Įkraunama...
Įkraunama...

Natura Siberica

QUOTE(Meri_ceri @ 2009 06 05, 16:01)
pleiskanu atsiranda nuo neutralaus sampuno

neretai atsiranda apskritai nuo natūralaus šampūno - ne tik šitos, bet ir kitų firmų wink.gif MB neutralus NS šampūnas - pats geriausias, naudoja tik šitą rolleyes.gif O man jis netiko, plaukai nesitvarkė, sušiaudėjo sad.gif
Atsakyti
QUOTE(skrendu @ 2009 06 05, 17:24)
čia irgi pleiskanos atsirado naudojant dažytiems plaukams smile.gif Tai išvadą galim daryti tokią: jei nori NS šampūno, bet bijai, kad kaip ir keletui kitų merginų gali atsirasti pleiskanų, geriau venk šampūnų jautriai galvos odai ir dažytiems plaukams smile.gif O jei nebijai - rinkis bet kurį ir mėgink laimę  biggrin.gif  4u.gif

mano buvo pacituotas atsiliepimas apie dazytu plauku sampuna, as ji atidaviau mamai ir ka, jai visai tinka ir patinka bigsmile.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrizzze @ 2009 06 06, 09:18)
Sveikos wink.gif man kai po keleto plovimo neutralus netiko as anytai atidaviau  biggrin.gif ir tiko berods jai  lotuliukas.gif

Hmm, kaip keista.. g.gif O as sita temele sugalvojau paskaityti ne pries nutardama nusipirkti NS sampuna, o jau po to kai isigijau ir kuri laika panaudojau. O pirkau butent neutralu, nes mano galvos oda labai jautri, daznai niezti, pleiskanoja. Jei buciau skaiciusi sia tema anksciau, ko gero buciau pabijojusi pirkti, bet dabar turiu ir dziaugiuosi smile.gif Man jis thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,

Galiu ir aš pasidalinti įspūdžiais apie NS.
Turiu šampūną ir balzamą visų tipų plaukams (žali buteliukai).
Šiaip mano plaukai ilgi, bet greitai gana riebaluojasi (nu su kokiu Pantenu, ar glisskuru siaip ne taip galiu istempt plaudama kas tris dienas), su NS reikia plaut kas antrą dieną ir jau antros dienos vakare į pasimatymą su tokiais plaukais nelabai eičiau tongue.gif
kas dar ? pleiskanos, paprastai jų neturiu, bet va nuo NS atsirado, dabar kažkaip apmažėjo.
patys plaukai man nelabai patinka kaip atrodo, tokie kaip šiaudai, be gyvybės, ranka jau neperbrauksi. Tiesa, balzama laikau labai trumpai (1-2 min), pabandysiu ilgiau, gal bus geriau.
Bandysiu pabaigt turimą, o paskui bandysiu kitos rūšies NS šampūnus.
Kaip ir tiek, gal kam padės apsispręst smile.gif
Atsakyti
Vilniaus Šiaurės miestelio Norfoj Martinos parduotuvėj taikomos tos pačios nuolaidos NS prekėms kaip ir Švaros prekėse. Tik tikrai gaila, kad ne visiems šampūnams, o tik kelioms jų rūšims.

Tiesa, ne visai tos pačios smile.gif Pvz kojų kremas Švaros prekėse 7,49 Lt, o Martinoj - 7,99.
Atsakyti
QUOTE(rudukė @ 2009 06 18, 21:09)
Sveikos,

Galiu ir aš pasidalinti įspūdžiais apie NS.
Turiu šampūną ir balzamą visų tipų plaukams (žali buteliukai).
Šiaip mano plaukai ilgi, bet greitai gana riebaluojasi (nu su kokiu Pantenu, ar glisskuru siaip ne taip galiu istempt plaudama kas tris dienas), su NS reikia plaut kas antrą dieną ir jau antros dienos vakare į pasimatymą su tokiais plaukais nelabai eičiau  tongue.gif
kas dar ? pleiskanos, paprastai jų neturiu, bet va nuo NS atsirado, dabar kažkaip apmažėjo.
patys plaukai man nelabai patinka kaip atrodo, tokie kaip šiaudai, be gyvybės,  ranka jau neperbrauksi. Tiesa, balzama laikau labai trumpai (1-2 min), pabandysiu ilgiau, gal bus geriau.
Bandysiu pabaigt turimą, o paskui bandysiu kitos rūšies NS šampūnus.
Kaip ir tiek, gal kam padės apsispręst  smile.gif

Man tie zali, visu tipu plaukams , patys tragiskiausi doh.gif palikau vyrams suskalbti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hopeidea @ 2009 06 19, 11:03)
Man tie zali, visu tipu plaukams , patys tragiskiausi doh.gif palikau vyrams suskalbti biggrin.gif

jus cia kalbat apie purumo suteikianti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Juoko ašara @ 2009 06 26, 19:51)
jus cia kalbat apie purumo suteikianti? g.gif

Turejau mintyje stai toki sampuna ir kondicionieriu bigsmile.gif
Raso "Visu tipu plaukams"
http://www.svarospre...oducts_id=31953
Atsakyti
QUOTE(Hopeidea @ 2009 06 26, 23:43)

O man jis labai tinka ir patinka smile.gif Po plovimo plaukai purus ir blizga smile.gif

Norejau paklausti, o kaip del sio anticeliulitinio kuno kremo g.gif Raso anti-age, ar vis tiek galima naudot jaunai odai?
Atsakyti
QUOTE(Hopeidea @ 2009 06 26, 23:43)

aha, ji ir turejau omeny smile.gif

QUOTE(Kelsey @ 2009 06 27, 22:03)
O man jis labai tinka ir patinka  smile.gif Po plovimo plaukai purus ir blizga  smile.gif

drinks_cheers.gif man jis irgi labai tiko ir patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Juoko ašara @ 2009 06 28, 18:30)
aha, ji ir turejau omeny smile.gif
drinks_cheers.gif man jis irgi labai tiko ir patiko thumbup.gif

blush2.gif matyt , kiek zmoniu, tiek nuomoniu bigsmile.gif mano poriebiai plaukai, tai kazkokie, kaip neplauti po ju budavo ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Kelsey @ 2009 06 27, 22:03)
O man jis labai tinka ir patinka  smile.gif Po plovimo plaukai purus ir blizga  smile.gif

Norejau paklausti, o kaip del sio anticeliulitinio kuno kremo  g.gif Raso anti-age, ar vis tiek galima naudot jaunai odai?

Mano nuomone, tikrai galima ax.gif
Sunaudojau viena pakuote..celiulito nesumazejo biggrin.gif Odai patiko, tokia svelni budavo..gerai susigerdavo..bet niekaip prie kvapo negalejau priprast doh.gif Nu toks...nenusakomas doh.gif
Atsakyti
Tai, manau, tada reiks prigriebti ir man ta sviestuka ax.gif Del celiulito, tai nesitikiu nieko, kad pades, daugiau del odos drekinimo noreciau jo smile.gif Kiek skaiciau atsiliepimu, kvapas daugumai merginu patiko. Na isbandysiu ir pati parasysiu atsiliepimus smile.gif
Atsakyti