia skaniai.
QUOTE(mylimuke @ 2009 08 12, 16:34)
Pabandžiau tokį minkštą muilą iš indelio kūnui ir plaukams. Jis pagamintas iš 37 žolelių, toks juodas. Gal užmatėt, kur pirkti? Kainuoja apie 16lt, indelis ~350ml.
Taip pat sudomino ir tas paviljonas, kur jį rast
Taip pat sudomino ir tas paviljonas, kur jį rast
Sveika cia manau ne is NS serijos apie muila kalbi man rodos recepty Babuski Agafii buna muilai indeliuose indeliuose
QUOTE(gabrizzze @ 2009 08 16, 19:28)
Sveika cia manau ne is NS serijos apie muila kalbi man rodos recepty Babuski Agafii buna muilai indeliuose indeliuose
Negaliu ginčytis, nes rusiškai nesuprantu bet man minėjo NS seriją
QUOTE(Hopeidea @ 2009 08 13, 14:52)
tikrai pritariu ir as.
Nusipirkau pries 3 savaites ir esu ziauriai patenkinta. po sampuno dazniausiai nededu nei balzamu nei kaukiu, tai pakankamai gerai plaukaiissisukuoja (su kitais sampunai reikedavo kaukes).. LABAI geras sampunas mano plaukams...
Sampunus jau isbandziau kol atsitaikiau sau tinkamus tai liuks labai ir vadinama sviesta kunui ir sveitikli tai irgi labai patiko.
Gal esate naudojusios kremus veidui(dieniniai,naktiniai), rankoms.Kainos kremuku veidui tai palyginti tikrai zemos
Gal esate naudojusios kremus veidui(dieniniai,naktiniai), rankoms.Kainos kremuku veidui tai palyginti tikrai zemos
Man taip pat labai patinka Natura Siberica šampūnai, kai pabandžiau, tai nuolat juos perku... Nereikia jokių kondicionierių, išplovus šampūnu plaukai slidūs ir lengvai šukuojami...
Kremų pati nenaudojau, bet mama perka šios firmos rankų kremą, tai sakė, kad labai geras.
Kremų pati nenaudojau, bet mama perka šios firmos rankų kremą, tai sakė, kad labai geras.
Gal kur Vilniuje yra nuolaidu sios firmos sampunams?
Ir kur ju rasti?? anksciau esu pirkus Norfoj kalvariju gatvej. siandien kelias norfas aplekiau ir ne kvapo Naturos Sibericos..
Ir kur ju rasti?? anksciau esu pirkus Norfoj kalvariju gatvej. siandien kelias norfas aplekiau ir ne kvapo Naturos Sibericos..
Va radau seimos vaistinej sitos firmos produktu nusipirkau sampuna ir balzama dazytiem plaukam ir ranku kremuka kasdienei prieziurai